Khaolak Emerald Beach Resort

  • • Direkte ved stranden
  • • To poolområder
  • • Børnepool med vandrutsjebaner

Familiehotellet Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til dig som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 1-5 personer, heraf 1 barn. 1-værelses villaer for 1-4 personer, heraf 1 barn. Seafront Villa for 1-4 personer, heraf1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden var rigtig god og de ansatte rigtig flinke og hjælpsomme. Men særligt snorkling og...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Khaolak Emerald Beach Resort ligger smukt i frodige grønne omgivelser direkte ved den lange sandstrand i Khao Lak. Hotellet består af ni bygninger og flere mindre villaer som ligger rundt i haven. Der er to poolområder på hotellet, det ene ligger nede ved stranden og har en skøn udsigt over havet, og den anden ligger i frodige omgivelser i haven. Poolen i haven har vandrutsjebaner og vandland for de yngste.

Restaurant Turtle har en skøn udsigt over lagunen og serverer en menu med thailandske og internationale retter. Ved stranden ligger Beach Club Ocean Grill and Bar og her serveres fiske- og skaldyrsretter samt internationale retter. I lobbyen ligger Coffee Cup, hvor der serveres varme og kolde drikke.

Gratis lille fitnessrum. På nabohotellet Hive Khao Lak Beach Resort findes et spa med massage og forskellige behandlinger mod betaling. Gratis beachvolley og bordtennis. Børneklub för børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale, noget er gratis og noget mod betaling. Læs mere om hotellets aktivitetsprogram i receptionen. Legeplads. Reception som er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Ca. 3 kilometer til Khao Lak centrum. Gratis hotelbus til centrum i Khao Lak, reservation foretages i receptionen. Hotellets minimarked hedder Emerald Mart og ligger lige udenfor hotelområdet.

Måltider

Vinter 2019/20: Morgenmadsbuffét. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.
Sommer 2020: Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.

Halvpension er morgenmad og frokost eller middag. Frokost og middag er fra en menu hvor du kan vælge mellem 2 retter.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder