Surfskole på La Pared

Velkommen til hele familiens surfparadis - La Pared. Her er der Surfcentret Wellenkind Surf School, som tilbyder daglige surfkuser til både nybegyndere og øvede.

På La Pared byder vi hele familien velkommen på vores surfkurser af 1, 3 eller 5 dages varighed. Vores surfinstruktører er kvalificerede, professionelle, har licens og er uddannede livreddere. Der er altid en instruktør med i vandet. Stranden ligger ca. 400 m fra hotellet, og vi går ned til stranden. Alle surfkurser foregår i små grupper.

Surffakta La Pared

Beach break
Bølgekvalitet: 3 af 5
Bølgeretning: Højre & venstre
Bund: Sand
Niveau: Nybegynder & middel
Trængsel i vandet: Ingen


Surfkurser på La Pared

Vælg mellem 3 forskellige pakker: Prøvekursus (1 gang), 3-dages- eller 5-dages kursus.

Ønsker du at booke et surfkursus, gør du det i forbindelse med booking af hotellet La Pared – powered by Playitas som ligger direkte på surfstranden.
Hvis du allerede har booket en rejse til La Pared - powered by Playitas, tilføjer du det ønskede kursus på Min Rejse.

Det er selvfølgelig muligt at booke kurser og udstyr på stedet, dog til en lidt højere pris. Deltagere, der har forudbestilt et surfkursus hjemmefra på 3 eller 5 dage, vil efter at have gennemført og bestået kurset (det er surfinstruktøren, der afgør, om du får passet godkendt efter kurset) fri adgang til udstyr til den resterende uge (softboard, våddragt, leash og voks). For allerede erfarne surfere er det muligt at købe et "opfriskningskursus" for at få gratis adgang til en uge med samme udstyr (softboard, våddragt, leash og voks). Alt andet udstyr er mod betaling og bestilles/betales på stedet. Hvis du ønsker at medbringe dit eget udstyr, så booker du dette på en fly- og transferbus.

 

Prøvekursus

1 lektion, ca. 4 timer
Passer til: Nybegyndere
Pris: 450,-

Har du altid drømt om at prøve bølgesurfing? La Pared strand er et perfekt nybegynderspot. Vores surfcenter tilbyder et prøvekursus, og er du vild med det, så kan du booke et 3-dages kursus på rejsemålet. Dette kursus passer også udemærket, som et opfriskningskursus

Tilføj surfkurs i Min rejse her

3-dages surfkursus

3 lektioner á 4 timer
Passer til:
Nybegynder og middel
Pris: 1.100,-

Lær det grundlæggende i bølgesurfing eller udvikl dine færdigheder med vores professionelle surfinstruktører, som instruerer dig efter dit niveau. Vores 3-dages pakke giver dig mulighed for at surfe på egen hånd.

Tilføj surfkursus i Min rejse her

5-dages surfkursus

5 lektioner á 4 timer
Passer til: Nybegynder og middel
Pris: 1.750,-

Lær det grundlæggende i bølgesurfing og begynd og mestre bølgerne. Vores professionelle surfinstruktører instruerer dig efter dit niveau. Vores 6-dages pakke vil gøre underværker for dine surfingskills. 

Tilføj surfkursus i Min rejse her

For alle kurser gælder følgende:

Svømmefærdigheder: Det er et krav, at du kan svømme.
Alder: Børn kan deltage fra 5 år og op. Værge eller forældre behøver ikke at deltage, men skal være til stede under kurset for deltagere mellem 5 og 11 år. Medfølgende værge/forældre skal tilkøbe transport (dette gøres direkte hos surfcenteret på destinationen. Pris ca. 10 EUR) eller booke surfkursus til sig selv.
Tid pr. gang: Alle kurser tager ca. 3-4 timer inkl. samling, gåtur til og fra stranden. Mindst ca. 2 timer i vandet pr. gang.
Udstyr: Alt udstyr som fx bræt og våddragt indgår.
Sprog: Al undervisning sker på engelsk.
Transport: Transport indgår, hvis vi tager til en anden strand.


Bo på La Pared – powered by Playitas

Her kan du læse mere om hotellet, som ligger ved surfstranden.
Vil du booke et surfkursus, så gør du det samtidig med, at du booker hotellet. Har du allerede booket rejsen, så tilføjer du det ønskede kursus under Min rejse.