Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.

Ugens deal: spanske favoritter

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på vores rejser til Costa del Sol, Mallorca, & Gran Canaria. Brug kampagnekode: SPANIEN. Gælder for rejser der bookes i perioden 13/5-22/5 og med afrejse fra 15/5-30/9 2022. Læs mere og book her.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Moderne Servatur Don Miguel ligger midt i Playa del Inglés og består af tre bygninger med seks etager.

Hotellet har et dejligt poolområde med frodige palmer og en solterrasse med solstole og parasoller. Slap af ved den opvarmede pool, i jacuzzien eller i nogle af solsengene i vandet. Du kan også nyde en forfriskende drink i snackbaren. Poolhåndklæder indgår. Hvis du foretrækker at svømme i havet, tilbyder hotellet en gratis shuttleservice til øens mest populære sandstrand i Playa del Ingles. Det tager et par minutter.

Hotellet har en buffetrestaurant, der er åben til morgenmad og aftensmad, og en á la carte-restaurant, der er åben til middag, reservation kræves. Nobel påklædning kræves. Der er også en loungebar. Hotellet tilbyder show og musikunderholdning et par gange om ugen.

Vil du være aktiv på din ferie, er der et veludstyret fitnesscenter og en tennisbane mod betaling på hotellet. I omgivelserne er der mulighed for at prøve vandsport, spille minigolf, spille squash eller leje cykler.

Wifi overalt på hotellet. Betalt parkering på gaden omkring hotellet. Vaskeservice mod betaling. Minimarked.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Værd at vide

Der er få værelser, hvor elevatoren ikke går til. Byområde med gennemkørselstrafik. Trafik, restauranter og barer kan virke forstyrrende.

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Her indgår All Inclusive for Apollos gæster, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Arco Iris er et utrolig hyggeligt hotel, som består af seks bygninger - alle med hver sin pool. Den rolige og smukke beliggenhed ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Du bor i nærheden af alt! En del lejligheder har en skøn udsigt over sanddynerne i Maspalomas og det smukke Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Sol Barbacán

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.