Khaolak Emerald Beach Resort

På Khaolak Emerald Beach Resort kan du få en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses villaer for 1-3 personer. Seafront Villa med privat pool for 1-3 personer. Deluxe-værelser med adgang til pool for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super service lækker beliggenhed God muligheder for aktiviteter i området Familievenlig
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Khaolak Emerald Beach Resort ligger smukt i frodige grønne omgivelser direkte ved den lange sandstrand i Khao Lak. Hotellet består af ni bygninger og flere mindre villaer som ligger rundt i haven. Der er to poolområder på hotellet, det ene ligger nede ved stranden og har en skøn udsigt over havet, og den anden ligger i frodige omgivelser i haven. Poolen i haven har vandrutsjebaner og et lille vandland for de yngste.

Restaurant Turtle har en skøn udsigt over lagunen og serverer en menu med thailandske og internationale retter. Ved stranden ligger Beach Club Ocean Grill and Bar og her serveres fiske- og skaldyrsretter samt internationale retter. I lobbyen ligger Coffee Cup, hvor der serveres varme og kolde drikke.

Lille fitnessrum. På nabohotellet Hive Khao Lak Beach Resort findes et spa med massage og forskellige behandlinger mod betaling. Gratis beachvolley og bordtennis. Hoteldrevet børneklub for børn fra 4-12 år med engelsktalende personale, nogle aktiviteter mod betaling. Legeplads.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Ca. 3 kilometer til Khao Lak centrum. Gratis hotelbus til centrum i Khao Lak, reservation foretages i receptionen. Hotellets minimarked hedder Emerald Mart og ligger lige udenfor hotelområdet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)
  • All Inclusive

Frokosten ved helpension består af forret og hovedret fra en à la carte-menu. Middagen ved hel- og halvpension består af forret, hovedret og dessert fra en à la carte-menu.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Turtle, kl. 06.30-10.30
  • Frokost i restaurant Wai Wai eller i restaurant Turtle, kl. 12.00-15.00 (frokosten består af en forret, en suppe, en hovedret og en dessert fra en fast menu.)
  • Middag i restaurant Wai Wai eller i restaurant Turtle, kl. 18.00-22.00 (frokosten består af en forret, en suppe, en hovedret og en dessert fra en fast menu.)
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

I vintersæsonen 2024/25 udgår dobbeltværelser, og man kan istedet booke deluxe-værelser og deluxe-værelser med adgang til pool.

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden i Khao Lak. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak! Nede ved stranden ligger poolområdet og en af hotellets restauranter, som byder på både god mad og en lækker havudsigt. Nyd livet og kombiner afslapning ved poolen med thaiboksning, gåture langs stranden eller afslappende spa-behandlinger.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden i Khao Lak kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et dejligt hotel på den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter såsom fitnessrum med klatrevæg, skaterpark og madlavningskurser. Ønsker du en guldkant på din ferie, kan du booke værelser med pooladgang eller privat pool.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, direkte over den hvide og smukke strand. Her kan du nyde afslappende ferier ved poolen, men hvis du vil være aktiv ind imellem, har hotellet flere aktiviteter, der passer til de fleste, såsom cykelture, thaiboksning, eller du kan lære at lave rigtig god thaimad.