Los Mariachis

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have.

Børn rejser og bor gratis på dette hotel!

Læs mere om tilbuddet og se alle hoteller her.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lejlighed var god til pris
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 5 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Los Mariachis er centralt beliggende tæt på indkøbscentrene Yumbo og Kasbah i Playa del Inglés på Gran Canaria. Hotellet har et poolområde med en lille pool samt solstole og parasoller. Til den lange fine sandstrand er der kun få minutters gang, og her kan man leje solstole.

De fine lejligheder på hotellet har moderne indretning og minikøkken for lettere madlavning.

Gratis wifi på fællesområder. På grund af den centrale beliggenhed kan trafik og byliv virke forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

  • Byggearbejde, der foregår i området nær hotellet, kan virke forstyrrende.
  • Der er ingen reception på hotellet, men rengøringspersonalet hjælper gerne, når de er der. På hotellet er der et telefonnummer til nærliggende hotel, der har 24-timers service, hvortil du kan ringe, hvis du har brug for hjælp.

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Her indgår All Inclusive for Apollos gæster, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Arco Iris er et utrolig hyggeligt hotel, som består af seks bygninger - alle med hver sin pool. Den rolige og smukke beliggenhed ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Du bor i nærheden af alt! En del lejligheder har en skøn udsigt over sanddynerne i Maspalomas og det smukke Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Sol Barbacán

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Beverly Park

I udkanten af Playa del Ingles, mod San Agustin og i gåafstand til den fine sandstrand ligger hotel Beverly Park. Der er flere pools og egen restaurant, og det er tæt på byens forlystelsesliv og større shoppingcentrum for dem, der ønsker det.

Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.