Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Beliggende på Playitas Aparthotel
Lyse og pæne 1-værelses lejligheder. Soveværelsesdelen og opholdsrummet er opdelt af nogle trappetrin. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Nogle lejligheder har kun bruser. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

Beliggende på Playitas Aparthotel
Lyse og pæne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for at leje badekåber. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder i annexe

Beliggende på Playitas Annexe
Rummelige og spartansk indrettede 3-værelses lejligheder beliggende i Playitas Annexe. Enklere lejligheder, der passer til dig, der ønsker en behagelig seng at sove i, men som frem for alt lægger vægt på motion og ikke har noget imod at gå de 400-1000 meter ned til Playitas Resort for at deltage i alle de sportsfaciliteter, der er tilgængelige der.

3-værelses lejlighederne har to separate soveværelser. I lejlighederne til 6 personer er der to køjesenge i det ene soveværelse og to separate senge i det andet, der er rykket sammen. I lejlighederne til 4 personer er der to separate senge i hvert soveværelse. Alle lejligheder har minikøkken med spiseplads. Kogeplader, køleskab med lille frysedel og enkelt køkkenudstyr. Vifte (obs! ingen aircondition). Gratis wifi og deponering. Klinkegulv. Badeværelse med brus. To toiletter. Terrasse.

3-værelses lejlighederne i annxe er beliggende i en sidebygning, ca. 400 meter fra hoteldelen og ca. 1000 meter fra apart-delen på Playitas Resort. Fra 3-værelses lejlighederne er der ca. 600 meter til holdtræning og ca. 800 meter til fitnesscenteret.

Antal personer: 1-4 personer eller 1-6 personer.

3-værelses villaer med privat pool

Beliggende på Playitas Villas
Fine 3-værelses villaer med privat pool, som er opvarmet 1/11-30/4. Villaerne har to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I køkkendelen er der el-kedel, kaffemaskine, køkkenudstyr, kogeplader, køleskab og opvaskemaskine.

Tv. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Gratis aircondition (om sommeren), wifi og deponering. Mulighed for at leje badekåber. Klinkegulv. To badeværelser med badekar og separat bruser samt toilet. Hårtørrer. Terrasse (ca. 100 m2) med privat pool.

Villaerne er beliggende ca. 600-800 meter fra hotel- og apart-delen på Playitas Resort. Fra villaerne er der ca. 1000-1200 meter til holdtræningen og ca. 800-1000 meter til fitnesscenteret.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Beliggende på Playitas Hotel
Skønne dobbeltværelser der har tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

I perioden 1. juli-15. september 2021 renoveres dele af hotel-delen, hvor dobbeltværelser er beliggende. I denne periode gælder følgende for dobbeltværelser:

  • Pool og lille poolbar er åbne på hotel-delen.
  • Reception i golfklubben.
  • Måltider indtages på Aparthotel-delen eller i restaurant La Bodega (afhængig af antal gæster på hotellet).

OBS! Byggearbejdet i nærliggende område kan om dagen virke forstyrrende.

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelser med 4 ordinære senge

Beliggende på Playitas Hotel
Familie-værelser består af to dobbeltværelser med connecting door. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser med 5 ordinære senge

Beliggende på Playitas Hotel
Familie-værelser som består af et dobbeltværelse og en junior-suite med connecting door. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 5 personer, heraf 3 børn.

Familie-værelser med 6 ordinære senge

Beliggende på Playitas Hotel
Familie-værelser som består af to lyse junior-suiter med connecting door. Dobbeltsenge og ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 6 personer, heraf 4 børn.

Junior-suiter

Beliggende på Playitas Hotel
Rummelige og lyse junior-suiter med dobbeltseng. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

Antal personer: 2-3 personer.

Pool-suiter med privat pool

Beliggende på Playitas Hotel
Pool-suiter som er 55 m2 store og har en fin terrasse med opvarmet, privat pool. Dobbeltseng og ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Minibar (bestilling af opfyldning foretages i receptionen). Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Terrasse med privat pool.

Antal personer: 2-3 personer.