Rejser til Gran Canaria

Gran Canaria:

  • • Smukke strande
  • • Sol-, strand- og storbyferie
  • • Oplev hovedstaden Las Palmas

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Velkommen til Gran Canaria - favoritten, der har alt! Øen er som et kontinent i miniatureformat med et dejligt klima og et stort udbud af alt, hvad du behøver på din ferie. Når du rejser til Gran Canaria kan du opleve nogle af øens mange skønne og mere ukendte steder.Fakta om Gran Canaria

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller i Las Palmas, ca. 30 min. og til Playa del Inglés og San Agustín, ca. 20 min med bus. Til Maspalomas og Meloneras, ca. 30 min. Til Puerto Rico, ca. 45 min. og Puerto de Mogán, ca. 1 time og 15 min. Transfertiden afhænger af antal hotelstop. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Finkornet sandstrand, 8 km lang fra Playa del Inglés til Maspalomas og Meloneras. Flot og lavvandet sandstrand på ca. 400 m i Puerto Rico, der er børnevenlig og beskyttet af bølgebrydere. San Agustín har en børnevenlig strand med finkornet sand. Ny, smuk, kunstig sandstrand i Playa de Amadores. Mellem Arguineguin og Puerto Rico ligger en kunstig strand med helt hvidt sand der hedder Anfi Beach. I Las Palmas ligger den legendariske strand, Las Canteras, hvor et naturligt rev dæmper bølgerne der ruller ind. Puerto de Mogáns strand er en ca. 250 m, lavvandet, kunstig sandstrand og i Playa del Cura er stranden lavvandet og med lavasand. Her kan du læse om de gode strande på Gran Canaria.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 22°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 26°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 20°c
8,0 ud af 10 Gran Canaria
Vores gæsters vurdering, Baseret på 8678 anmeldelser
Populære hoteller
Maspalomas Resort by Dunas
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 2-værelses lejlighed, 7 nætter, 7/12 2024, Fra København/Kastrup
fra
6.614 DKK
Book

Monte Feliz
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 1-værelses lejlighed, 7 nætter, 7/12 2024, Fra København/Kastrup
fra
4.948 DKK
Book

Lopesan Baobab Resort - vinter
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 7/12 2024, Fra København/Kastrup
fra
7.989 DKK
Book

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »


Vores rejsendes skønne feriebilleder

Del dit bedste feriebillede med os. Nævn eller tag @apollorejser på dit billede på Instagram.


 

Andre byer De Kanariske Øer

Lanzarote

Lanzarote er en meget speciel ø stærkt præget af sin vulkanske oprindelse. Kontrasterne på øen er store, og landskabet varierer konstant. Månelandskab med sort lava og dramatisk krater blandes med grønne vinranker, lange strande og azurblåt hav. Lanzarote er ikke bare De Kanariske Øers mest vulkanske ø, men det er også den mest stilfulde med gennemtænkt arkitektur i harmoniske farveskalaer.

Tenerife

Når du rejser til Tenerife møder du en fantastisk smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både store og små. Vælg mellem dejlige sandstrande i syd og ægte kanarisk byliv i nord med mange skønne hoteller. Midt på Tenerife byder vulkanen Teide på de mest fantastiske udsigter.

Fuerteventura

De Kanariske Øer er for dig, som er en rigtig soldyrker! Her kan du opleve en storslået skønhed og rene linier. Her hersker sandet, havet og bjergene og en sol der skinner i mange timer om året. Du kan rejse med Apollo til Fuerteventura hele året.

La Gomera

La Gomera viser dig en ny og uberørt side af De Kanariske Øer. På din rejse til La Gomera bliver du mødt af pittoreske byer på grønklædte bjerge, venlige mennesker og mange solsikre timer. Du kommer hertil med båd fra Tenerife. Begiv dig ud på en vandretur og oplev øens eventyrlige skove og frodige dale.