Golf på Playitas Resort

Golf på Playitas Resort

Playitas Resort tilbyder en varieret og sjov bane med strategisk placerede forhindringer, der gør den udfordrende for alle niveauer.  

Golf Unlimited

Book en af vores meget overkommelige golfpakker med 3 eller 6 dage ubegrænset golf. Vi kalder det Golf Unlimited! Tilbuddet er eksklusivt for Apollo rejsende der bor på Playitas Resort eller Playitas Annexe, og priserne gælder kun ved booking før afrejse og kan ikke bookes på stedet. Pakkerne gælder med eller uden golfkøller, og du vælger selv, om du vil forudbestille ubegrænset golf i tre eller seks dage. Vognen + polet til banen indgår i hver spildag.

Fakta

Antal huller: 18
Banekarakter: Let kuperet parkbane
Banefakta: Par 67
Forventet spilletid: 4 timer
Drivingrange: Udslag fra måtte og græs
Banedesign: John Chilver Stainer
Golfvært: Nej

Pakke inkl. udstyr

Vælg mellem 3 eller 6 dage. Denne pakke er inklusiv udstyr. I alle pakker indgår der vogn samt poletter til banen hver spildag.

1. nov. 2023 - 31. okt. 2024:

3 dage Unlimited Golf: 1.600,-

6 dage Unlimited Golf: 2.400,-

Læg golfpakken til din booking her

Pakke uden udstyr

Vælg mellem 3 eller 6 dage. Denne pakke er uden udstyr. I alle pakker indgår der vogn samt poletter til banen hver spildag.

1 nov 2023 - 31 okt 2024:

3 dage Unlimited Golf: 1.200,-

6 dage Unlimited Golf: 1.600,-

Læg golfpakken til din booking her
Golf på Playitas Resort

Service (bookes & betales på stedet)

  • Golfbil
  • Golfvogn
  • Leje af golfsæt
  • Egne golfkøller

Tag dine egne golfkøller med

Vil du spille med din egne golfkøller, kan du tage dem med mod en betaling på ca. 750 kr (prisen varierer i forhold til flyselskabet). Bemærk at du skal booke i forvejen og betale golftransfer i to trin:

  1. På flyselskabets hjemmeside. Pris ca. 400-500 kr. (Afvigelser kan forekomme)
  2. På bussen. Golfbagstransfer på Fuerteventura koster 250 kr tur/retur og bookes i forvejen via apollorejser.dk

Du skal booke i forvejen i god tid hos de respektive flyselskaber, da der er begrænset lastrum. Golfbagage pakkes i en golfcase. Læs mere om specialbagage her.


Om banen

Playitas' 18-hullers bane blev bygget i 2007 og er designet af den populære skotske banearkitekt John Chilver Stainer. Hans filosofi er at skabe en retfærdigt og udfordrende bane, der vil tiltrække alle spillere uanset handicap. Banen går i "venstre stil" og er smukt tilpasset det naturligt kuperede område omgivet af vulkanske bjerge. Havudsigt kan nydes fra alle hullerne.

Playitas Golf har fire damme og mange vandforhindringer, der kommer i spil udenom fem huller, så forbered dig på at købe mange bolde i proshoppen, før du tager ud. Vores signaturhul er nummer 15, en par 3 på 169 meter med vand til højre for greenen og vind fra venstre, der kræver, at spilleren slår en af ​​sine bedste slag. Med moderne målinger er banen relativt kort med sit par 67, som måler 4.591 meter. Det er en smuk blanding af otte par 3, syv par 4 og tre par 5, hvilket gør banen sjov at spille på, og du får brug for alle golfkøllerne. Med fleksibilitet til at spille 5, 9 eller 18 huller nogle gange i løbet af dagen, er Playitas en perfekt mulighed for at lære at spille golf.