Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 1 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Varmen
-

Bekræftet køb : 2023-01-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

686 bedømmelser
Meget godt
 
499
Godt
 
133
Middel
 
31
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

06-03-2020

af Opalfisk Hals, Danmark

Super hotel

Det bedste resort vi til dato har været på i Thailand,har ellers været rigtig mange steder gennem de sidste 10 år.fantastisk personale altid venlige og smilende,virkelig flotte værelser,dejlig pool område og en fantastilsk strand.Kan varmt anbefales.

 
03-03-2020

af 664kristians Kolding, Danmark

Godt hotel med plads til forbedring

Vi besøgte x10 i februar 2020. 2 voksne og 2 børn på 4 og 7 år. Det var vores 4. gang i Thailand. Hotellet var overordnet set rigtigt godt. Dejligt pænt og rent. Maden var super god og personalet leverede en super god service - særligt i restauranten, men alle var smilende og leverede høj service. Ekstra nye badehåndklæder hver dag. Smart med app, hvor der kan bestilles mad mv. God rolig børneklub, som ikke er overrendt. Igen sødt personale. Wi-fi fungerer ok. Fitness også fint. Stranden var ok, men dage med lidt vind og bølger er det ikke godt at bade dernede. Mørkt strandsand de fleste steder og ikke rigtigt mulighed for snorkling. Der er ingen restauranter, sælgere elller lignende på stranden. Kun et par, som solgte stole. Også kun 2 massagesteder lige ved hotellet. Afstand til by: Man kan gå op til Khao Lak by på ca. 10 minutter. Her finder man alt, men skal bruge. Bestilling: Vi havde booket via Agoda, hvor vi betalte for et værelse tæt på stranden. Da vi ankom fik vi et værelse, som ikke kunne være længere væk fra stranden. Argumenter fra hotellet var, at vinhandel booket i Beach-Wing, hvilket mange tog fejl af. Jeg tjekkede reservationen igen, hvor der stod “værelse tæt på stranden”, hvilket vi også havde betalt mere for. Vi blev rykket en smule nærmere stranden, men igen langt fra!! Pools: Der er flere fine pools, men den nærmest stranden må børn ikke bruge, da der kun er adgang for voksne. Det var den bedste pool, velegnet for børn med en lav ende samt en god placering ned til stranden. Vi måtte derfor opholde os længere oppe, hvor det ikke var særligt hyggeligt eller indbydende. Hygiejne: Generelt var der meget pænt og rent, men der var ingen brusere ved poolen?!? Der var 1 bruser til 5 pools, men denne virkede ikke. Jeg gjorde personalet opmærksom på det, men den blev ikke lavet. Det var simpelthen for ulækkert, at samtlige brugere hopper i poolen uden at skylle sig først. Svedige, beskidte og efter toiletbesøg (?!?!). Aftenunderholdning: Der er fin underholdning næsten hver dag, men der mangler et anlagt område til det, hvor forældrene kan sidde og nyde en drink eller andet, mens børnene har disko eller konkurrencer. Underholdningen foregik ofte i et rygeområde, mellemgang eller lignende. Jeg tror, at mange fravalgte underholdning på grund af beliggenhed. Overordnet set et godt hotel, men med enkelte forbedringspunkter. Vi har prøvet X10, det var dejligt, men vil ikke booke der igen næste gang. Der er ikke meget charme over hotellet, men det er dejligt pænt, relativt nyt og gode forhold. Hotellet kan anbefales og endnu mere, hvis enkelte ting blev forbedret

 
01-02-2019

af Susanne S Ruds-Vedby, Vestsjalland, Denmark

Bedste hotel

Det bedste hotel man kan forestille sig. Alt er bare i orden. Det ligger lige ned til stranden. Dejlige pool områder for også helt små børn. Vi havde en dejlig ferie og kommer meget gerne tilbage. Skønt sted og et meget venligt personale.

 
23-12-2018

af 18steffenj Skanderborg, Danmark

Lækkert lækkert hotel/resort

Dette var vores første tur til Thailand, så vi var lidt spændte på det hele ... X10 er et lækkert nyt hotel/resort. Vi havde et stort dobbeltværelse, hvilket var virkeligt lækkert. Værelset eller lejligheden lå lige ud til den store voksen-pool med lidt udsigt til havet. Der var rengøring hver dag med daglig udskiftning af badehåndklæder. Absolut intet at klage over. Personalet var meget søde og imødekommende. Vi havde morgenmad med i vores rejse. Den blev serveret i hotellets hovedrestaurant og var rigtig god med et stort udvalg. Aftensmaden spiste vi typisk i Khaolak by, men også et par gange på hotellet, hvilket var rigtigt godt men også relativt dyrt (ca. 3x så dyrt ift. en lokal restaurant i byen). Hotellet/resortet er anlagt direkte ud til en lækker badestrand. Stranden er dog ikke så børnevenlig, da det bliver relativt hurtigt dybt. På resortet er der 5 store lækre pools anlagt mellem høje palmetræer ... meget eksotisk og lækkert. I den store voksen-pool (fra 16 år) er der etableret en lille poolbar med direkte udsigt til havet. Khaolak by er umiddelbart lidt kedelig og trist. Her er kun restauranter og souvenir butikker. En stor trafikeret hovedvej skærer sig igennem byen.

 
06-09-2018

af FamBrandt0 Randers, Danmark

Skønt nyt hotel

Lækkert nyt hotel. Vi havde bestil er ekstra stort værelse og fik opgraderet til havudsigt gratis, da der ikke var så mange gæster på hotellet. Stort værelse som blev rengjort hverdag intet at klage over. Sød personale dog taler de ikke for godt engelsk men det gik. Morgenmaden var rigtig god og stort udvalg. Vi spiste nogle enkelte gange aftensmad på hotellet og dette var det intet at klage over. Rene pools og forskellige dybder, poolbar med havudsigt. Lækker stenfri strand, dog var havet lidt for vildt til at bade i på dette tidspunkt. Hotellet havde forskellige aften underholdning. Lige fra thai dans til danser med ild. Khao lak er dog et kedeligt område når vi er vant til at rejse til Phuket. Stor larmende hovedvej igennem byen. Et hotel vi gerne ville komme tilbage til, hvis bare det var på Phuket.