Las Costas

  • • Ligger lige ved Playa de los Pocillos
  • • Tilkøb halvpension
  • • Smuk udsigt over sandstranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Las Costas er et populært hotel i udkanten af Puerto del Carmen. Fra hotellets poolområde har du udsigt over den smukke sandstrand Los Pocillos, og strandpromenaden udenfor hotellet går hele vejen ind til det lille centrum. Hver aften når mørket sænker sig, er der underholdning i hotellets bar.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Las Costas er et populært hotel med høj kundetilfredshed beliggende i Puerto del Carmen. På hotellets solterrasse er der to pools, en for voksne og en for børn. Begge er opvarmede om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Poolbar.

Buffetrestaurant som serverer morgenmad og middag. Pæn påklædning på restauranten er påkrævet til middag (ingen shorts og sandaler). Bar med underholdning om aftenen. Aktiviteter som adgang til gratis fitnessrum, squash, bordtennis, danse- og/eller zumbatimer. Billard mod betaling. Gratis sauna og massage mod betaling.

Gratis wifi i receptionen. Vaskeservice og vaskeri (hvor du selv kan vaske) mod betaling. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Ca. 200 meter til lokalt centrum og ca. 2 kilometer til Puerto del Carmen med flere restauranter, barer og et aktivt natteliv. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Rejser du over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

  • Morgenmad kl. 07.30-10.30
  • Poolbar åben fra kl. 12.00-16.00 for dem, som vil købe snacks
  • Middag kl. 18.00-21.00