Baan Khaolak Beach Resort

  • • Dejligt poolområde
  • • Bred hvid sandstrand
  • • Gåafstand til Khao Lak centrum

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses villaer for 1-4 personer, heraf 2 børn eller 1-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt hotel- og bungalowområde beliggende ved den smukke strand. Her er skønt for hele familien og både havet samt poolen venter. Her er et fint poolområde med jacuzzi. Gratis solstole og parasoller på den private del af stranden. Gratis håndklæder. På stranden er der en snackbar. Der er også en restaurant Sandy Beach, som serverer lækker thaimad og internationale retter.

Gratis wifi på hele hotellet. Det er muligt at leje cykler. Gratis fitness-faciliteter (begrænset faciliteter). Legerum. Receptionen er åben fra morgen til aften og tilbyder gratis deponering. Golfbane ca. 15 min. fra hotellet. Gåafstand til Khao Lak centrum med restauranter, barer og supermarkeder.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag.

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak (tidl. La Flora Resort & Spa) venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

The Leaf Oceanside by Katathani

The Leaf Oceanside by Katathani i Khao Lak er beliggende i frodige omgivelser. Her er der et poolområde med en pool og en separat pool for børnene. Hotellet ligger nær stranden og i behagelig gåafstand til centrum af populære Khao Lak.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene boutiquehotel The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Hive Khaolak Beach Resort

Dejlige Hive Khaolak Beach Resort har en fantastisk beliggenhed midt på stranden og er et populært hotel for gæster over 16 år. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappet ferie i lækre omgivelser sammen med en, som du holder af.

Fanari Khaolak Resort Courtyard

Fanari Khaolak Resort Courtyard er et dejligt hotel beliggende nogle hundrede meter fra stranden i Khao Lak. Her kan du vælge at bo i hovedbygningen eller i dobbeltværelser i bungalower. Hotellet har to fine pools med børnesektion, som ligger i den frodige have, og i restauranten kan du nyde både thailandske og internationale retter.

La Vela Khao Lak

La Vela Khao Lak passer til dig, som vil bo ved den smukke strand i Khao Lak og have et stort poolområde, hvor du kan nyde en skøn ferie. Hvis du vil bade direkte fra din terrasse, skal du booke et dobbeltværelse med pooladgang.

Khaolak Emerald Beach Resort

Familiehotellet Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til dig som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.