Papagayostrand på Lanzarote

Papagayo-strandene på Lanzarote

De mest populære strande på Lanzarote er Playas Papagayos, også kendt som ”Papagayo-strandene”. Alle strande tilbyder krystalklart vand, kølige klippeformationer og er populære blandt de lokale og turister. Her kan du læse mere om de berømte strande og vælge din favorit inden du flyver til Lanzarote!

Papagayo-strandene på Lanzarote består af:

Playa Papagayo på Lanzarote

Playa Mujeres på Lanzarote

Playa Papagayo

Den mest besøgte strand af Papagayo-strandene er, som navnet antyder, Playa Papagayo. Familier med børn nyder især Playa Papagayo, da stranden ligger mellem to klipper, der giver husly og roligt vand. Feriestedet Playa Blanca er tættest på, og du vil finde gode hoteller som H10 Rubicon Palace og Sandos Papagayo Beach Resort.

Playa de la Cera

Ved siden af Playa Papagayo ligger Playa de la Cera med sin gyldne sandstrand. Når der er for mange mennesker på Playa Papagayo, tager de fleste til Playa de la Cera. Hvis du kan lide at gå, er denne strand perfekt, da du har et godt udgangspunkt for at udforske Los Ajaches naturreservat og kan gå til nærliggende strande.

Playa Mujeres

Playa Mujeres er den største af Papagayo-strandene, og er også tættest på Playa Blanca. Stranden er bred med masser af plads, og de omkringliggende klitter giver god beskyttelse, hvis du vil ligge og solbade lidt privat. På begge sider af stranden tårner klipperne sig op og tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Playa del Pozo

Playa del Pozo er især besøgt af nudister, da der er masser af klipper, der giver et mere afsondret sted. I højsæsonen er stranden imidlertid populær, ligesom alle andre Papagayo-strande.

Playa del Congrio

Playa del Congrio, også kaldet Caleta del Congrio, er den mest uberørte af Papagayo-strandene og det perfekte sted for dem, der bare vil slappe af uden for mange mennesker. Herfra byder det en smuk udsigt over den nærliggende ø Fuerteventura og den omkringliggende vulkanske klippe giver en dejlig beskyttelse mod vinden. Denne strand er også populær blandt nudister.