Graceland Khao Lak Resort

  • • Mange aktiviteter
  • • Familievenligt
  • • Midt på stranden

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser med adgang til pool for 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-5 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter med adgang til pool for 1-4 personer, heraf 1 barn. 1-værelses villaer for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der stille og roligt på alle tider af døgnet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Graceland Khao Lak Resort er et fint hotel, med et hyggeligt poolområde med to pools, heraf en med børnesektion. Hotellet har også otte mindre pools, som du kan have adgang til, hvis du booker værelse med poolacess. Det er to swim up-barer med lækre cocktails. Poolbar. På hotelområdet er der tre restauranter, heraf en buffetrestaurant der serverer internationale retter, og to a la carte-restauranter, Thai Fusion der byder på thailandske specialiteter og Oceano hvor du kan nyde italienske specialiteter og med en smuk beliggenhed på strandsiden.

Hotellet har et fitnesscenter, som alle gæster gratis kan benytte. Der er spa samt en sauna som kan besøges mod betaling. Flere sportsaktiviteter såsom tennis, bowling, squash og billard mod betaling. Gratis bordtennis. Karaoke mod betaling. Thaiboksning og yoga mod betaling. Børneklub i hotellets regi. Gratis wifi i lobbyområdet. Der er vaskeservice mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag.

Værd at vide

Hotellet tager et sikkerhedsdepositum ved indcheckningen på 10.000 THB. Depositum kan betalas kontant, men hotellerne foretrækker et kreditkort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

The Leaf Oceanside by Katathani

The Leaf Oceanside by Katathani i Khao Lak er beliggende i frodige omgivelser. Her er der et poolområde med en pool og en separat pool for børnene. Hotellet ligger nær stranden og i behagelig gåafstand til centrum af populære Khao Lak.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Hive Khaolak Beach Resort

Dejlige Hive Khaolak Beach Resort har en fantastisk beliggenhed midt på stranden og er et populært hotel for gæster over 16 år. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappet ferie i lækre omgivelser sammen med en, som du holder af.

Khaolak Emerald Beach Resort

Hotellet Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani + Khao Lak Resort er et nybygget og lækkert hotel lige ved stranden i Khao Lak. Hotellet har et stort udvalg af restauranter, pools og her kan du bo op til fem personer i familie-værelser - junior-suiter. Vil du have det lille ekstra på ferien, kan du booke familie-værelser med privat pool.