Costa Teguise

  • • Gå ikke glip af markedet i Teguise
  • • Gode muligheder for windsurfing og golf

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

En rejse til Costa Teguise på smukke Lanzarote lokker med fantastiske strande, skøn vandsport og storslåede naturoplevelser. Uanset om du leder efter en afslappende ferie fyldt med sol, svømning og hygge på stranden eller en aktiv ferie med gode aktiviteter, så byder Costa Teguise på noget for enhver smag!

Populære hoteller Costa Teguise


Fakta om Costa Teguise

Transfer

Fra lufthavnen til Costa Teguise er der ca. 20 minutter.

Strande

Flere fine strande.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
maj 20°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c

Andre byer Lanzarote

Playa Blanca

Ved Lanzarotes sydlige kyst ligger badeperlen Playa Blanca - den hvide strand. Playa Blanca var fra begyndelsen en fiskerby, som har formået at beholde sin charme. Her kommer du til for at nyde den rolige atmosfære og de dejlige strande.

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen er Lanzarotes mest livlige rejsemål. Hvis du kan lide at gå lange ture langs strandpromenaden og sætter pris på et godt natteliv, skal du vælge Puerto del Carmen. Strandpromenaden er omkranset af en bred vifte af barer og restauranter, hvor du kan smage og drikke de lokale specialiteter.