Strand på Lanzarote

Lanzarotes smukke strande

På trods af det vulkanske landskab tilbyder Lanzarote en vidunderlig sol- og badeferie på sine utrolige sandstrande. På Lanzarote er der over 100 forskellige strande, der spænder fra silkeagtige sandstrande til sorte sandstrande omgivet af barske klipper. Her kan du læse mere om nogle af Lanzarotes fineste strande!

Playa de Caleton Blanco Playa de Caleton Blanco

Playa De Caleton Blanco

På Lanzarotes nordlige kystlinje finder du stranden Playa de Caletón Blanco. Stranden har fået sit navn fra sit hvide sand og består af flere bugter spredt blandt sorte lavasten. Klipperne skaber små laguner i landskabet, hvor vandet bliver både varmt og lavt ved lavvande - perfekt til familier med børn! Der er dog stort set ingen restauranter eller kiosker i nærheden, så et tip er at medbringe vand og madpakke.

Caleta de Famara

Det er spændende at besøge den store strand Caleta de Famara. Det ligger på Lanzarotes nordvestkyst og er blevet verdenskendt som et surfers paradis. Her kan du surfe med Lavasurf uanset om du er nybegynder eller mere erfaren surfer. De tilbyder også surfkurser for dem, der ønsker at blive rigtig trygge på brættet.

Famara-stranden er en god begynderstrand – stor og varieret i forhold til vanddybde og bølgehøjde. Men det er altid en god idé at tjekke med en erfaren surfer, inden du for alvor begiver dig ud i bølgerne. På grund af de stærke understrømme har Famara-stranden et rødt flag hver dag, så vær forsigtig, hvis du vil svømme.

Papagayo-strandene Papagayo-strandene

Papagayo-strandene

De mest populære strande i Lanzarote er Playas Papagayos, også kendt som ”Papagayo-strandene”. Playas Papagayos består af fem strande beliggende i Los Ajaches naturreservatet. Alle strande tilbyder krystalklart vand og er populære blandt de lokale og turister. Desuden behøver du ikke bekymre dig om, at det er fyldt med mennesker - det er normalt muligt at finde en afsondret bugt, hvor du kan solbade og svømme mere privat.

Da strandene ligger i en nationalpark, koster det et par euro at komme dertil i bil.

Playa Dorada

Stranden i byen Playa Blanca i Lanzarote kaldes Playa Dorada, og her venter krystalklart vand. Da stranden ligger lige i centrum, er der masser af restauranter og butikker i nærheden, samt vandsport ved stranden. Hvis du vil træne med udsigt over Atlanterhavet, er der også et udendørs fitnesscenter.

Playa Flamingo Playa Flamingo

Playa Grande

Som navnet antyder er Playa Grande en af ​​de større strande i Lanzarote og ligger i den populære Puerto del Carmen. Stranden består for det meste af sand, og vandet er lavt, hvilket er perfekt til børn. Liggestole, parasoller og vandcykler kan lejes, og der er også to barer, hvor du kan bestille mad og drikke.

Playa Flamingo

I nærheden af ​​Playa Blanca er også den børnevenlige strand Playa Flamingo. Stranden er kun 200 meter lang, og der er en afslappet atmosfære. Bølgebryderne sørger for, at der ikke er nogen store bølger her, og den rige undervandsverden er perfekt til snorkling. Ved strandpromenaden er der masser af steder at slappe af med mad og drikke.

Playa del Reducto og Playa del Cable

Hvorfor ikke tilbringe en vidunderlig eftermiddag på Playa del Reducto eller Playa del Cable? Begge strande ligger i Arrecife på vej til lufthavnen og kan prale af miljømærket Blue Flag for rent og klart vand. Her har du en god mulighed for at kombinere behageligt strandliv med behagelig morgenkøb i Arrecife.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Lanzarote, find og book en rejse til Lanzarote eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Lanzarote

Hvad kan man lave på Lanzarote? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Lanzarote!

Se alle vores rejsetips til Lanzarote

Lanzarote

  • Herlige sandstrande
  • Vulkaner og dramatisk landskab
  • Traditionel arkitektur
Læs mere om Lanzarote

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her