Smuk strand med dejligt blåt vand på Lanzarote

Papagayo-strandene på Lanzarote

De mest populære strande på Lanzarote er Playas Papagayos, også kendt som ”Papagayo-strandene”. Alle strande tilbyder krystalklart vand, kølige klippeformationer og er populære blandt de lokale og turister. Her kan du læse mere om de berømte strande og vælge din favorit inden din ferie på Lanzarote!

Playa Mujeres Playa Mujeres

Playa Papagayo

Den mest besøgte strand af Papagayo-strandene er, som navnet antyder, Playa Papagayo. Familier med børn nyder især Playa Papagayo, da stranden ligger mellem to klipper, der giver husly og roligt vand. Feriestedet Playa Blanca er tættest på, og du vil finde gode hoteller.

Playa de la Cera

Ved siden af Playa Papagayo ligger Playa de la Cera med sin gyldne sandstrand. Når der er for mange mennesker på Playa Papagayo, tager de fleste til Playa de la Cera. Hvis du kan lide at gå, er denne strand perfekt, da du har et godt udgangspunkt for at udforske Los Ajaches naturreservat og kan gå til nærliggende strande.

Playa Mujeres

Playa Mujeres er den største af Papagayo-strandene, og er også tættest på Playa Blanca. Stranden er bred med masser af plads, og de omkringliggende klitter giver god beskyttelse, hvis du vil ligge og solbade lidt privat. På begge sider af stranden tårner klipperne sig op og tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Playa del Pozo

Playa del Pozo er især besøgt af nudister, da der er masser af klipper, der giver et mere afsondret sted. I højsæsonen er stranden imidlertid populær, ligesom alle andre Papagayo-strande.

Playa del Congrio

Playa del Congrio, også kaldet Caleta del Congrio, er den mest uberørte af Papagayo-strandene og det perfekte sted for dem, der bare vil slappe af uden for mange mennesker. Herfra byder det en smuk udsigt over den nærliggende ø Fuerteventura og den omkringliggende vulkanske klippe giver en dejlig beskyttelse mod vinden. Denne strand er også populær blandt nudister.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Lanzarote, find og book en rejse til Lanzarote eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Lanzarote

Hvad kan man lave på Lanzarote? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Lanzarote!

Se alle vores rejsetips til Lanzarote

Lanzarote

  • Herlige sandstrande
  • Vulkaner og dramatisk landskab
  • Traditionel arkitektur
Læs mere om Lanzarote

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her