Relaxia Beverly Park

I udkanten af Playa del Ingles, mod San Agustin og i gåafstand til den fine sandstrand Veril Playa ligger hotel Relaxia Beverly Park. Der er flere pools og egen restaurant, og det er tæt på byens forlystelsesliv i Playa de Ingles og større shoppingcentrum for dem, der ønsker det.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelse på de øverste etager for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der var plads til alle - og rigtig sødt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Relaxia Beverly Park hotel i Playa del Ingles er der et dejligt poolområde med tre pools og en separat børnepool. En af de store pools er opvarmet fra 21. december til 20. marts til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller kan lånes. Poolhåndklæder mod betaling. Poolbar, der serverer kolde drikkevarer og enkle måltider/snacks. Veril Playa-stranden ligger kun omkring 50 meter væk.

I hotellets buffetrestaurant kan du nyde både lokale og internationale retter. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag.

En række aktiviteter tilbydes på hotellet, fx gratis bordtennis. Minigolf og billard mod betaling. Der er også et spillerum på hotellet. For dem, der ønsker mere afslapning, er der mulighed for massage mod betaling. Der tilbydes også underholdning nogle dage/aftener.

Wifi mod betaling på hele hotellet. Deponering i receptionen mod betaling. Parkering på hotelområdet, og gratis afhængigt af plads. Trapper og niveauforskelle indenfor hotelrådet. Det nærmeste mindre centrum ligger kun ca. 300 meter fra hotellet, til Yumbo shoppingcenter er der ca. 2,5 kilometer. Parkering mod betaling. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Med All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Snacks i poolbaren, kl. 12.30-16.00
  • Eftermiddagskaffe i poolbaren, kl. 15.45-17.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum, kl. 10.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er for gæster over 18 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Hotellet har 3 pools. Her indgår All Inclusive for Apollos gæster i vintersæsonen 2023/2024, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Fra lejlighedshotellet Arco Iris er du tæt på alt! Hotellet ligger roligt og smukt ud til strandpromenaden i Playa del Inglés. Nogle lejligheder har en flot udsigt over sandklitterne i Maspalomas og det glitrende Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.

Los Mariachis

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have. De fine lejligheder på hotellet har moderne indretning og minikøkkener til let madlavning.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki er med sine runde bygninger blevet en velkendt silhuet i den nordlige del af Playa del Inglés. Hoteller har et poolområde, et mere roligt poolområde for de voksne og et sjovt plaskebassin for familiens mindste. Fra hotellet er der gåafstand til stranden, til restauranten og til nattens underholdning.

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt lejlighedshotel, der ligger perfekt i Playa del Ingles, Gran Canaria. Der er et poolområde med pool, separat børnepool, poolbar og en poolbar samt en restaurant på stedet. Dette er et ideelt hotel for dem, der sætter pris på beliggenhed frem for faciliteter.

Gran Canaria Princess

Gran Canaria Princess har en dejlig have, hvor to dejlige pools venter med dejlige spabade og ekstra komfortable solstole til total afslapning. Spis godt i hotellets restauranter og vælg selv, om du bare vil have en dejlig morgenmadsbuffet som indgår, eller et komplet All Inclusive-program. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Servatur Playa Bonita

Servatur Playa Bonita har et rummeligt poolområde og en god, central beliggenhed kun 15 minutter fra den fine sandstrand, til de dage, hvor du gerne vil mærke sandet mellem tæerne. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og der er mulighed for at købe halvpension eller All Inclusive, alt sammen for at gøre din ferie lige, som du vil have den.