Deluxe-værelse

Deluxe-værelser beliggende i Beach Wing. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser beliggende i Family Wing. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse med delt pool

Dobbeltværelser beliggende i Beach. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt. Terrasse med direkte udgang til delt pool. To solstole, parasol og pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser beliggende i Family Wing. Værelserne består af et soveværelse med en dobbeltseng og et værelse med en køjeseng og møbler i børnestørrelse. Mellem værelserne er der en bred skydedør. 5. person skal være barn og dele ordinær seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. To badeværelser, et med badekar og et med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med udsigt mod poolen.

Antal personer: 2-5 personer heraf 3 børn.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser beliggende i Beach Wing. Værelserne består af to soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. 5. person skal være barn og dele ordinær seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med udsigt mod poolen.

Antal personer: 4 personer eller 4-5 personer, heraf 2 børn.