Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden i Khao Lak. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med adgang til pool for 1-3 personer. Junior-suiter for 1-5 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter med adgang til pool for 1-4 personer, heraf 1 barn. 1-værelses villaer for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God mad og pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Graceland Khao Lak Resort er et fint hotel, med et hyggeligt poolområde med to pools, heraf en med børnesektion. Hotellet har også otte mindre pools, som du kan have adgang til, hvis du booker værelse med poolacess. Det er to swim up-barer med lækre cocktails. Poolbar. På hotelområdet er der tre restauranter, heraf en buffetrestaurant der serverer internationale retter, og to a la carte-restauranter, Thai Fusion der byder på thailandske specialiteter og Oceano hvor du kan nyde italienske specialiteter og med en smuk beliggenhed på strandsiden.

Hotellet har et fitnessrum. Spa med sauna, dampbad og jacuzzi samt sædvanlige behandlinger mod betaling. Bordtennis. Tennis, beachvolley, bowling, squash og billard mod betaling. Thaiboksning og yogakurser mod betaling. Karaoke mod betaling. Børneklub drevet af hotellet med engelsktalende personale.

Wifi er inkluderet i lobbyområdet. Minimarked. Til centrum af Bang Niang er det omkring 3 km og til centrum af Khao Lak er det omkring 3,5 km. Hotellet tager et sikkerhedsdepositum ved indcheckningen på 10.000 THB. Depositum kan betalas kontant, men hotellerne foretrækker et kreditkort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Khaolak Emerald Beach Resort

På Khaolak Emerald Beach Resort kan du få en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak! Nede ved stranden ligger poolområdet og en af hotellets restauranter, som byder på både god mad og en lækker havudsigt. Nyd livet og kombiner afslapning ved poolen med thaiboksning, gåture langs stranden eller afslappende spa-behandlinger.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden i Khao Lak kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et dejligt hotel på den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter såsom fitnessrum med klatrevæg, skaterpark og madlavningskurser. Ønsker du en guldkant på din ferie, kan du booke værelser med pooladgang eller privat pool.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, direkte over den hvide og smukke strand. Her kan du nyde afslappende ferier ved poolen, men hvis du vil være aktiv ind imellem, har hotellet flere aktiviteter, der passer til de fleste, såsom cykelture, thaiboksning, eller du kan lære at lave rigtig god thaimad.