Playitas Resort består af 4 forskellige områder, som er opdelt i Playitas Apart (lejligheder), Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe. I oversigten kan du se hvor de forskellige områder ligger.

Oversigt Playitas Resort

1-værelses lejligheder - Playitas Aparthotel

Lyse og pæne 1-værelses lejligheder. Soveværelsesdelen og opholdsrummet er opdelt af nogle trappetrin. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Nogle lejligheder har kun bruser. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

1-værelses lejligheder - Playitas Hotel

Renoverede 1-værelses lejligheder med minikøkken med komfur, lille køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Brus og toilet. Balkon.

  • Vær opmærksom på, at disse lejligheder er beliggende på Playitas Hotel-delen og kan bookes i perioden 22/4-31/10 2022.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder - Playitas Aparthotel

Lyse og pæne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for at leje badekåber. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses villaer med privat pool - Playitas Villas

Fine 3-værelses villaer med privat pool, som er opvarmet 1/11-30/4. Villaerne har to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I køkkendelen er der el-kedel, kaffemaskine, køkkenudstyr, kogeplader, køleskab og opvaskemaskine.

Tv. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Gratis aircondition (om sommeren), wifi og deponering. Mulighed for at leje badekåber. Klinkegulv. To badeværelser med badekar og separat bruser samt toilet. Hårtørrer. Terrasse (ca. 100 m2) med privat pool.

Villaerne er beliggende ca. 600-800 meter fra hotel- og apart-delen på Playitas Resort. Fra villaerne er der ca. 1000-1200 meter til holdtræningen og ca. 800-1000 meter til fitnesscenteret.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser - Playitas Hotel

Renoverede dobbeltværelser der har tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

  • Disse dobbeltværelser er beliggende på Playitas Hotel-delen

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter - Playitas Hotel

Rummelige og lyse junior-suiter med dobbeltseng. Ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar (kun i visse junior-suiter)/separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

Antal personer: 2-3 personer.

Pool-suiter med privat pool - Playitas Hotel

Pool-suiter som er 55 m2 store og har en fin terrasse med opvarmet, privat pool. Dobbeltseng og ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Terrasse med privat pool.

Antal personer: 2-3 personer.