Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et dejligt hotel på den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter såsom fitnessrum med klatrevæg, skaterpark og madlavningskurser. Ønsker du en guldkant på din ferie, kan du booke værelser med pooladgang eller privat pool.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med adgang til pool for 1-3 personer. Familie-værelser, junior-suiter for 2-5 personer. Familie-værelser, junior-suiter med privat pool for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 14 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Her findes et hyggeligt poolområde med to pools, hvoraf den ene har en børnesektion. Der er også en splashpool til sjove lege og både mindre og lidt højere vandrutsjebaner til børn. Solstole og parasoller. Poolbar, der serverer snacks og drinks. Strand- og poolhåndklæder kan lånes.

Hotellet har to restauranter, som begge byder på smuk havudsigt. Morgenmad og middag serveres i buffetrestauranten Elements. Ned mod stranden ligger The Beach House, som serverer fiske- og skaldyrsretter og her kan du også få en drink om aftenen. I restauranten Mi Scusi serveres italienske specialiteter i løbet af dagen og i à la carte-restauranten Tiffin By Elements serveres det bedste fra det indiske køkken.

For dem, der ønsker at være aktive, er der mange muligheder på Avani+ Khao Lak Resort. I hotellets fitnessrum er der en klatrevæg, du kan dyrke thaiboksning i ringen, spille tennis og i Skateparken kan du teste dine talenter på brættet. Der er også undervisning i meditation, pilates, qi gong og yoga. Det thailandske køkken er populært og på hotellet kan du tage et kursus i thailandsk madlavning. Spa med forskellige spabehandlinger. Børneklub i hotellets regi for børn 1-4 år, 5-12 og en klub for teenagere med engelsktalende personale. PlayStation. Legeplads.

Gratis wifi på fællesområder. Store niveauforskelle indenfor hotelområdet. Hotellet tilbyder transport til de forskellige bygninger. Hotellet tilbyder en hotelbus til Saladan 4 gange om dagen.

Du kan også leje en cykel på hotellet og besøge markedet i Bang Niang eller cykle til Sai Ruang-vandfaldet (ca. 4,5 kilometer). Gåturen til Bang Sak Beach tager ca. 10 minutter. Hvis du kan lide at snorkle og dykke, er Similan Island kun en dagstur væk med båd.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 06.30 -10.30
  • Frokost, kl. 12.00-14.30. Serveres som buffet eller en fast menu med 3 retter
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-22.30 i restaurant Elements
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

Khaolak Emerald Beach Resort

På Khaolak Emerald Beach Resort kan du få en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden i Khao Lak. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak! Nede ved stranden ligger poolområdet og en af hotellets restauranter, som byder på både god mad og en lækker havudsigt. Nyd livet og kombiner afslapning ved poolen med thaiboksning, gåture langs stranden eller afslappende spa-behandlinger.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden i Khao Lak kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, direkte over den hvide og smukke strand. Her kan du nyde afslappende ferier ved poolen, men hvis du vil være aktiv ind imellem, har hotellet flere aktiviteter, der passer til de fleste, såsom cykelture, thaiboksning, eller du kan lære at lave rigtig god thaimad.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.