Servatur Waikiki

Servatur Waikiki er med sine runde bygninger blevet en velkendt silhuet i den nordlige del af Playa del Inglés. Hoteller har et poolområde, et mere roligt poolområde for de voksne og et sjovt plaskebassin for familiens mindste. Fra hotellet er der gåafstand til stranden, til restauranten og til nattens underholdning.

All Inclusive tilbud!

Book nu og tilkøb All Inclusive for 1.000,-  pr. person pr. uge på dette hotel! Gælder afrejseperioden 14/10 2023 – 31/3 2024. Gælder nye bookinger der bookes fra den 8/9 og senest den 1/10 2023.

Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabat fratrækkes efter tilvalg. Begrænset antal.
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer heraf 2 børn. Dobbeltværelser på de øverste etager, for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser på de øverste etager for 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-suiter for 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det er indrettet så der er rammer som passer perfekt hvad enten du har små børn, mellemstore elle...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Servatur Waikiki i Playa del Inglés har alt til en dejlig solferie på Gran Canaria. Hotellet har eksisteret siden Abba vandt med Waterloo i Brighton i 1974, og hotellets runde bygninger er lige så klassiske som sangen.

Stort poolområde med pool, solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling og deponering. MaiTai Wellness Lounge er et poolområde kun for voksne med en opvarmet pool og jacuzzi. Her kan du også booke en massage - mod betaling. Hotelbus til stranden fire gange om dagen er inkluderet.

En buffetrestaurant og tre barer. I restauranten kan du spise morgenmads-, frokost- og middagsbuffeter. Hotellets poolbar serverer forskellige typer snacks fra frokost til sen eftermiddag. Pænt tøj - lange bukser til mænd.

Servatur Waikiki har en multisportsbane, hvor familien kan udfordre hinanden i fodbold eller basketball. Hotellet arrangerer vandgymnastik og Zumba. Dart, billard, bordhockey - mod betaling. Fitnessrum med en aldersgrænse på 16 år. I hotellets "Hula Hula"-park er der et plaskebassin for de mindste med vandrutsjebaner og vandkanoner samt solstole og parasoller. Der er også en legeplads og en børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 4-12 med engelsktalende personale. Aftenunderholdning.

Wifi på hele hotellet er inkluderet. Vaskeservice. Bagageopbevaring. Et begrænset antal gratis parkeringspladser. Ca. 300 meter til flere store supermarkeder. Ca. 1 kilometer til stranden og centrum af Playa del Ingles.

Turistområde med lokaltrafik.

Servatur Waikiki tilbyder sine gæster at checke ind online, læse mere og check ind her. Hotellet har også en app, hvor du kan se menuer mm.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (24/12)
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00 og middagen 18.30-21.45.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Kontinental morgenmad i poolbaren, kl. 10.00-12.00
 • Snackbuffet i poolbaren, kl. 12.00-17.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.45
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum i enhver af hotellets barer kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til afrejse fra hotellet.

Vær opmærksom på

Superior-værelser på de øverste etager, for 2-3 personer, heraf 1 barn, kan bookes i løbet af sommeren 2023 og vinteren 2023/2024.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er for gæster over 18 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Hotellet har 3 pools. Her indgår All Inclusive for Apollos gæster, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Fra Hotel Arco Iris er du tæt på alt! Hotellet ligger roligt og smukt ud til strandpromenaden i Playa del Inglés. Nogle lejligheder har en flot udsigt over sandklitterne i Maspalomas og det glitrende Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Sol Barbacán

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.

Los Mariachis

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have. De fine lejligheder på hotellet har moderne indretning og minikøkkener til let madlavning.

El Palmar

Lejlighedshotellet El Palmar ligger fint i Playa del Inglés på den sydlige del af Gran Canaria. Hotellet har en tagterrasse med en fantastisk udsigt over havet og klitterne i Playa del Inglés og Maspalomas. På hotellet er der pool og fra hotellet er der kort afstand til indkøb, restauranter og underholdning.

Relaxia Beverly Park

I udkanten af Playa del Ingles, mod San Agustin og i gåafstand til den fine sandstrand Veril Playa ligger hotel Relaxia Beverly Park. Der er flere pools og egen restaurant, og det er tæt på byens forlystelsesliv i Playa de Ingles og større shoppingcentrum for dem, der ønsker det.

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt hotel, der ligger perfekt i Playa del Ingles, Gran Canaria. Der er et poolområde med pool, separat børnepool, poolbar og en poolbar samt en restaurant på stedet. Dette er et ideelt hotel for dem, der sætter pris på beliggenhed frem for faciliteter.

Gran Canaria Princess

Gran Canaria Princess har en dejlig have, hvor to dejlige pools venter med dejlige spabade og ekstra komfortable solstole til total afslapning. Spis godt i hotellets restauranter og vælg selv, om du bare vil have en dejlig morgenmadsbuffet som indgår, eller et komplet All Inclusive-program. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Principado

Lejlighedshotellet Principado er et godt valg, hvis du vil bo tæt på både stranden og underholdningen i det livlige Playa del Ingles. Hotellet har pool og du bor i 2-værelses lejligheder. Har du lyst til at shoppe, ligger hotellet tæt på et mindre indkøbscenter La Sandia.