Gran Canaria Princess

Gran Canaria Princess har en dejlig have, hvor to dejlige pools venter med dejlige spabade og ekstra komfortable solstole til total afslapning. Spis godt i hotellets restauranter og vælg selv, om du bare vil have en dejlig morgenmadsbuffet som indgår, eller et komplet All Inclusive-program. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ude området var flot
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gran Canaria Princess ligger perfekt i de øvre dele af Playa del Ingles og her har du gåafstand til den fine sandstrand og til Playa del Ingles' store udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Gran Canaria Princess har to poolområder med hver sin pool, hvoraf poolen ved det mere stille poolområde er opvarmet til ca. 28 grader i løbet af november til april. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller er ved begge pools. Ekstra komfortable balinesiske senge mod betaling. Poolbar. Poolhåndklæder med to skift om ugen.

Hotellet har to restauranter og tre barer. Buffetrestauranten Princess serverer morgenmad, frokost og middag. Frokosten serveres i à la carte-restauranten Bohío. Dresscode - pæn påklædning til mænd til middag. Ved jule- og nytårsmiddagene skal mænd have elegante bukser (ikke jeans), blazer og slips på. Til drinks er der Coco Loco-barerne ved poolerne, Blue Bar i receptionen og Salon Princess i natklubben har åbent om aftenen ifølge programmet.

Gran Canaria Princess har en spa med et wellness-område i zen-style med komfortable balinesiske senge og 4 udendørs jacuzzi-bade, fitnessrum, hammam og sauna, der kan benyttes gratis, spabehandlinger og massage mod betaling. Hotellet har en bred vifte af aktiviteter og sport. Vandpolo, vandgymnastik. stretching, basketball og fodbold på en multisportsbane, volleyball, yogahold, bordtennis, petanque, bueskydning, dart og boule er inkluderet. Billard mod betaling. Aftenunderholdning med levende musik et par aftener om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Badekåber og tøfler kan lejes i receptionen. Turistområde med forbipasserende trafik. Ca. 50 meter til busstoppestedet. Travl vej skal krydses for at nå stranden i Playa del Ingles.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Princess restaurant, kl. 07.30-10.30
 • Kontinental morgenmad i restauranten Princess, kl. 10.30-11.00
 • Frokostbuffet i Princess restaurant, kl. 13.00-15.00
 • Frokost i à la carte-restauranten Bohío, kl. 12.00-16.00
 • Eftermiddagskaffe i Bohío-restauranten, kl. 15.00-17.00
 • Drikkevarer i poolbaren, kl. 11.00-16.00
 • Middagsbuffet i Princess restaurant, kl. 18.30-21.30
 • Der serveres is til frokost og middag i Princess restaurant og i poolbaren, kl. 11.00-16.00
 • Drikkevarer, øl, vin og lokale drinks ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Med All Inclusive Ultra mod betaling indgår alt som ovenfor, men også alkoholholdige drikkevarer af internationale mærker.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er for gæster over 18 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Hotellet har 3 pools. Her indgår All Inclusive for Apollos gæster, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Fra Hotel Arco Iris er du tæt på alt! Hotellet ligger roligt og smukt ud til strandpromenaden i Playa del Inglés. Nogle lejligheder har en flot udsigt over sandklitterne i Maspalomas og det glitrende Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Sol Barbacán

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.

Los Mariachis

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have. De fine lejligheder på hotellet har moderne indretning og minikøkkener til let madlavning.

El Palmar

Lejlighedshotellet El Palmar ligger fint i Playa del Inglés på den sydlige del af Gran Canaria. Hotellet har en tagterrasse med en fantastisk udsigt over havet og klitterne i Playa del Inglés og Maspalomas. På hotellet er der pool og fra hotellet er der kort afstand til indkøb, restauranter og underholdning.

Relaxia Beverly Park

I udkanten af Playa del Ingles, mod San Agustin og i gåafstand til den fine sandstrand Veril Playa ligger hotel Relaxia Beverly Park. Der er flere pools og egen restaurant, og det er tæt på byens forlystelsesliv i Playa de Ingles og større shoppingcentrum for dem, der ønsker det.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki er med sine runde bygninger blevet en velkendt silhuet i den nordlige del af Playa del Inglés. Hoteller har et poolområde, et mere roligt poolområde for de voksne og et sjovt plaskebassin for familiens mindste. Fra hotellet er der gåafstand til stranden, til restauranten og til nattens underholdning.

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt lejlighedshotel, der ligger perfekt i Playa del Ingles, Gran Canaria. Der er et poolområde med pool, separat børnepool, poolbar og en poolbar samt en restaurant på stedet. Dette er et ideelt hotel for dem, der sætter pris på beliggenhed frem for faciliteter.

Principado

Lejlighedshotellet Principado er et godt valg, hvis du vil bo tæt på både stranden og underholdningen i det livlige Playa del Ingles. Hotellet har en opvarmet pool og du kan selv tilberede enkle måltider i 2-værelses lejlighederne. I nærheden af hotellet er der et supermarked, hvor du kan handle ind.

Don Gregorio

Don Gregoria ligger lige i hjertet af centrum med en kort gåtur til restauranter, barer, butikker og den lange sandstrand i Playa del Ingles. Her kan du slappe af ved poolområdet, leje en bil for at opdage smukke Gran Canaria, tage på shopping og spise tapas i Las Palmas eller du kan bare slappe af og nyde livet, inden nattens festligheder begynder.

Green Park

Leder du efter et lejlighedshotel med rummelige lejligheder og en god central beliggenhed i Playa del Ingles? Så kan Green Park helt sikkert være hotellet for dig! I lejligheden er der mulighed for enkel madlavning, men den centrale beliggenhed gør, at små restauranter kun er rundt om hjørnet, hvis man ønsker at holde ferie. Du kan gå til stranden på 15-20 minutter, når du vil skifte fra poolen.