Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden i Khao Lak kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer eller 1-3 personer heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 1 børn eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 1-værelses villaer for 1-4 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele dejligt sted😁
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt hotel- og bungalowområde beliggende ved den smukke strand. Ved stranden ligger hotellets poolområde med pool og jacuzzi. Solstole, parasoller og poolhåndklæder kan lånes ved poolen og på hotellets private strand.

Sandy Beach Restaurant serverer både thailandske og internationale retter og står for både morgenmad, frokost og middag. De har også en barservice der.

Gratis wifi overalt på hotellet. Cykler, SUP og kajakker kan lejes. Gratis lille fitnessrum. Legerum. Golfbane omkring 15 minutter fra hotellet. Stranden ved hotellet kan ændre sig afhængigt af tidevandet og monsunregnen. Gåafstand til Khao Lak centrum, som har restauranter, barer og små købmænd.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Vær opmærksom på

Til vinteren 24/25 kan følgende værelsestyper bookes:

  • Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer, heraf1 barn
  • Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn
  • 1-værelses villaer for 1-4 personer, heraf 2 børn
  • Familie-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

Khaolak Emerald Beach Resort

På Khaolak Emerald Beach Resort kan du få en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden i Khao Lak. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak! Nede ved stranden ligger poolområdet og en af hotellets restauranter, som byder på både god mad og en lækker havudsigt. Nyd livet og kombiner afslapning ved poolen med thaiboksning, gåture langs stranden eller afslappende spa-behandlinger.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et dejligt hotel på den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter såsom fitnessrum med klatrevæg, skaterpark og madlavningskurser. Ønsker du en guldkant på din ferie, kan du booke værelser med pooladgang eller privat pool.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, direkte over den hvide og smukke strand. Her kan du nyde afslappende ferier ved poolen, men hvis du vil være aktiv ind imellem, har hotellet flere aktiviteter, der passer til de fleste, såsom cykelture, thaiboksning, eller du kan lære at lave rigtig god thaimad.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.