Baan Khaolak Beach Resort

  • • Dejligt poolområde
  • • Bred hvid sandstrand
  • • Gåafstand til Khao Lak centrum

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses villaer for 1-4 personer, heraf 2 børn eller 1-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt hotel- og bungalowområde beliggende ved den smukke strand. Her er skønt for hele familien og både havet samt poolen venter. Her er et fint poolområde med jacuzzi. Gratis solstole og parasoller på den private del af stranden. Gratis håndklæder. På stranden er der en snackbar. Der er også en restaurant Sandy Beach, som serverer lækker thaimad og internationale retter.

Gratis wifi på hele hotellet. Det er muligt at leje cykler. Gratis fitness-faciliteter (begrænset faciliteter). Legerum. Receptionen er åben fra morgen til aften og tilbyder gratis deponering. Golfbane ca. 15 min. fra hotellet. Gåafstand til Khao Lak centrum med restauranter, barer og supermarkeder.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (Morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Khaolak Emerald Beach Resort

Hotellet Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani + Khao Lak Resort er et nybygget og lækkert hotel lige ved stranden i Khao Lak. Hotellet har et stort udvalg af restauranter, pools og her kan du bo op til fem personer i familie-værelser - junior-suiter. Vil du have det lille ekstra på ferien, kan du booke familie-værelser med privat pool.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel beliggende lige ved en hvid sandstrand og med udsigt over havet i dejlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe af og bade i de mange pools, tage på stranden, snuppe en spa-behandling eller nyde et godt måltid i en af hotellets restauranter.