ILUNION Costa Sal

ILUNION Costa Sal er et meget hyggeligt hotel i Matagorda-området med høj kundetilfredshed, god standard og familiær atmosfære. Fra hotellet har du gåafstand til både centrum og strand, hvilket gør det nemt at kombinere sol, strand og shopping. Vælg mellem lejligheder eller saml hele familien i en rummelig 3-værelses villa omgivet af frodige omgivelser.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder superior for 2-5 personer, heraf 1 barn. 3-værelses villaer for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,6 ud af 10
Baseret på 7 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det populære hotel ILUNION Costa Sal er beliggende i Matagorda-området lige udenfor Puerto del Carmen. Herfra har du gåafstand til centrum i Matagorda, den skønne strandpromenade og den gyldengule strand. Under dit ophold kan du bo i lejlighed eller samle familien i en rummelig 3-værelses villa. Ved poolområdet med palmer og kaktus er der to pools, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Poolen som ikke er opvarmet er en saltvandspool. To børnepools. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum.

I hotellets restaurant Zest kan du få morgenmadsbuffet og middagsbuffet, men de har også en à la carte-menu. Restauranten bruger så vidt muligt lokalt producerede varer. Der arrangeres grillaften en gang om ugen, og den er som regel populær blandt gæsterne.

Hvis du vil holde dig aktiv, tilbydes sportsaktiviteter såsom padel, tennis og billard mod betaling. Fitnessrum. Efter træning kan du få en afslappende massage eller et besøg i saunaen - mod betaling. For børnene er der en legeplads.

Gratis wifi på forskellige områder på hotellet. Minimarked på hotelområdet. Vaskeservice mod betaling, betales med mønter.

Omkring 250 meter fra ILUNION Costa Sal ligger centrum af det lille område Matagorda, hvor der er flere restauranter og barer at vælge imellem. I centrum af Puerto del Carmen, omkring 3,5 km væk, finder du et større udvalg af hyggelige restauranter, barer og et aktivt natteliv. Nærheden til lufthavnen giver en kort og nem transfer til hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.00 og middagen serveres fra kl. 18.00.

Alle hoteller i Puerto del Carmen

R2 Bahia Kontiki Beach

Lejlighedshotellet R2 Bahia Kontiki Beach lokker med en skøn beliggenhed nær centrum og den lækre sandstrand i Puerto del Carmen. Her bor du i pæne lejligheder, og du vælger helt selv, om du vil lave mad i din lejlighed, eller om du vil tilkøbe morgenmadsbuffet på hotellet. En kort gåtur herfra ligger centrum af livlige Puerto del Carmen med et stort udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Plus Fariones Apartamentos

Velkommen til Plus Fariones Apartamentos, et lejlighedshotel med bedst tænkelige beliggenhed i Puerto del Carmen, hvor både stranden og byens nyere dele ligger kun en kort gåtur væk. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og for gæster over 18 år er der en solterrasse på taget med solstole og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter forlystelser, restauranter og barer.

Las Costas

Hotel Las Costas er et populært hotel i udkanten af Puerto del Carmen. Fra hotellets poolområde har du udsigt over den smukke sandstrand Los Pocillos, og strandpromenaden udenfor hotellet går hele vejen ind til det lille centrum. Hver aften når mørket sænker sig, er der underholdning i hotellets bar.

Parque Tropical

Parque Tropical i Puerto del Carmen på Lanzarote er et hyggeligt hotel med en central beliggenhed, nær den skønne sandstrand Playa Grande. Det hyggelige poolområde er omgivet af en frodig have, og den gode og hyggelige stemning gør, at vores gæster vender tilbage år efter år.

Barcarola Club

Barcarola Club er et vellidt hotel med en god og central beliggenhed i Puerto del Carmen. Stranden ligger lige rundt om hjørnet og indbyder til svalende badeture i havet. Hotellets poolområde ligger i en frodig have, og her er en skøn og afslappet atmosfære. Her gør det opmærksomme personale alt for, at du får en fantastisk ferie.

Plaza Azul

Plaza Azul er et lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine brede sandstrand på få minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, caféer og restauranter.

Hotel Fariones

Velkommen til det elegante Hotel Fariones, et hotel i klassisk design. Hotellet er beliggende ved stranden, hvor du både kan svømme i havet og i infinity-poolen. Her venter en ferie, der kombinerer luksus og rolige dage, med god mad, motion og aktiviteter.

Plus Fariones Suite Hotel

Plus Fariones Suite Hotel ligger direkte på Playa Grande, den lange, fine sandstrand i Puerto del Carmen på Lanzarote. Her finder du et hotel til afslapning, både i de elegante suiter og i poolområdet med skyggefulde palmer, en pool og en stor børnepool. Gør noget ekstra ud af det og book en superior-suite, hvor du får adgang til en række udvalgte faciliteter, herunder en lounge og en plunge pool på taget.