Corallium Dunamar by Lopesan

 • • Kun for gæster over 16 år
 • • Mange tilfredse gæster
 • • Smuk udsigt over stranden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er kun for gæster over 16 år.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. Superior-værelser Unique for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fik god motion med trapperne😜
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Corallium Dunamar by Lopesan består af 2 bygninger og et dejligt stort poolområde samt 2 mindre poolområder. Én pool er opvarmet om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Pool-/snackbar der byder på snacks og enkle retter.

Buffetrestaurant og a'la carte restauranten Mediterraneum (mænd skal bære lange bukser ved middag). På hotellet findes flere barer blandt andet Ancla Bar med en fantastisk udsigt over havet og vinbaren Maresia Sea & Wine.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik. Lyd fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende i nogle lejligheder.

Unique
Gæster som booker superior-værelser Unique bliver en del af hotellets koncept Unique.

I Unique indgår:

 • Prioriteret ind- og udcheckning
 • VIP-morgenmad i en reserveret del i buffetrestauranten
 • Reserveret del ved poolområdet med solstole samt adgang til vand med smag og frugt
 • VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks og drikkevarer samt wifi

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår i prisen. Halvpension, halvpension inkl. drikkevarer eller All Inclusive mod tillæg. Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension eller All Inclusive, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Halvpension omfatter morgenmads- og middagsbuffet. Halvpension inkl. drikkevarer omfatter morgenmads- og middagsbuffet inkl. 2 drikkevarer til middagen (vin, øl, vand eller sodavand).

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellet blev totalrenoveret i 2018.

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Her indgår All Inclusive for Apollos gæster, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Arco Iris er et utrolig hyggeligt hotel, som består af seks bygninger - alle med hver sin pool. Den rolige og smukke beliggenhed ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Du bor i nærheden af alt! En del lejligheder har en skøn udsigt over sanddynerne i Maspalomas og det smukke Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Sol Barbacán

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Los Mariachis

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have.