Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Playitas Aparthotel. Lyse og pæne 1-værelses lejligheder. Soveværelsesdelen og opholdsrummet er opdelt af nogle trappetrin. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

Playitas Aparthotel. Lyse og pæne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for at leje badekåber. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder

Playitas Annexe. Rummelige og spartansk indrettede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. I lejlighederne til 6 personer er der to køjesenge i det ene soveværelse og to separate senge i det andet, der er rykket sammen. I lejlighederne til 4 personer er der to separate senge i hvert soveværelse. Alle lejligheder har minikøkken med spiseplads. Kogeplader, køleskab med lille frysedel og enkelt køkkenudstyr. Vifte. Gratis wifi og deponering. Klinkegulv. Badeværelse med brus. To toiletter. Terrasse. 3-værelses lejlighederne er beliggende i en sidebygning, en kort gåtur fra hoteldelen.

Antal personer: 1-4 personer eller 1-6 personer.

3-værelses villaer med privat pool

Playitas Villas. Fine 3-værelses villaer med privat pool, som er opvarmet 1/11-30/4. Villaerne har to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I køkkendelen er der el-kedel, kaffemaskine, køkkenudstyr, kogeplader, køleskab og opvaskemaskine.

Tv. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Gratis aircondition (om sommeren), wifi og deponering. Mulighed for at leje badekåber. Klinkegulv. To badeværelser med badekar og separat bruser samt toilet. Hårtørrer. Terrasse (ca. 100 m2) med privat pool.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Playitas Hotel. Skønne dobbeltværelser der har tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelser med 4 ordinære senge

Playitas Hotel. Familie-værelser består af to dobbeltværelser med connecting door. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser med 5 ordinære senge

Playitas Hotel. Familie-værelser som består af et dobbeltværelse og en junior-suite med connecting door. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 5 personer, heraf 3 børn.

Familie-værelser med 6 ordinære senge

Playitas Hotel. Familie-værelser som består af to lyse junior-suiter med connecting door. Dobbeltsenge og ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 6 personer, heraf 4 børn.

Junior-suiter

Playitas Hotel. Rummelige, lyse junior-suiter med dobbeltseng. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

Antal personer: 2-3 personer.

Pool-suiter med privat pool

Playitas Hotel. Pool-suiter som er 55 m2 store og har en fin terrasse med opvarmet, privat pool. Dobbeltseng og ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Terrasse med privat pool.

Antal personer: 2-3 personer.