Khaolak Emerald Beach Resort

 • • Direkte ved stranden
 • • To poolområder
 • • Børnepool med vandrutsjebaner

Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 1-4 personer. 1-værelses villaer for 1-4 personer. Seafront Villa med privat pool for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Khaolak Emerald Beach Resort ligger smukt i frodige grønne omgivelser direkte ved den lange sandstrand i Khao Lak. Hotellet består af ni bygninger og flere mindre villaer som ligger rundt i haven. Der er to poolområder på hotellet, det ene ligger nede ved stranden og har en skøn udsigt over havet, og den anden ligger i frodige omgivelser i haven. Poolen i haven har vandrutsjebaner og et lille vandland for de yngste.

Restaurant Turtle har en skøn udsigt over lagunen og serverer en menu med thailandske og internationale retter. Ved stranden ligger Beach Club Ocean Grill and Bar og her serveres fiske- og skaldyrsretter samt internationale retter. I lobbyen ligger Coffee Cup, hvor der serveres varme og kolde drikke.

Gratis lille fitnessrum. På nabohotellet Hive Khao Lak Beach Resort findes et spa med massage og forskellige behandlinger mod betaling. Gratis beachvolley og bordtennis. Børneklub för børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale, visse aktiviteter er mod betaling. Læs mere om hotellets aktivitetsprogram i receptionen. Legeplads.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Ca. 3 kilometer til Khao Lak centrum. Gratis hotelbus til centrum i Khao Lak, reservation foretages i receptionen. Hotellets minimarked hedder Emerald Mart og ligger lige udenfor hotelområdet.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet.

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
 • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)
 • All Inclusive

Frokost og middag serveres som følgende:

 • Frokost - to retter fra en à la carte menu (forret og hovedret).
 • Middag - tre retter fra en à la carte menu (forret, hovedret og dessert).

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Turtle, kl. 06.30-10.30
 • Frokost i restaurant Wai Wai, kl. 12.00-14.00 (fast menu med en forret, en suppe, en hovedret og en dessert)
 • Snacks i restaurant Wai Wai, kl. 14.00-15.00
 • Middag i restaurant Wai Wai, kl. 18.00-22.00 (fast menu med en forret, en suppe, en hovedret og en dessert)
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

The Waters Khao Lak by Katathani - vinter 2022/2023

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden i Khao Lak. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak! Nede ved stranden ligger poolområdet og en af hotellets restauranter, som byder på både god mad og en lækker havudsigt. Nyd livet og kombiner afslapning ved poolen med thaiboksning, gåture langs stranden eller afslappende spa-behandlinger.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden i Khao Lak kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et dejligt hotel på den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter såsom fitnessrum med klatrevæg, skaterpark og madlavningskurser. Ønsker du en guldkant på din ferie,kan du booke familie-værelser med privat pool.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel - vinter 2022/2023

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel beliggende lige ved en hvid sandstrand og med udsigt over havet i dejlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe af og bade i de mange pools, tage på stranden, snuppe en spa-behandling eller nyde et godt måltid i en af hotellets restauranter.

The Waters Khao Lak by Katathani - vinter 2023/2024

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel - sommer 2023

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel beliggende lige ved en hvid sandstrand og med udsigt over havet i dejlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe af og bade i de mange pools, tage på stranden, snuppe en spa-behandling eller nyde et godt måltid i en af hotellets restauranter.