Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 8 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Varmen
-

Bekræftet køb : 2023-01-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

862 bedømmelser
Meget godt
 
652
Godt
 
150
Middel
 
38
Mindre godt
 
17
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

28-12-2023

af Marie B

Rigtig godt hotel i Khao Lak

Det var et rigtig godt familehotel, med rigtig glade medarbejder og virkelig god service! Hotellet ligger rigtig godt i forhold til Khao Lak Centrum. Der var en rigtig lækker strand, gode faciliteter og pæne og rene værelser;)

 
16-12-2023

af JesperJ581 København, Danmark

Fantastisk hotel med et meget højt service niveau

10X Khao Lak resort er et meget velfungerende hotel med en fantastisk beliggenhed i en dejlig have. Der er kort afstand til Khao Lak by, hvor man kan gå til via stranden eller vejen. Stranden nedenfor hotellet er helt fantastisk med en uberørt natur. Man spiser godt på hotellet og priserne er yderst rimelige. Endelig må det nævnes at personalet er yderst service minded og altid smilende og venlige. I receptionen var de yderst hjælpsomme da vi ønskede at skifte værelse, det blev ordnet meget hurtigt.

 
06-03-2020

af Opalfisk Hals, Danmark

Super hotel

Det bedste resort vi til dato har været på i Thailand,har ellers været rigtig mange steder gennem de sidste 10 år.fantastisk personale altid venlige og smilende,virkelig flotte værelser,dejlig pool område og en fantastilsk strand.Kan varmt anbefales.

 
03-03-2020

af 664kristians Kolding, Danmark

Godt hotel med plads til forbedring

Vi besøgte x10 i februar 2020. 2 voksne og 2 børn på 4 og 7 år. Det var vores 4. gang i Thailand. Hotellet var overordnet set rigtigt godt. Dejligt pænt og rent. Maden var super god og personalet leverede en super god service - særligt i restauranten, men alle var smilende og leverede høj service. Ekstra nye badehåndklæder hver dag. Smart med app, hvor der kan bestilles mad mv. God rolig børneklub, som ikke er overrendt. Igen sødt personale. Wi-fi fungerer ok. Fitness også fint. Stranden var ok, men dage med lidt vind og bølger er det ikke godt at bade dernede. Mørkt strandsand de fleste steder og ikke rigtigt mulighed for snorkling. Der er ingen restauranter, sælgere elller lignende på stranden. Kun et par, som solgte stole. Også kun 2 massagesteder lige ved hotellet. Afstand til by: Man kan gå op til Khao Lak by på ca. 10 minutter. Her finder man alt, men skal bruge. Bestilling: Vi havde booket via Agoda, hvor vi betalte for et værelse tæt på stranden. Da vi ankom fik vi et værelse, som ikke kunne være længere væk fra stranden. Argumenter fra hotellet var, at vinhandel booket i Beach-Wing, hvilket mange tog fejl af. Jeg tjekkede reservationen igen, hvor der stod “værelse tæt på stranden”, hvilket vi også havde betalt mere for. Vi blev rykket en smule nærmere stranden, men igen langt fra!! Pools: Der er flere fine pools, men den nærmest stranden må børn ikke bruge, da der kun er adgang for voksne. Det var den bedste pool, velegnet for børn med en lav ende samt en god placering ned til stranden. Vi måtte derfor opholde os længere oppe, hvor det ikke var særligt hyggeligt eller indbydende. Hygiejne: Generelt var der meget pænt og rent, men der var ingen brusere ved poolen?!? Der var 1 bruser til 5 pools, men denne virkede ikke. Jeg gjorde personalet opmærksom på det, men den blev ikke lavet. Det var simpelthen for ulækkert, at samtlige brugere hopper i poolen uden at skylle sig først. Svedige, beskidte og efter toiletbesøg (?!?!). Aftenunderholdning: Der er fin underholdning næsten hver dag, men der mangler et anlagt område til det, hvor forældrene kan sidde og nyde en drink eller andet, mens børnene har disko eller konkurrencer. Underholdningen foregik ofte i et rygeområde, mellemgang eller lignende. Jeg tror, at mange fravalgte underholdning på grund af beliggenhed. Overordnet set et godt hotel, men med enkelte forbedringspunkter. Vi har prøvet X10, det var dejligt, men vil ikke booke der igen næste gang. Der er ikke meget charme over hotellet, men det er dejligt pænt, relativt nyt og gode forhold. Hotellet kan anbefales og endnu mere, hvis enkelte ting blev forbedret

 
01-02-2019

af Susanne S Ruds-Vedby, Vestsjalland, Denmark

Bedste hotel

Det bedste hotel man kan forestille sig. Alt er bare i orden. Det ligger lige ned til stranden. Dejlige pool områder for også helt små børn. Vi havde en dejlig ferie og kommer meget gerne tilbage. Skønt sted og et meget venligt personale.