Abora Catarina by Lopesan

  • • All Inclusive-hotel
  • • God service og skøn atmosfære
  • • Underholdning og liveshows

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med adgang til pool for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

All inclusive delen fungerede overraskende godt. Buffeten ramte en fin balance mellem det velkend...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Abora Catarina by Lopesan har to pools og en separat børnepool. Som en del i hotellets miljøarbejde er vandet i alle pools solopvarmet. Det betyder, at pooltemperaturen kan være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også et plaskebassin til de mindste og nogle vandrutsjebaner til de lidt større (minimumlængde 1 meter). Alle børn under 8 år skal være under opsyn af en voksen under leg. Børn under 8 år skal altid være under opsyn af en voksen. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum, betaling for udskiftning. Poolbar.

I buffetrestauranten sABOReA serveres internationale og kanariske retter. Lange bukser er et krav for mænd i restauranterne. Flere barer. I lobbyen er der en servicestation (24/7 byAbora) der er åben døgnet rundt, hvor man kan få sodavand, vand, juice, øl, sangria, kaffe og forskellige sandwiches. På hotellet findes der også en food court der hedder Snack & Go, hvor man kan få enkle retter.

Gratis wifi i receptionen. Bor du i familie-værelserne, er det muligt at låne legehus og legetøj, badekar og flaskevarmer efter anmodning i receptionen. Gratis vandgymnastik. Billard mod betaling. Lille fitnessrum. Legeplads samt børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Underholdning, aktiviteter, livemusik og aftenshows. Gratis hotelbus til stranden flere gange om dagen (begrænset antal pladser). Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
  • Snacks, sandwiches, pølser og pizza i foodcourt, kl. 11.00-13.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00. I lavsæsonen bliver frokostbuffetten evt. udskiftet med en menu med 3 forskellige retter at vælge mellem
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.30
  • Lokale drikkevarer, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Værelsernes udeplads samt nogle områder på hotellet er røgfri.

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er kun for gæster over 18 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Her indgår All Inclusive for Apollos gæster, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Arco Iris er et utrolig hyggeligt hotel, som består af seks bygninger - alle med hver sin pool. Den rolige og smukke beliggenhed ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Du bor i nærheden af alt! En del lejligheder har en skøn udsigt over sanddynerne i Maspalomas og det smukke Atlanterhav.

Sol Barbacán

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.

Los Mariachis

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have.

El Palmar

Lejlighedshotellet El Palmar ligger fint i Playa del Inglés på den sydlige del af Gran Canaria. Hotellet har en tagterrasse med en fantastisk udsigt over havet og klitterne i Playa del Inglés og Maspalomas. På hotellet er der pool og fra hotellet er der kort afstand til indkøb, restauranter og underholdning.

Relaxia Beverly Park

I udkanten af Playa del Ingles, mod San Agustin og i gåafstand til den fine sandstrand Veril Playa ligger hotel Relaxia Beverly Park. Der er flere pools og egen restaurant, og det er tæt på byens forlystelsesliv og større shoppingcentrum for dem, der ønsker det.