Playitas Annexe

  • • Enkle lejligheder for dig, der elsker at træne
  • • Bo op til 6 personer
  • • 400 meter fra Playitas Resort

Hotel Playitas Annexe er en sidebygning til vores populære sportsresort Playitas Resort. De enkle lejligheder passer til dig, som vil have en god seng at sove i, men som lægger al din tid og kræfter på træning. Der er ca. 400 meter at gå ned til Playitas Resort og de mange faciliteter der venter der.

Nyhed - 3 og 4 nætter på playitas

Rejs hver mandag eller fredag fra København i perioden 21. oktober 2021 - 22. april 2022.


Værelsestyper

3-værelses lejligheder i sidebygning for 1-4 personer eller 1-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele, men især at der ved hvert måltid var rigtig mange gode veganske muligheder, til trods f...
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Playitas Annexe udgør sammen med Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Aparthotel det dejlige hotel- og sportsområde Playitas Resort. Her venter uendelige træningsmuligheder for både hverdagsmotionister og elitesportsudøvere.

Skønne pools
Ved Playitas Aparthotel er der et skønt poolområde med en stor, opvarmet pool og plaskeområde for børn. Ved Playitas Hotel er der et mere roligt poolområde med en opvarmet pool. Der er totalt 5 pools på området (inkl. en olympisk 50-meters pool).
Den olympiske 50-meter pool er opvarmet til 26-27 grader, og kan bookes på området mod betaling (badehætte er obligatorisk). Pooltemperaturen i de opvarmede pools kan være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Håndklædeservice mod betaling.

Slap af i Tau Spa
Efter en dag fuld af aktiviteter er det skønt at slappe af i Tau Spa. Her arbejder også fysioterapeuter med erfaring inden for træning og sundhed. Vælg blandt et bredt udbud af behandlinger, slap af i to forskellige typer sauna eller und dig en relax- eller sportsmassage (kan også forudbestilles, når du booker din rejse eller efterfølgende via Din Rejse). Børn 1-14 er velkomne i Tau Spa kl. 10.00-14.00. Herefter er kun voksne og børn over 14 år velkomne.

Sjov for de mindste gæster
På Playitas findes legeplads og svømmeskole. Desuden har alle børn mellem 4-11 år chancen for at deltage i Club Polly & Mino - Apollos egen børneklub, hvor der er sjove aktiviteter. Kloge Polly og fjollede Mino bliver hurtigt børnenes favoritter. Både svømmeskolen og børneklubben ledes af veluddannet, skandinavisktalende personale.

I skoleferierne arrangeres også Kids Sports Academy på Playitas for børn mellem 5 og 15 år (opdelt i 3 aldersgrupper), hvor man kan prøve forskellige sportsaktiviteter ganske gratis.

Mad og drikke
Maden er en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Det er to buffetrestauranter, to à la carte-restauranter, som serverer spanske og italienske retter samt to poolbarer, hvor der serveres enkle retter. Playitas anvender så vidt muligt lokale og økologiske råvarer i deres madlavning og har egen Eco Garden hvor frugt, grøntsager og krydderurter dyrkes.
Pæn påklædning kræves til middagen (ingen korte bukser eller klipklapper). I Birdie Club (der har åben når golfbanen har åben) serveres enkle snacks, drikkevarer og kaffe.

Øvrigt på Playitas Resort
Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Børneseng og barnevogn findes på hotellet (for at være sikker kan du lægge det til bookingen under Din Rejse eller kontakte vores sælgere). Vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt ved Playitas Aparthotel. I receptionen på Playitas Hotel findes en hæveautomat. En del trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Busholdeplads for lokalbussen udenfor hotellet. Der findes også en friidrætsarena mod betaling ca. 5 km fra Playitas Resort.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halv- eller helpension kan tilkøbes. Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis. Alle måltider nydes på buffetrestauranten på Playitas Hotel.

Værd at vide

  • Gæster på Playitas Annexe skal checke ind i receptionen på Playitas hotel, ca. 400 m væk.
  • Gebyr for specialbagage tilkommer. Du kan forudbestille en plads i transferbussen (tur/retur) for specialbagage til 300 DKK for golftaske og 350 DKK for cykel/surfbræt. Eller du kan betale 35 euro ved ankomst.
  • Som identifikation skal alle gæster bære hotellets armbånd på Playitas Resort.
  • Vær opmærksom på at internettet på hele Playitas kan være ustabilt i kortere og længere perioder.
  • Vi gør opmærksom på, at ændringer i træningsfaciliteterne kan forekomme.

Vær opmærksom på

Bookinger fra og med sommer 2021
Fra og med sommer 2021 bookes alle forskellige typer af indkvartering på hotel Playitas Resort.

Tryghed på Playitas
Playitas har indført et række foranstaltninger for at undgå unødvendig kontakt og smittespredning. Læs mere her.