Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Dobbeltværelser for 2 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God morgenmad, venligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Moderne Servatur Don Miguel ligger midt i Playa del Inglés og består af tre bygninger med seks etager. Hotellet ligger i gåafstand til flere indkøbscentre, bl.a. Yumbo, og til stranden.

Hotellet har et dejligt poolområde med frodige palmer og en solterrasse med solstole og parasoller. Slap af ved den opvarmede pool, i jacuzzien eller i nogle af solsengene i vandet. Du kan også nyde en forfriskende drink i snackbaren. Poolhåndklæder mod depositum. Hvis du foretrækker at svømme i havet, tilbyder hotellet en gratis shuttleservice til øens mest populære sandstrand i Playa del Ingles. Det tager et par minutter.

Hotellet har en buffetrestaurant, der er åben til morgenmad og aftensmad, og en á la carte-restaurant, der er åben til middag, reservation kræves. Nobel påklædning kræves. Der er også en loungebar. Hotellet tilbyder show og musikunderholdning et par gange om ugen.

Vil du være aktiv på din ferie, er der et veludstyret fitnesscenter og en tennisbane mod betaling på hotellet. I omgivelserne er der mulighed for at prøve vandsport, spille minigolf, spille squash eller leje cykler.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Betalt parkering på gaden omkring hotellet. Minimarked. Nogle få værelser er uden elevator. Trafikken, restauranter, barer og natteliv kan opleves som forstyrrende. Ved ankomst/afrejse standser bussen 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Servatur Don Miguel tilbyder sine gæster at checke ind online, læse mere og check ind her Hotellet har også en app, hvor du kan se menuer mm.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middag kl. 19.00-22.00 sommertid og kl. 18.00-21.30 vintertid.

Hvis du bor på hotellet over jul og nytår og booker halvpension, indgår to julemiddage (24/12 og 25/12) og en nytårsmiddag.

Vær opmærksom på

Til sommeren 2024 vil dobbeltværelserne blive udskiftet med superior-værelser.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Hotel for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er for gæster over 18 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Hotellet har 3 pools. Her indgår All Inclusive for Apollos gæster i vintersæsonen 2023/2024, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Fra lejlighedshotellet Arco Iris er du tæt på alt! Hotellet ligger roligt og smukt ud til strandpromenaden i Playa del Inglés. Nogle lejligheder har en flot udsigt over sandklitterne i Maspalomas og det glitrende Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Los Mariachis

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have. De fine lejligheder på hotellet har moderne indretning og minikøkkener til let madlavning.

Relaxia Beverly Park

I udkanten af Playa del Ingles, mod San Agustin og i gåafstand til den fine sandstrand Veril Playa ligger hotel Relaxia Beverly Park. Der er flere pools og egen restaurant, og det er tæt på byens forlystelsesliv i Playa de Ingles og større shoppingcentrum for dem, der ønsker det.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki er med sine runde bygninger blevet en velkendt silhuet i den nordlige del af Playa del Inglés. Hoteller har et poolområde, et mere roligt poolområde for de voksne og et sjovt plaskebassin for familiens mindste. Fra hotellet er der gåafstand til stranden, til restauranten og til nattens underholdning.

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt lejlighedshotel, der ligger perfekt i Playa del Ingles, Gran Canaria. Der er et poolområde med pool, separat børnepool, poolbar og en poolbar samt en restaurant på stedet. Dette er et ideelt hotel for dem, der sætter pris på beliggenhed frem for faciliteter.

Gran Canaria Princess

Gran Canaria Princess har en dejlig have, hvor to dejlige pools venter med dejlige spabade og ekstra komfortable solstole til total afslapning. Spis godt i hotellets restauranter og vælg selv, om du bare vil have en dejlig morgenmadsbuffet som indgår, eller et komplet All Inclusive-program. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Servatur Playa Bonita

Servatur Playa Bonita har et rummeligt poolområde og en god, central beliggenhed kun 15 minutter fra den fine sandstrand, til de dage, hvor du gerne vil mærke sandet mellem tæerne. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og der er mulighed for at købe halvpension eller All Inclusive, alt sammen for at gøre din ferie lige, som du vil have den.

Principado

Hvis du vil bo tæt på stranden og Playa del Ingels farverige natteliv, er lejlighedshotellet Principado et godt valg for dig. Hotellet har en opvarmet pool, og du kan tilberede dine egne måltider i 2-værelses lejlighederne. I nærheden af hotellet er der et supermarked, hvor du kan købe, hvad du vil have i køleskabet, eller du kan tilkøbe halvpension, og så er både morgenmad og middag med.

Don Gregorio

Don Gregoria ligger lige i hjertet af centrum med en kort gåtur til restauranter, barer, butikker og den lange sandstrand i Playa del Ingles. Her kan du slappe af ved poolområdet, leje en bil for at opdage smukke Gran Canaria, tage på shopping og spise tapas i Las Palmas eller du kan bare slappe af og nyde livet, inden nattens festligheder begynder.