Playitas Resort består af 4 forskellige områder, som er opdelt i Playitas Apart (lejligheder), Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe. I oversigten kan du se hvor de forskellige områder ligger.

Oversigt Playitas Resort

1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder hvor soveværelsesdelen og opholdsrummet er opdelt af nogle trappetrin. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejlighederne er blevet renoveret i 2022. Et separat soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for at leje badekåber. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badeværelse med bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 52 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses villa med privat pool - Playitas Villas

3-værelses villaer med privat pool, som er opvarmet 1/11-30/4. Villaerne har to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To dobbeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. I køkkendelen er der el-kedel, kaffemaskine, køkkenudstyr, kogeplader, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Tv med internationale kanaler. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Gratis aircondition (om sommeren), wifi og deponering. Mulighed for at leje badekåber. To badeværelser med badekar og separat bruser samt toilet. Hårtørrer. Terrasse (ca. 100 m2) med privat pool.

Villaerne er beliggende ca. 600-800 meter fra hotel- og apart-delen på Playitas Resort. Fra villaerne er der ca. 1000-1200 meter til holdtræningen og ca. 800-1000 meter til fitnesscenteret.

Værelsesstørrelse: Ca. 115 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse - Playitas Hotel

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

  • Disse dobbeltværelser er beliggende på Playitas Hotel-delen

Værelsesstørrelse: Ca. 24-30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite - Playitas Hotel

Junior-suiter med en dobbeltseng. Ekstra opredning i sovesofa eller fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med badekar (kun i visse junior-suiter)/separat bruser samt toilet. Balkon, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

Værelsesstørrelse: Ca. 32-38 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Pool-suite med privat pool - Playitas Hotel

Pool-suiter som er 55 m2 store og har en fin terrasse med opvarmet, privat pool. Dobbeltseng og ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Terrasse med privat pool.

Værelsesstørrelse: Ca. 76 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.