La Flora Khao Lak

 • • Mange stamgæster
 • • Dobbeltværelser med pool adgang eller delt pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med adgang til pool for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 4-5 personer. Deluxe-værelser plus for 2-4 personer, heraf 2 børn

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt. Venlig/behjælpelige personale. Rengøring i topklasse. Maden i topklasse. Stedet helt perfekt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

La Flora Khao Lak er et dejligt hotel lige ved stranden i Khao Lak. Her findes tre poolområder med fem store pools, hvoraf den ene har børnesektion og en er en infinity-pool. Solstole og parasoller. Gratis pool-/strandhåndklæder. Strandbar der serverer drikkevarer og snacks. Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og middag og ligger blot nogle meter fra stranden med skøn udsigt.

Hotellet består af tre hoteldele; Flora Wing, Poolside Wing og Seaside Wing hvor værelserne er placeret. Se respektive værelsestyper. Alle dele har deres egne poolområder med poolbar. Cave Club er et afslappende område, mellem poolen på Seaside Wing og stranden, hvor du kan læne dig tilbage i en behagelig solstol, få en god drink og nyde en fantastisk solnedgang. For at pifte din ferie op, har hotellet sin egen speedbåd, der tager dig ud til paradisøen Khao Nah Yak, hvor du kan snorkle og svømme blandt tropiske fisk eller bare gå en tur i vandkanten.

Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Thaiboxing, petangue og aerobics mod betaling. Vandsportsfaciliteter som kajak, SUP og snorkling mod betaling. For de mindste børn er der en børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale samt egen pool og legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Gåafstand til Bang Niang centrum med et populært marked, butikker og restauranter. 3 km til Khao Lak centrum med et større udbud. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Sire, kl. 06.30-10.30
 • Frokost fra menu i restaurant Sire, kl. 12.00-14.30. Vælg en forret, en suppe, en hovedret og en dessert fra menu
 • Snacks i restaurant Sire eller Breeze Bar, kl. 11.00-17.00
 • Middag fra menu i restaurant Sire, kl. 18.00-22.00. Vælg en forret, en suppe, en hovedret og en dessert fra menu
 • Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Khao Lak

The Waters Khao Lak by Katathani - vinter 2022/2023

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden i Khao Lak. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak! Nede ved stranden ligger poolområdet og en af hotellets restauranter, som byder på både god mad og en lækker havudsigt. Nyd livet og kombiner afslapning ved poolen med thaiboksning, gåture langs stranden eller afslappende spa-behandlinger.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden i Khao Lak kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et dejligt hotel på den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter såsom fitnessrum med klatrevæg, skaterpark og madlavningskurser. Ønsker du en guldkant på din ferie,kan du booke familie-værelser med privat pool.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel - vinter 2022/2023

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel beliggende lige ved en hvid sandstrand og med udsigt over havet i dejlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe af og bade i de mange pools, tage på stranden, snuppe en spa-behandling eller nyde et godt måltid i en af hotellets restauranter.

The Waters Khao Lak by Katathani - vinter 2023/2024

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel - sommer 2023

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel beliggende lige ved en hvid sandstrand og med udsigt over havet i dejlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe af og bade i de mange pools, tage på stranden, snuppe en spa-behandling eller nyde et godt måltid i en af hotellets restauranter.