Bedømmelse af Bamboo Village Resort Phan Thiet

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

4040 bedømmelser
Meget godt
 
3633
Godt
 
332
Middel
 
46
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
18

5 nyeste bedømmelser

03-02-2020

af julpt Frederikssund Kommune, Danmark

Godt hotel . Flot have.

Godt hotel flot have. Flotte karber . Lidt meget blæst. Til tider store bølger . Utrolig meget dytterig på vejene.. Rigtig god nytårs fest . Sødt personale . Dårligt bordtennis . Morgenmad var også uorden

 
22-04-2019

af sanne4321

Fantastisk Sølvbryllupsrejse

VI rejste 14 dage på sølvbryllupsrejse og boede på Bamboo Village resort. Alle værelserne havde en stor balkon, de vendte forskellige retninger så man som regel havde sin balkon i fred og ro. Servicen var i top og hotellet var altid pænt og rent. Morgenmadsbuffeten havde alt og hotellets restaurant var generelt i top og man behøvede ikke bekymre sig over noget man spiste der. Alle var altid meget imødekommende venlige og hjælpsomme. Kan varmt anbefales vi vil selv gerne tilbage dertil.

 
23-02-2019

af TinaHansen89 Frederiksberg, Danmark

Absolute Perfect resort - the Best In Vietnam

Vi har haft det mest fantastiske ophold ved Bamboo - det bedste vi oplevede i Vietnam - på vores 14 dages rejse rundt! Personalet er søde og imødekommende og ikke mindst smilende - som man ikke oplever mange steder

 
14-02-2019

af Trail29996650083 Horsens, Danmark

Perfeckt

Et super dejligt hotel, hvor alt bare er i orden. Personalet er meget, meget søde og hjælpsomme. Haven er en oplevelse i sig selv, der er ikke et græsstrå der vender forkert, det er så smukt, men ser noget nyt hver gang man går en tur i "parken". Det var anden gang vi boede på hotellet og vi kommer helt sikkert tilbage.

 
29-01-2019

af Krukkehaven København, Danmark

Paradise i Russisk ferie by

Godt 4 timers kørsel fra Ho Chi Minh. Et super hyggeligt hotel med en smuk eksotisk have. Vi boede i værelse 404, med en stor balkon. Personalet i receptionen, resturanten og rengørings personalet var søde og i mødekommende. Der er gratis flaske vand hver dag og der er poolhåndklæder på værelset til fri afbenyttelse. Morgenmadsbuffet er god med et stort udvalg af både asiatiske og vestlige typer morgenmad som er veltillavet. Der er en æggestation hvor du kan få til bredt dine æg som ønsket. Stranden er pæn men med store bølger. Generelt blæser det en helt del i området. Det mærkes ikke ved poolen. Der er 2 pools den en er til børn og leg og den anden til ro og fordybelse. Dog håndhævede hotellet ikke roen ved poolen. Servicen ved relaxing pool var meget dårlig. Når der endelig kom en forbi, kunne vedkommende ikke tale engelsk. Han tilkaldte så en kollega, der heller ikke forstod engelsk. Området er en ferie russisk ferieby, uden autentisk charme. Du bliver tiltalt af de indfødte på russisk, der er menukort på russisk, butikkerne har russiske fadceskilte med russiske varer. 90 % af turisterne er russer. Vi var rigtig skuffet over området omkring hotellet. Da vi jo var taget til Vietnam og ikke til en eksotisk udgave af Rusland. Hotellet er rigtig fint, men vi kommer igen, da nær området er totalt ødelagt.