Baan Khaolak Beach Resort

  • • Dejligt poolområde
  • • Bred hvid sandstrand
  • • Gåafstand til Khao Lak centrum

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses villaer for 1-4 personer, heraf 2 børn eller 1-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt hotel- og bungalowområde beliggende ved den smukke strand. Her er skønt for hele familien og både havet samt poolen venter. Her er et fint poolområde med jacuzzi. Gratis solstole og parasoller på den private del af stranden. Gratis håndklæder. På stranden er der en snackbar. Der er også en restaurant Sandy Beach, som serverer lækker thaimad og internationale retter.

Gratis wifi på hele hotellet. Det er muligt at leje cykler. Gratis fitness-faciliteter (begrænset faciliteter). Legerum. Receptionen er åben fra morgen til aften og tilbyder gratis deponering. Golfbane ca. 15 min. fra hotellet. Gåafstand til Khao Lak centrum med restauranter, barer og supermarkeder.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag.