Avani+ Khao Lak Resort

Avani + Khao Lak Resort er et nybygget og lækkert hotel lige ved stranden i Khao Lak. Hotellet har et stort udvalg af restauranter, pools og her kan du bo op til fem personer i familie-værelser - junior-suiter. Vil du have det lille ekstra på ferien, kan du booke familie-værelser med privat pool.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med adgang til pool for 1-3 personer. Familie-værelser, junior-suiter for 2-5 personer. Familie-værelser, junior-suiter med privat pool for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 14 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Avani + Khao Lak Resort ligger ved den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter som fitness med klatrevæg, skatepark og madlavningskurser. Lej en cykel på hotellet og besøg markedet i Bang Niang eller cykel til Sai Ruang-vandfaldet (ca. 4,5 kilometer). Gåturen til Bang Sak Beach tager ca. 10 minutter. Hvis du kan lide at snorkle og dykke, er Similan Island kun en dagsbådtur væk.

Avani + Khao Lak Resort har flere pools med solstole og parasoller.Den ene pool har 2 kortere vandrutsjebaner. Strand- og poolhåndklæder kan lejes.

Hotellet har flere forskellige restauranter til alle dagens måltider. Elements serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffet. The Beach House serverer, fra sen morgen til sen aften, fiske- og skaldyrsretter men også internationale retter, og her kan du sidde og nyde solnedgangen imens. Aqua Juice bar og Splash serverer drinks og lette måltider til morgenmad og frokost. The Pantry serverer kaffe og snacks.

For dig, der gerne vil være aktiv, er der mange muligheder. I hotellets fitness er der en klatrevæg, thaiboksning, tennis og Skate Park. Der er også undervisning i meditation, pilates, qi gong og yoga. Det thailandske køkken er populært og på hotellet kan du tage et kursus i thailandsk madlavning. Spa med forskellige spabehandlinger. Børn (1-12 år) er velkomne til den internationale børneklub med engelsktalende personale. PlayStation. Legeplads.

Reception. Gratis wifi på fællesområder. Parkering. Room service. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30 -09.30
  • Frokost, kl. 12.00-14.30. Serveres som buffet eller en fast menu med 3 retter
  • Middag, kl. 18.30-21.30. Serveres som buffet eller en fast menu med 3 retter
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Khaolak Emerald Beach Resort

Hotellet Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel beliggende lige ved en hvid sandstrand og med udsigt over havet i dejlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe af og bade i de mange pools, tage på stranden, snuppe en spa-behandling eller nyde et godt måltid i en af hotellets restauranter.