Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 4813 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Fine lejligheder, gode sportsfaciliteter
-
Meget dårlige og bulede gryder/pander. Manglede basale ting som grydeske, paletkniv.

Bekræftet køb : 2023-03-06


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-06


7 ud af 10

+
Fin udsigt fra lejlighed
-
163 trin op til værelset. Og en elevator der ikke virkede næsten hele ugen. Larmende skydedør til badeværelset.

Bekræftet køb : 2023-03-06


5 ud af 10

+
-
Håndværkere på terrassen hele dagen. Meget larm i fællesområder.

Bekræftet køb : 2023-03-06


10 ud af 10

+
Fuldt af liv uden at være anmassende. Et stort og flot område. Mulighederne for at gå langs promenaden til nabobyen og muligheden for en strabadserende tur over bjerget til Gran Tarajal, hvor man lige indtager en pizza og en kold øl på havnepromenaden. Stedet passer fint til vores temperament.
-
Ikke fordi vi havde brug for det. Men den gamle elevator er stadig ikke i brug?

Bekræftet køb : 2023-03-06


10 ud af 10

+
Rolig og smukt beliggenhed Sportsfaciliteter Mad Venlig og afslappet stemning Ingen druk og larm!
-
Fjernsynskanaler virkede ikke særlig godt.

Bekræftet køb : 2023-03-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-03


9 ud af 10

+
-
Gulv og trappe i lejlighed var uhyggeligt glatte efter våd rengøring, gled og faldt fra trappens øverste trin til gulv, heldigvis kun overfladiske skrammer. Berettede om episoden til receptionen. Kunne ikke se, at der var adgang til en hjertestarter. Vil foreslå, at der anskaffes et par stykker.

Bekræftet køb : 2023-03-03


2 ud af 10

+
sengen
-
Personalet kunne med fordel få engelskundervisning, kæmpe opstramning på opvask - det var decideret klamt, rengøring i trappeopgange, bedre kvalitet af mad, Sportsferie - ift træningsmuligheder var 'resortet' en kæmpe skuffelse. Der er meget få hold, stort set udelukkende med kropsvægtsøvelser (udover olympisk vægtløfning, som er pænt niche), og et fuldstændig arbitrært system med at betale ekstra for visse klasser - hvorfor betale ekstra for hold bare fordi der er kettlebells og burpys - og hvorfor betale for at benytte slidt cross fit (ish) område men ikke for et veludstyret motionsrum....virker super random. Men ja der manglede hold hvor man træner med vægt, flere yoga/pilates hold, flere hold generelt. Alt i alt virker det som en super discount version af La Santa - under halv kvalitet men stadig 2/3 af prisen. Hvis det er ambitionen at være La Santa-ish, vil jeg sige at en studietur dertil vil være en god idé :)

Bekræftet køb : 2023-03-03


8 ud af 10

+
Placeringen ud til vandet.
-
Manglede flere fælles løbe aktiviteter og bedre mad alternativer, så det er muligt at betale lidt mere for en bedre kvalitet. Vi foretrak derfor selv at lave maden.

Bekræftet køb : 2023-03-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

49 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
5
Middel
 
2
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

08-10-2022

af Lars K Odense, Danmark

Træning og afslapning i lækre rammer

Dejligt sted og god beliggenhed. Fine sports faciliteter med mulighed for mange former for træning. Dygtige instruktører. Restaurantens personale var lidt udfordret af for mange gæster samtidig . Fornuftige priser . Lækre BMC racercykler med elektronisk gear og skivebremser trak op i bedømmelsen

 
06-04-2022

af SvendUssingL Birkerød, Danmark

Dejligt og sundt ophold i 14 dage.

Aparthotel: værelset super godt, praktisk, god (hav-) udsigt, kort afstand til aktiviteter og meget fint rent og vedligeholdt. Alle i hele området er imødekommende og venlige. Alt i alt en super god oplevelse, som vi kan anbefale. Vi kommer tilbage.

 
28-03-2022

af Malene V Randers, Danmark

Jeg elsker Playitas

Jeg elsker Playitas, fordi et er det bedste sted, når man skal på aktiv ferie. Faciliteterne er fantastiske, maden er både sund og velsmagende, personalet er enormt søde og servicemindede og det er meget rent. Ydermere er det fantastisk at de har forskellige dyr, som de passer godt på <3

 
21-03-2022

af Michael Bak A Hadsten, Danmark

Skønt sted, MEN der er få mangler :-)

Jeg elsker, at være på Playitas Resort, men da jeg også er flittig gæst på Club LaSanta, så sammenligner jeg naturligvis disse steder. Og jeg savner virkelig atletikstadion på Playitas, samt 1 olympisk pool mere, fordi der er altid fylld og nogle gange 2-4 i samme svømmebane, hvilket bare giver mange afbrydelser i svømmerytmen. Desuden har jeg de sidste gange boet på Aparthotel og lejlighederne er ved at være lidt slidte. Sidst havde min seng et løst / knækket ben, vandhanen var løs og de knive i skuffen var så sløve, at de ikke kunne skære noget som helst mad. Men selvom det kan lyde negativt, så vil jeg stadig sige, at det er et skønt område og kommer der helt sikkert igen og igen :-) En lille sidste ting. I buffet fik jeg en dessert, hvori der var et stykke glas, som jeg knækkede et stykke af en tand af på, da jeg tyggede den. Men da jeg sagde det til personalet i restauranten, så virkede de nærmest ligeglade, eller de gjorde intet. Først da jeg fik fat i en der talte ok engelsk, så gik tjeneren ud i køkkenet med den, men alle de andre desserter fra samme portion skete der intet med. Og glasskåret kom IKKE fra det glas den var i, så det må være komme i ude i køkkenet. Men synes det var rigtig dårlig service, og står tilbage med en tandlægeregning nu

 
27-02-2022

af Sven65_12 Holbæk

Stor familie på Playitas

Vi besøgte Playitas/Apollorejser i uge 7 2022. Det var rigtig god oplevelse for 3 generationer: 2 bedsteforældre, børn, svigerbørn og 7 børnebørn i alderen 2-15 år. Aparthotel var perfekt for os. Morgen- og aftensmad god. Anbefaler at downloade Playitas app til mobiltelefon for blive orienteret om alle aktiviteter - både de som er inklusive og de som koster ekstra.