Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon, nogle med pooludsigt. Værelserne er placeret i Beach Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. En 4. person er mulig, hvis de er børn og deler en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med pooludsigt. Værelserne er placeret i Family Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. En 4. person er mulig, hvis de er børn og deler en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse med delt pool

Dobbeltværelser med direkte adgang til den fælles pool fra terrassen i stueplan, hvor der er to solstole, parasol og pooludsigt. Værelserne er placeret i Beach Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. En opredning til 4. person er mulig, hvis denne person er et barn, der deler en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse og pooludsigt. Værelserne, som er placeret i Family Wing, består af et soveværelse med dobbeltseng og et børneværelse med køjeseng, duffelbags og specialmålte møbler. Der er en bred skydedør mellem rummene. En 5. person er mulig, hvis de er børn og deler en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. To badeværelser, et med badekar og et med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 76 kvm.
Antal personer: 2-5 personer heraf 3 børn.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse med pooludsigt. Værelserne, der ligger i Beach Wing, består af to soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med to separate senge. En 5. person er mulig, hvis de er børn og deler en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 68 kvm.
Antal personer: 4 personer eller 4-5 personer, heraf 2 børn.