Deluxe-værelser

Rummelige deluxe-værelser beliggende i Beach Wing. Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser beliggende i Family Wing. Værelserne har dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Mulighed 4. person hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser med delt pool

Pæne dobbeltværelser beliggende i stueplan i Beach Wing med direkte adgang til delt pool. Dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en ekstraopredning i en sovesofa. Mulighed for 4. person, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Moderne og rummelige familie-værelser beliggende i Family Wing. Værelserne består af et soveværelse med en dobbeltseng og et værelse med en køjeseng og møbler i børnestørrelse. Mellem værelserne er der en bred skydedør. 5. person skal være barn og dele ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab og kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. To badeværelser, et med badekar og et med brus og toilet. Balkon eller terrasse med udsigt mod poolen.

Antal personer: 2-5 personer heraf 3 børn.

Familie-værelser

Fine familie-værelser beliggende i Beach Wing. Værelserne består af to soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Mulighed for 5. person hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 4 personer eller 4-5 personer, heraf 2 børn.