La Flora Khao Lak

 • • Mange stamgæster
 • • Gratis wifi
 • • Deluxe-værelser med pool adgang

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med adgang til pool for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Til vinteren 2022/23 er der også: Deluxe-værelser til 2-4 personer, heraf 2 børn

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt. Venlig/behjælpelige personale. Rengøring i topklasse. Maden i topklasse. Stedet helt perfekt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

La Flora Khao Lak er et dejligt hotel lige ved stranden i Khao Lak. Her findes tre poolområder med store pools, hvoraf den ene har børnesektion. Solstole og parasoller. Poolbar. Hotellets buffetrestaurant ligger blot nogle meter fra stranden med skøn udsigt og har både thailandske og internationale retter.

Hotellet består af tre hotelområder, Flora Wing, Poolside Wing og Seaside Wing hvor værelserne er placeret. Se respektive værelsestyper. Alle områder har deres egne poolområder med poolbar. Cave Club er et afslappende område, mellem poolen på Seaside Wing og stranden, hvor du kan læne dig tilbage i en behagelig solstol, få en god drink og nyde en fantastisk solnedgang. For at pifte din ferie op, har hotellet sin egen speedbåd, der tager dig ud til paradisøen Khao Nah Yak, hvor du kan snorkle og svømme blandt tropiske fisk eller bare gå en tur i vandkanten.

Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Thaiboxing og aerobics mod betaling. Vandsportsfaciliteter mod betaling. For de mindste børn er der en international børneklub med egen pool og legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice. Gåafstand til Bang Niang centrum med et populært marked, butikker og restauranter. 3 km til Khao Lak centrum med et større udbud. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Sire, kl. 06.30-10.30
 • Frokost i restaurant Sire, kl. 12.00-14.30
 • Snacks i restaurant Sire eller Breeze Bar, kl. 11.00-17.00
 • Middag i restaurant Sire, kl. 18.00-22.00
 • Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Khao Lak

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Khaolak Emerald Beach Resort

Hotellet Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani + Khao Lak Resort er et nybygget og lækkert hotel lige ved stranden i Khao Lak. Hotellet har et stort udvalg af restauranter, pools og her kan du bo op til fem personer i familie-værelser - junior-suiter. Vil du have det lille ekstra på ferien, kan du booke familie-værelser med privat pool.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel beliggende lige ved en hvid sandstrand og med udsigt over havet i dejlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe af og bade i de mange pools, tage på stranden, snuppe en spa-behandling eller nyde et godt måltid i en af hotellets restauranter.