Playitas Resort

apollo sports

 • • Sports-, ferie- og træningsparadis
 • • Et af Europas største træningsresorts
 • • Olympisk pool, fitnesscenter og cykelcenter
 • • For alle aldre

Playitas Resort er et af Europas største sports- og træningshoteller for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. Et stort ferieresort bestående af flere forskellige dele, lejligheder med eget køkken, hotelværelser, villaer med egen pool og flersengsværelser til store familier eller hold.
Her tilbydes et uendeligt udvalg af sportsgrene og aktiviteter, smuk udsigt over det fredfyldte område og udsigt over Atlanterhavet. På Playitas Resort kommer du aldrig til at kede dig!

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Aparthotel: 1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn. Hotel: Dobbeltværelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Pool-suiter for 2-3 personer. Villas: Villaer for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Træningsmulighederne
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 65 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På det lækre sports- og ferieresort Playitas Resort keder du dig aldrig! Her venter træningsmuligheder for både professionelle og hverdagsudøvere samt alle de vigtige dele på et ferieresort såsom et behageligt klima, sol og strand, pools, restauranter, barer og et opmærksomt personale.

Hotellet består af fire typer af indkvartering; Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe og danner sammen Playitas Resort. Uanset hvor du bor, er du aldrig langt fra restauranter, pools og træningsfaciliteter.

I hjertet af området findes de fleste aktiviteter og sportsfaciliteter. Plaza Ramla med sportsbooking og butik, a la carte-restauranter, minimarked, olympisk pool, holdtræningsområder, fitnesscenter, tennis, indendørs hal, WOD Box, klatrevæg, cykelcenter og dykkercenter. I nærheden af Aparthotel og Annexe ligger driving range, minigolfbane og surfcenter og i nærheden af Hotel-delen er golfklubhuset.

Playitas består af følgende:

Playitas Aparthotel er sportsfamiliernes favorit med pæne og praktiske lejligheder. Der er et stort poolområde, og stranden er kun et stenkast væk.

Playitas Hotel klatrer op ad bjergskråningen med en smuk udsigt over det fredelige område og Atlanterhavet. Den nyrenoverede hoteldel er for dig, der rejser alene eller som par. For ekstra guldkant på ferien, er der pool-suiter. Her har du golfklubben rundt om hjørnet.

Playitas Villas er for dem, der vil forkæle sig selv og familien. Bo i luksuriøse villaer med tre soveværelser og privat pool i en behagelig afstand fra resortet. Nyd roen ved den private pool samt alle resortets sportsfaciliteter.

Playitas Annexe tilbyder enklere lejligheder, der passer til dig, der ønsker en behagelig seng at sove i, men som frem for alt lægger vægt på motion og ikke har noget imod at gå de 400-1000 meter ned til Playitas Resort for at deltage i alle de sportsfaciliteter, der er tilgængelige der.

Her kan du se et kort over Playitas.

Uendelige træningsmuligheder
På Playitas Resort findes aktiviteter for alle interesser og niveauer. Hver dag tilbydes et fuldt spækket træningsprogram, og du kan også leje udstyr til alle former for sport. Her findes også Kanarieøernes største fitnesscenter med et moderne udbud af vægte, maskiner og cardiomaskiner. I vores store cykelcenter udlejer vi moderne landevejscykler, mountainbikes, tempocykler, fatbikes, løbevogne, børnecykler m.m. Her er også en indendørs hal til f.eks. badminton, håndbold, fodbold eller basket. Her findes flere padel- og tennisbaner samt en opvarmet olympisk 50-meters pool udendørs. WOD Boxen tilbyder masser af godt udstyr, og her findes også en boksering og en klatrevæg. Hvis du vil lære at surfe, tilbyder vi surfkurser på La Pared. Hvis du vil spille golf, ligger Playitas' 18-hullers golfbane på par 67. Den besøgende tilbydes en sjov oplevelse, hvor området med vulkan-sten skaber kontrast til golfbanens grønne fairways. Her kan du læse mere om vores golfpakker på Playitas. Her kan du læse mere om alle aktiviteter på Playitas samt hvad der indgår, og hvad der er mod betaling.

Skønne pools
Ved Playitas Aparthotel er der et skønt poolområde med en stor, opvarmet pool samt vandrutsjebane og plaskeområde for børn. Her er der også Aqua Aerobics hver dag. Ved Playitas Hotel er der en stor pool, og her er mere roligt. Begge pools er opvarmet til mindst 20 grader. Booker du en Playitas Villa har du en privat pool. Der er totalt offentlige 5 pools på området (inkl. en olympisk 50-meters pool). Den olympiske 50-meter pool er opvarmet til 26-27 grader, og kan bookes på området mod betaling (badehætte er obligatorisk og kan købes på området). Pooltemperaturen i de opvarmede pools kan være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Poolhåndklæder mod depositum, udskiftning af poolhåndklæder mod betaling.

Sjov for de mindste gæster
På Playitas findes en overdækket legeplads samt en svømmeskole fra 4 år. Desuden har alle børn mellem 4-11 år chancen for at deltage i Club Polly & Mino - Apollos egen børneklub, hvor der er sjove aktiviteter. Kloge Polly og fjollede Mino bliver hurtigt børnenes favoritter. Både svømmeskolen og børneklubben ledes af veluddannet, skandinavisktalende personale.

I skoleferierne arrangeres også Kids Sports Academy på Playitas for børn mellem 5 og 15 år (opdelt i 3 aldersgrupper), hvor man kan prøve forskellige sportsaktiviteter ganske gratis.

Mad og drikke
Maden er en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas. Hvor end du befinder dig på Playitas Resort er der altid en restaurant, bar eller snackbar i nærheden. Playitas anvender så vidt muligt lokale og økologiske råvarer i sin madlavning og har egen Eco Garden hvor frugt, grøntsager og krydderurter dyrkes.

Der er to buffetrestauranter, en på Playitas Apart og en på Playitas Hotel. På Plaza Rambla ligger à la carte-restauranten La Bodega med spanske og italienske retter. I Palapa Bar, på Playitas Hotel, serveres enklere frokostretter. Hen på aftenen er det på Palapa Bar, at mange mennesker sætter sig ned og får en drink, ser solnedgangen og restituerer sig efter en lang session. Poolbaren på Playitas Aparthotel er en favorit blandt familier med børn.

Plaza Rambla & SportsBooking
I hjertet af Playitas Resort ligger Plaza Rambla, et torv med restauranter, minimarked og en sportsbar. Her spiser du godt efter dagens aktiviteter, kan se sport eller nyde en drink. På Plaza Rambla starter vi dagen med Sun Salutation, og resten af dagen er der fuld af liv og aktivitet. På Plaza Rambla ligger SportsBooking med tilhørende sports- og tøjbutik. SportsBooking er åben alle dage hele året, og her booker du alt, der har med sport og træning at gøre. I sportsbutikken sælges alt lige fra sko, træningstøj og svømmebriller til energibarer og gele'er.

Bæredygtighed på Playitas Resort
Playitas Resort arbejder kontinuerligt for mere bæredygtig turisme. Hotellet er bæredygtighedscertificeret af Travelife og har et omfattende bæredygtighedsprogram, hvor fokus er på energi, vandforbrug og genbrug. Eksempelvis deltog hotellets personale i World Cleanup Day i september og indsamlede herefter i alt 160 kilo affald fra resortet og dets omegn inkl. stranden.

Playitas Resort har sin egen Eco Garden og de økologiske gårde forsyner resortet med hjemmedyrkede urter, frugter og grøntsager året rundt. I 2022 blev der eksempelvis høstet 321 kilo kartofler på de egne gårde. Lokale produkter prioriteres altid og mere end 60 % af produkterne kommer fra De Kanariske Øer.

Playitas Resort bidrager også til at hjælpe med at lære børn og unge om miljøet og vigtigheden af bæredygtighed. For eksempel arrangerer de ugentlige naturvandringer med miljøfokus på feriestedet.

Øvrigt på Playitas Resort
Gratis wifi. Børneseng og barnevogn findes på hotellet (for at være sikker kan du lægge det til bookingen under Min Rejse eller kontakte vores sælgere). Vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt ved Playitas Aparthotel. I receptionen på Playitas Hotel findes en hæveautomat. En del trapper og niveauforskelle på Playitas Hotel. Her findes også en elevator for at komme helt til toppen. Som identifikation skal alle gæster på Playitas Resort bære hotellets armbånd.Busholdeplads for lokalbussen udenfor hotellet. Der findes også en friidrætsarena i nabobyen Gran Tarajal (mod betaling) ca. 5 km fra Playitas Resort.

 • Specialbagage: Hvis du vil medbringe specialbagage såsom din egen cykel, surfudstyr, dykkerudstyr eller golfbag, så hør hvad der gælder for dit flyselskab. Medbringer du noget af ovenstående udstyr, kan du forudbestille plads i transferbussen for 250 DKK. Ellers betales 35 EUR direkte ved ankomsten.
 • Det er muligt at checke ind online (oplys bookingnummer og ankomstdato, ikke efternavn).
 • I Playitas Resorts app kan du se det aktuelle aktivitets-/træningsprogram:
  Download fra Google Play her
  Download fra App Store her

Måltider

Lejligheder og villaer:
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Dobbeltværelser, pool-suiter og junior-suiter:

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halv- eller helpension, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn 2-11 år gratis.

Tider for buffetrestauranterne:

 • Morgenmad: kl. 07.30-10.30
 • Frokost: kl. 13.00-15.00
 • Middag: kl. 18.30-21.00

Gæster på Playitas Hotel: Bemærk at måltiderne, afhængig af antal gæster på hotellet, kan blive serveret på Playitas Apart.

Værd at vide

 • Kabelbanen som kører til Playitas Hotel er lukket pga. renovering/reparation. Banen forventes at være i drift igen i juli 2024. Indtil da køres gæsterne og bagage til Playitas Hotel ved ankomst og afrejse.

Rejs nemt med børn

 • Forudbestil klapvogn (begrænset antal), så du kan lade din egen blive hjemme
 • Forudbestil en barneseng for tryggere nætter

Vælg dette som tilvalg når du booker din rejse eller efterfølgende via Min rejse for at garantere barneseng og klapvogn. 
Læs mere om vores børneprodukter.

Apollo Sports
 • Udvalgte træningshoteller
 • For en aktiv ferie
 • Fokus på forskellige sportsgrene
 • For alle niveauer
Apollo Sports logotyp

Aktiviteter

Vurdering

 

Træning med instruktør

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Træning på egen hånd

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cykel

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Holdtræning

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fitness-faciliteter

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Olympisk pool

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Indoor cycling

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Triathlon

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tennis og padel

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Løb

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Golf

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Yoga

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Her tilbydes også

Indendørs hal, landevejscykling, mountainbike, multicourt, open water svømning, svømning, svømmeskole, atletik, håndbold,badminton, basket, beach volley, kampsport, løberuter, trailløb, udendørs fitness, fodbold, swimrun, vandring.

På dette hotel tilbyder vi også mange træningsevents med gæsteinstruktør, som indgår i rejsens pris. Læs mere og find et træningsevent i vores træningskalender her.

Læs mere om Apollo Sports og vores aktive rejser.

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Playitas Resort, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.

Afstand 

Uanset hvor du bor, er du altid tæt på restauranter, pools og træningsfaciliteter. Her kan du se en cirka afstand mellem de forskellige områder på resortet, samt hvor langt der er til de andre byer etc.

Hotel → Plaza Rambla 200 m 
Hotel → Aparthotel 400 m
Aparthotel → Plaza Rambla 200 m
Aparthotel → Hotel 400 m
Villas → Plaza Rambla 750 m
Villas → Hotel 600 m
Villas → Aparthotel 400 m
Annexe → Plaza Rambla 500 m
Annexe → Hotel 350 m
Playitas Resort → Gran Tarajal 5 km
Playitas Resort → Las Playitas (byen) 500 m
Playitas Resort → Friidrætsbanerne 5 km
Playitas Resort → La Pared 30 km
Playitas Resort → Faro de la Entallada (fyrtårnet) 6,5 km

Se kort over Playitas Resort

Klub, forening eller firma?

Playitas Resort er et godt alternativ for klubrejsen, holdet eller firmaet. Her findes et varieret udbud af træning og aktiviteter for teambuilding såvel som mødelokaler for grupper fra 30 til 150 deltagere. Se Læs mere og book konference her.

Alle hoteller i Playitas Resort

Playitas Annexe

Hotel Playitas Annexe er en sidebygning til vores populære sportsresort Playitas Resort. De er rummelige og meget enkle lejligheder passer til dig, som vil have en god seng at sove i, men som lægger al din tid og kræfter på træning. Der er ca. 400 meter at gå ned til Playitas Resort og de mange faciliteter der venter der.