Lanzarote – rejsetips

Lanzarote – rejsetips

Lanzarote er en fantastisk ø med et magisk lavalandskab og smukke strande. Her er der alle muligheder for at surfe og andre sportslige eventyr. Her får du vores bedste tips!
Book din rejse til Lanzarote

5 måder at opleve Lanzarote på

Se mere af Lanzarote! Det golde og næsten underjordiske landskab er spændende at udforske - lej en bil og oplev øen på egen hånd eller tag på en spændende vandretur eller cykeltur!

Læs mere her

Lanzarotes smukke landskab

Her kommer en guide til dig, som dyrker skønheden. Lad dig inspirere af Lanzarotes smukke naturfænomen, som blandt andet består af storslåede nationalparker og grottesøer.
Udforsk øens seværdigheder.

Se rejsetips her

Lanzarotes smukke strande

På trods af det vulkanske landskab byder Lanzarote på en vidunderlig sol- og badeferie på sine utrolige sandstrande. På Lanzarote er der over 100 forskellige strande, der spænder fra silkeagtige sandstrande til sorte sandstrande omgivet af barske klipper.

Læs mere

Papagayo-strandene på Lanzarote

De mest populære strande på Lanzarote er Playas Papagayos, også kendt som ”Papagayo-strandene”. Alle strande tilbyder krystalklart vand, kølige klippeformationer og er populære blandt de lokale og turister. Her kan du læse mere om de berømte strande og vælge din favorit inden du flyver til Lanzarote!

Læs mere her

Hvorfor Lanzarote?

De Kanariske Øer har længe været en populær destination, og med så mange fine øer at vælge imellem, kan det være vanskeligt at tage en beslutning. Her besvarer vi de oftest stillede spørgsmål om Lanzarote!

Læs mere her

Dejlige landsbyer på Lanzarote

Det er ikke kun de største turiststeder i Lanzarote, der er et besøg værd. Der er meget mere at se end det! I de lidt kendte landsbyer gemmer sig akvarier og udsigtspunkter, kunstmuseer og historiske fæstninger.

Læs mere

Lanzarotes bedste restauranter

Se vores tips til det spanske og kanariske køkkens fineste klassikere og de bedste restauranter i Lanzarote! Nyd alt fra tapas og sangria til Flamenco shows og dagstilpassede menuer.

Find de bedste restauranter

Traditionelle retter på Lanzarote

På Lanzarote er der mange lokale lækkerier man skal prøve. Hvordan lyder kaktussaft, de krøllede kartofler Papas Arrugadas og et godt glas kanarisk vin?

Læs mere

Aktiv ferie på Lanzarote

Lanzarote er et paradis for dem, der kan lide at træne på ferien. Her finder du alt fra dykning, vandring og surfing til spændende dybhavsfiskeri i Atlanterhavet, SUP og Paracraft.

Sport på Lanzarote

Shopping på Lanzarote

På Lanzarote finder du masser af hyggelige markeder samt større shoppingcentre. Nyd en dag med at slentre rundt blandt butikker og stande - vi garanterer, at du vil få mange gode tilbud!

Se vores bedste shoppingtips