Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,4 ud af 10 baseret på 260 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,4 / 10
Rengøring
 
7,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
6,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Pænt og rent, både ude og inde.
-
Har været på hotellet før, så det var som forventet.

Bekræftet køb : 2024-05-30


8 ud af 10

+
Udsigten fra balkon
-
Rengøring. I lejligheden var der rigtigt mange små insekter overalt.

Bekræftet køb : 2024-04-06


8 ud af 10

+
Udsigten og det ligger godt stille men tæt på alt i byen.
-
Kedeligt pool område med noget der ikke var græs. Jeg tænker fliser eller kunstgræs ville være pænere også kan liggestole blive liggende.

Bekræftet køb : 2024-04-06


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Virker meget slidt Sengene trænger til at blive skiftet, ikke særlig behagelig at ligge på

Bekræftet køb : 2024-04-06


8 ud af 10

+
Det var roligt, selv om vi var tæt på by og strand.
-

Bekræftet køb : 2024-04-06


8 ud af 10

+
At vi boede ved siden af hinanden, i stueplan og lige ud til opvarmet pool. Og kunne nemt komme ud af døren i den lille have og op på promenaden med smuk udsigt, lige ned til vanden og den smukke ‘ørken’ .
-
Lidt slidt, men ok. Bruseren sad meget højt oppe og nogle af os måtte stå på en stol for at få den ned. Få nogle nye lækre brusere.

Bekræftet køb : 2024-03-30


5 ud af 10

+
Placering
-
Mangler topmadresser i sengene ! Kunne mærke fjedrene i madrasserne ! Troede at wifi var med i prisen men det skulle der betales for !

Bekræftet køb : 2024-03-30


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2024-03-30


7 ud af 10

+
Beliggenheden, balkonen og alt man til alle døre skulle bruge adgangskort, også døren til stranden og selve indgangen til hotellet
-
Der var mange myrer på gulvet, væggene, karme, borde, skuffer mm. Kl.21.30 på ankomstdagen havde hotellet ikke løst problemet. Vi måtte kommunikere via billeder og fagter med en mand der rensede poolen omkring manglende rengøring og myrer i lejligheden. Han kom kl.21.45 og vaskede gulvet i gangen og toilettet, og sagde at der ville blive gjort rent dagen efter. Dagen efter bliver der gjort rent men skidtet i hjørnerne og myrerne er der endnu. En mand kommer og sprayer lejligheden imod myrerne og lader sprayen blive. Jeg sprayer selv 2 gange om dagen derefter. Der bliver færre myrer , men problemet er ikke løst. Det var bare trals med myrerne og dårlig rengøring.

Bekræftet køb : 2024-03-30


9 ud af 10

+
rolighed
-
vi har booket 3 voksene , den tredje "seng" har været elendig!!det har været ikke en rigtig madras , det har været mere en topmadras , vi har snakket med reception og foet en topmadras mere , ikke ændring,det har været some en hængekoj , vores 30 år datter har haft rygsmerter og kun ikke sove.....

Bekræftet køb : 2024-03-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

153 bedømmelser
Meget godt
 
36
Godt
 
66
Middel
 
32
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

26-10-2019

af tigerdyret1 Lolland, Danmark

Alletiders

Super beliggenhed, stille men tæt på stranden, indkøb og restauranter. Meget fine og velholdte omgivelser. Der var hvad der skulle være i lejligheden. Eneste minus var at både tv og wifi skulle tilkøbes.

 
20-01-2019

af StinneTaastrup Playa del Ingles, Spanien

Meget simpel basis hotel

Meget simpelt basis lejlighedshotel tæt på stranden. TV, wifi, safebox, extra dyne ect. skal tilkøbes på stedet. Køkkenudstyr er meget begrænset, bl. a. Er der ingen el kedel. Kold og skarp belysning i hele lejligheden. Flere lejligheder i bygning 1 ligger i skygge det meste af dagen. Pænt og rent. Venlig betjening i receptionen.

 
06-01-2019

af BodilGjerlev Gjerlev, Danmark

Juleferie 2018 (22.-29.december)

Lækkert beliggende lejlighed på 2.sal med udsigt ( tillæg på 100kr/uge ved Apollo) til Dunas. Roligt og stille område.Rent og pænt. Dejligt der er aflåst til området og med pool og have ved hver blok. Nemt at komme af med affald. Nem adgang til 3 centre for indkøb af dagligvarer. Gode parkerings muligheder. Ønske om stole og borde i haven til hygge. Vi vender gerne tilbage :-)

 
31-08-2018

af AnniE1033

Dejlig lejlighed og fantastisk udsigt

Vi rejste 2 par sammen og fik efter ønske lejligheder ved siden af hinanden. Dejlige store lejligheder og fin altan med den mest fantastiske udsigt. Rengøringen er helt i orden. Vi kunne godt have brugt en bedre kaffemaskine eller en elkedel - og nogle knive der kan skære. Ellers var alt helt perfekt og vi vender alle 4 tilbage til januar igen 😄

 
25-08-2017

af Claus P Brønshøj, Danmark

Arco Iris, Gran Canaria. Langt bedre end forventet

Vi var faldet over en del negative anmeldelser, efter vi havde bestil vores rejse. Og havde derfor nedskruet vores forventninger en del. Men det var der overhovedet ingen grund til. For vi oplevede ingen af de ting, som folk har beskrevet negativt. Vi fik en to-værelses med udsigt over sanddynerne, direkte ud til stranden. Der blev gjort rent på værelset dagligt, og vi fik skiftet håndklæder efter behov. Og hvis man magler noget, for eks. toiletpapir, så bad man bare om det. Og hvis man skulle have specielle behov, kan man på hotellet leje alt, lige fra safetyboks, og tv, til dvd afspiller, klapvogne, krøllejern osv. Pool'en bliver også rengjort hver dag, samt testet for pH og klor værdi. Vi havde heller ingen problemer med dyr, faktisk var det eneste dyr vi så på værelset, en lille bitte edderkop. Der var hvad vi skulle bruge af køkkenting, dog var kaffemaskinen enormt langsom. Der er vagt på området om aftenen og natten. Støj oplevede vi kun en gang under hele opholdet. Så alt i alt en super oplevelse for os, som vi sagtens kan anbefale alle. Hvis man skal nævne et minus ved dette hotel, kan det kun være, at vagten om aftenen kun kan tale spansk, hvilket kan give udfordringer i tilfælde af problemer, og så lige kaffemaskinen.