Relaxia Beverly Park

I udkanten af Playa del Ingles, mod San Agustin og i gåafstand til den fine sandstrand Veril Playa ligger hotel Relaxia Beverly Park. Der er flere pools og egen restaurant, og det er tæt på byens forlystelsesliv og større shoppingcentrum for dem, der ønsker det.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser top floor, for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen og baren Rengøring var i top Venlig personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Relaxia Beverly Park i Playa del Ingles har et dejligt poolområde med flere pools inklusive en separat lille børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice tilbydes mod et depositum. Poolbar, der serverer kolde drikkevarer og enkle måltider/snacks. Til Veril Playa er der kun ca. 50 meter. Der er solstole og parasoller mod betaling på stranden.

I hotellets buffetrestaurant kan du nyde både lokale og internationale retter. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag.

En række aktiviteter tilbydes på hotellet, fx gratis tennis og bordtennis. Minigolf og billard mod betaling. Der er også et spillerum på hotellet. For dem, der ønsker mere afslapning, er der mulighed for massage mod betaling. Der tilbydes også underholdning nogle dage/aftener.

Deponering i receptionen mod betaling. Wifi mod betaling på hele hotellet. Parkering er tilgængelig på hotelområdet, og gratis afhængigt af plads. Trapper og niveauforskelle indenfor hotelrådet. Det nærmeste mindre centrum ligger kun ca. 300 meter fra hotellet, til Yumbo shoppingcenter er der ca. 2,5 kilometer. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00 og middagen serveres kl. 18.30-21.15.

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er kun for gæster over 18 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Her indgår All Inclusive for Apollos gæster, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Arco Iris er et utrolig hyggeligt hotel, som består af seks bygninger - alle med hver sin pool. Den rolige og smukke beliggenhed ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Du bor i nærheden af alt! En del lejligheder har en skøn udsigt over sanddynerne i Maspalomas og det smukke Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Sol Barbacán

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.

Los Mariachis

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have.

El Palmar

Lejlighedshotellet El Palmar ligger fint i Playa del Inglés på den sydlige del af Gran Canaria. Hotellet har en tagterrasse med en fantastisk udsigt over havet og klitterne i Playa del Inglés og Maspalomas. På hotellet er der pool og fra hotellet er der kort afstand til indkøb, restauranter og underholdning.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki er med sine runde bygninger blevet en velkendt silhuet i den nordlige del af Playa del Inglés. Hoteller har et poolområde, et mere roligt poolområde for de voksne og et sjovt plaskebassin for familiens mindste. Fra hotellet er der gåafstand til stranden, til restauranten og til nattens underholdning.

Principado

Lejlighedshotellet Principado er et godt valg, hvis du vil bo tæt på både stranden og underholdningen i det livlige Playa del Ingles. Hotellet har pool og du bor i 2-værelses lejligheder. Har du lyst til at shoppe, ligger hotellet tæt på et mindre indkøbscenter La Sandia.