Bedømmelse af HD Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 18 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-14


8 ud af 10

+
At vi selv formåede at få det værelse vi havde bedt Apollo om at få.
-
Jeres kontakt til hotellet

Bekræftet køb : 2020-01-17


7 ud af 10

+
Poolområdet og beliggenhed.
-
Der stod tallerkener med mad udenfor værelser i dagevis, uden det blev fjernet. Dyrt at leje badehåndklæder.

Bekræftet køb : 2020-01-03


9 ud af 10

+
God beliggenhed, fin service og dejligt store værelser med altan mod vest
-
Større variation i buffeten

Bekræftet køb : 2019-12-20


6 ud af 10

+
Underholdning, værelset og a la carte restauranten
-
Sportsfaciliteterne

Bekræftet køb : 2019-12-20


8 ud af 10

+
Det var næsten altid muligt at få en liggestol, men det kan måske have noget at gøre med antal af gæster
-
Hotellet var træt trænger til en opshinning. Gelænder på trapperne var flere stede ikke ordentlig fastgjort. Et sted var rækværket på 2 sal rustent så de havde afspærret dette. flere steder skallede maling puds af vægge.

Bekræftet køb : 2019-11-08


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-08


10 ud af 10

+
ALT!!!!!!
-
Ingenting.

Bekræftet køb : 2019-10-25


8 ud af 10

+
Havudsigten
-

Bekræftet køb : 2019-10-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

3963 bedømmelser
Meget godt
 
2262
Godt
 
1163
Middel
 
360
Mindre godt
 
100
Dårligt
 
78

5 nyeste bedømmelser

02-04-2018

Indlæg af Kirsten O

Super sted.

Mange muligheder for hele familien, men også hvis du bare som os rejser som par. Der er et dejlig wellness/ spa område hvis vejret ikke lige skulle vise sig fra dens bedste side. Der er et stort vel assorteret buffet, hvor der er noget for alle. Det er vores 2. Til hotellet. Der et underholdning hver aften fir både børn og voksne. Desuden forskellige former for sportsaktiviteter. Vi har været på vandring på vulkanen, hvilket var en god men også hård tur.

 
19-03-2018

Indlæg af evaan Ølstykke, Danmark

Dejlig forårsferie

Efter hurtig og venlig indcheckningen fandt vi ret hurtigt vores rum, - kan være lidt forvirrende når man stiger ud af elevatoren trods udlevering af et oversigtskort over etagens værelser. Stort og lyst rum, fin udsigt over pool og delvis havudsigt samt dejlig rummelig altan, -super, dertil var der en velkomsthilsen fra HD med en flaske boblevand og en 1/2 times prøvemassage. Vi havde valgt stedet ud fra vores ønske om en aktiv ferie, og det blev til fulde indfriet, - vi lejede cykler udefra og de kunne uden problemer opbevares i hotellets kuffertrum, når vi ikke brugte dem. Rundt om hotelkomplekset er der fine løberuter foruden fantastiske trackingruter i flere sværhedsgrader. Motionsrummet er lille og bliver hurtig meget varmt, men instrumenterne er velfungerende og velholdte, og vi var heldige at der altid var plads når vi var forbi. Som rejsende med Apollo var der fri adgang til SPA afdelingen hele ugen og lige så tit man ønskede at benytte det. I løbetaf dagen var masser af underholdning for børn og voksne (engelsk-, spansk- og tysksproget), men det lod til at alle nød det og kunne forstå hvad der skulle foregå. Om aftenen er der et show af forskellig art for voksne, ikke noget vi overværede. Rundt poolen er der mange liggestole, og der var alting nok ledige uanset hvad tid på dagen. Restauranten er klassisk buffet morgen, middag og aften med et stort udvalg af kød og div. tilbehør. Personalet fra reception, tjenere, stuepige, livvagt ved de to poolområder var altid imødekommende og smilende, også til trods for visse sprogvanskligheder, de kan meget lidt engelsk og vi kan minimalt spansk, men med smil og tegnsprog forstod vi hinanden. Skønt ophold og vi vil helt sikkert vende tilbage en anden gang.

 
27-12-2017

Indlæg af Kamilla Z

Rigtig dejligt sted

Stedet er fantastisk, lige ned til vandet. Familie venlig område med masser af børne aktiviteter. Underholdningen er super og personalet er søde. Værelserne er store og flotte, alt i alt et super sted Anbefaler gerne stedet! :))

 
27-12-2017

Indlæg af Nicklas C

Juleferiw

Vi har nydt vores ophold her på hotellet i Lanzarote. Det er første gang vi holder jul på Lanzarote og Hd Beach er virkelig en anbefaling værdig! Maden er super skøn og ikke alt for ensartet. 5 stjerner fra min familie!

 
07-12-2016

Indlæg af ccelta1304

Perfekt beliggenhed

HD Beach Resort har den perfekte beliggenhed. Hotellet ligger lige ned til stranden og strandpromenaden og i meget rolige omgivelser, hvis man ønsker lidt ro, eller er på ferie som familie med børn. Hotellet er børnevenligt med legeplads og børneunderholdning om aftenen, samt ældrevenligt, da der er elevator og nemt at komme rundt, selvom man er lettere gangbesværet. Har man valgt den fulde pakke med all-inclusive, har man adgang til en super fin buffet med alt hvad dertil hører morgen, middag og aften, samt diverse sportsaktiveteter. Hotellet kan varmt anbefales, vi har haft en rigtig god ferie her på hotellet, så tak for denne gang. Claudia Celta