Puerto del Carmen

  • • Lang og børnevenlig sandstrand
  • • Lanzarotes største turistby.
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Puerto del Carmen er Lanzarotes mest livlige rejsemål. Hvis du kan lide at gå lange ture langs strandpromenaden og sætter pris på et godt natteliv, skal du vælge Puerto del Carmen. Strandpromenaden er omkranset af en bred vifte af barer og restauranter, hvor du kan smage og drikke de lokale specialiteter.Fakta om Puerto del Carmen

Restauranter

Gennemsnitprisen for en 2-retters menu inkl. vin og vand er ca. 170 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller i Puerto del Carmen ca. 15 min. Gebyr for specialbagage, f.eks. cykel, golftaske, surfbræt ca. 10 Euro, betales på destinationen.

Strande

I Puerto del Carmen er der en lang finkornet og lavvandet sandstrand. Langs hele kysten fra Puerto del Carmen til Arrecife ligger flere dejlige sandstrande, bl.a. i Los Pocillos og Matagorda. I nærheden af Playa Blancas sydlige del ligger der mange gode sandstrande, bl.a. Playa Papagayo.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 20°c
8,5 ud af 10 Puerto del Carmen
Vores gæsters vurdering, Baseret på 504 anmeldelser

Andre byer Lanzarote

Costa Teguise

Costa Teguise er en moderne ferieby med international atmosfære. Her tager du til for at nyde en afslappende ferie med sol- og badeferie, dog med alternativ for en mere aktiv ferie. Du kan f.eks. spille golf ved foden af en vulkan eller windsurfe i den friske nordvind.

Playa Blanca

Ved Lanzarotes sydlige kyst ligger badeperlen Playa Blanca - den hvide strand. Playa Blanca var fra begyndelsen en fiskerby, som har formået at beholde sin charme. Her kommer du til for at nyde den rolige atmosfære og de dejlige strande.