X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med delt pool for 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 3 børn. Familie-værelser for 4 personer eller 4-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Varmen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel X10 Khao Lak er opdelt i en familiedel og en stranddel og består af flere mindre bygninger. Mellem delene findes en frodig have med et stort poolområde med flere pools, hvoraf den ene har vandrutsjebane. To separate børnepools. Ved en af børnepoolerne er der en vandlegeplads for de yngste. Der er solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Poolen nærmest stranden er forbeholdt gæster over 16 år. I nærheden af stranden findes solstole, der er gratis for hotellets gæster.

Der er to restauranter på hotellet. Hovedrestauranten serverer morgenmadsbuffet, a la carte-frokost og middag i form af både buffet og a la carte, der består af thaimad og internationale retter. A la carte-restauranten Seaside Seafood Kitchen serverer frisk fisk og skaldyr. Der er også en snackbar ved poolen, og en swim-up bar i en pool for gæster over 16 år.

Forskellige former for vandsportsfaciliteter som windsurfing, kajak og SUP mod betaling ved stranden. Gratis fitness og holdtræning som yoga, pilates og thaiboxing. Spa med skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale og mod betaling. Hotellet har også madlavningskurser mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Afstand til stranden varierer afhængig af hvor på området du bor. Ca. 2 kilometer til centrum og 2,5 kilometer til Bang Niang Market.

Vær opmærksom på, at på X10 Khao Lak Resort er rygning kun tilladt på anviste områder. Det er forbudt at ryge på fællesområder, på værelserne og på balkon/terrasse.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag som à la carte og buffet)
 • All Inclusive

Når minimum to voksne tilkøber halvpension spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Turtle restaurant, kl. 06.30-10.30
 • Frokost fra fast menu (forret, suppe, hovedret, dessert og kaffe/te) i restaurant Wai Wai, kl. 12.00-14.00
 • Snacks i restaurant Wai Wai, kl. 14.00-15.00
 • Middag fra fast menu (forret, suppe, hovedret, dessert og kaffe/the) i restaurant Wai Wai, kl. 18.00-22.00
 • Te med tilbehør, kl. 15.00-17.00
 • Snacks i Taonga Club bar, kl. 20.00-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 11.00-22.30
 • Kajak, paddle og windsurfing

Ændringer kan forekommer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Antal personer i familie-værelserne for vinteren 2024/2025: Familie-værelse for 2-5 personer, heraf 3 børn. Familie-værelse for 4 personer.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

Khaolak Emerald Beach Resort

På Khaolak Emerald Beach Resort kan du få en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden i Khao Lak. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak! Nede ved stranden ligger poolområdet og en af hotellets restauranter, som byder på både god mad og en lækker havudsigt. Nyd livet og kombiner afslapning ved poolen med thaiboksning, gåture langs stranden eller afslappende spa-behandlinger.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden i Khao Lak kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et dejligt hotel på den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter såsom fitnessrum med klatrevæg, skaterpark og madlavningskurser. Ønsker du en guldkant på din ferie, kan du booke værelser med pooladgang eller privat pool.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, direkte over den hvide og smukke strand. Her kan du nyde afslappende ferier ved poolen, men hvis du vil være aktiv ind imellem, har hotellet flere aktiviteter, der passer til de fleste, såsom cykelture, thaiboksning, eller du kan lære at lave rigtig god thaimad.