X10 Khao Lak Resort

 • • Direkte på stranden
 • • Perfekt til familier
 • • Tilkøb halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med delt pool for 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 3 børn. Familie-værelser for 4 personer eller 4-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Skønt der var en voksenpool på så stort hotel med mange børn. Dejligt med det store kølige rum ti...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel X10 Khao Lak er opdelt i en familiedel og en stranddel og består af flere mindre bygninger. Mellem delene findes en frodig have med et stort poolområde med flere pools, hvoraf den ene har vandrutsjebane. To separate børnepools. Ved en af børnepoolerne er der en vandlegeplads for de yngste. Der er solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Poolen nærmest stranden er forbeholdt voksne over 16 år. I nærheden af stranden findes solstole, der er gratis for hotellets gæster.

Der er to restauranter på hotellet. Hovedrestauranten serverer morgenmadsbuffet, a la carte-frokost og middag i form af både buffet og a la carte, der består af thaimad og internationale retter. A la carte-restauranten Seaside Seafood Kitchen serverer frisk fisk og skaldyr. Der er også en snackbar ved poolen, og en swim-up bar i en pool for gæster over 16 år.

Forskellige former for vandsportsfaciliteter som windsurfing, kajak og SUP mod betaling ved stranden. Gratis fitness og holdtræning som yoga, pilates og thaiboxing. Spa med skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale og mod betaling. Hotellet har også madlavningskurser mod betaling. Afstand til stranden varierer afhængig af hvor på området du bor. Ca. 2 kilometer til centrum og 2,5 kilometer til Bang Niang Market. Vær opmærksom på, at X10 Khao Lak Resort er et helt røgfrit hotel.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag som à la carte og buffet).
 • Når voksne tilkøber halvpension spiser børn (2-11 år) gratis.

Værd at vide

Rygning er kun tilladt på anviste områder og er ikke tilladt på fællesområder, på værelser eller på balkoner/terrasser.

Vær opmærksom på

Restriktioner pga. Covid-19:

 • Hotellets spa er pt. lukket
 • Morgenmaden serveres som a la carte
 • Hotellet tilbyder ikke yoga, pilates og thaiboxing

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

The Leaf Oceanside by Katathani

The Leaf Oceanside by Katathani i Khao Lak er beliggende i frodige omgivelser. Her er der et poolområde med en pool og en separat pool for børnene. Hotellet ligger nær stranden og i behagelig gåafstand til centrum af populære Khao Lak.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

Hive Khaolak Beach Resort

Dejlige Hive Khaolak Beach Resort har en fantastisk beliggenhed midt på stranden og er et populært hotel for gæster over 16 år. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappet ferie i lækre omgivelser sammen med en, som du holder af.

Khaolak Emerald Beach Resort

Hotellet Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani + Khao Lak Resort er et nybygget og lækkert hotel lige ved stranden i Khao Lak. Hotellet har et stort udvalg af restauranter, pools og her kan du bo op til fem personer i familie-værelser - junior-suiter. Vil du have det lille ekstra på ferien, kan du booke familie-værelser med privat pool.