Bedømmelse af Playitas Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 1942 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Den olympiske pool uden tvivl.
-
100% bookingssystemet ift. at deltage på hold! SÅ træls det ikke er online og at man ALDRIG kunne få plads ligegyldig hvor lang tid før man nærmest stod der, samt vidste man ikke om der kom afbud/man kunne stå på en venteliste da man kun kunne tilmelde sig i sportsbookingen. Vi kom stort set ikke på hold fordi det har var som det var, selvom vi stod i kø med resten af holden 45 min. før sportsbooking åbnede. Så lidt træls at tage på sportsferie og så kun kunne løbe, svømme, cykle og spille tennis/padle.

Bekræftet køb : 2021-07-22


7 ud af 10

+
Poolen
-

Bekræftet køb : 2021-07-22


9 ud af 10

+
Den samlede pakke
-
For få ansatte, lang kø til poolbar og restaurant ku ikke følge med antal gæster

Bekræftet køb : 2021-07-22


8 ud af 10

+
Aircondition i lejligheden, lækre pools, rent og pænt alle steder.
-
Flere aktiviteter (træning) på programmet. Og fjerne betaling fra aktiviteter, mulighed for trænings steder med skygge, da der var meget varmt og træne i 43 grader.

Bekræftet køb : 2021-07-22


8 ud af 10

+
Alle sportsaktiviteterne.
-
Mulighed for omklædningsrum og aflåste skabe i træningsområdet, hvor man kan opbevare trænings- og badetøj i løbet af dagen. Større udvalg af sunde retter i restauranterne.

Bekræftet køb : 2021-07-22


8 ud af 10

+
Maden
-

Bekræftet køb : 2021-07-22


5 ud af 10

+
-
Air condition er et must - det var ulideligt at sove. Har været på playitas flere gange og et af højdepunkterne har været maden. Det var en stor skuffelse at spise på Da Luigi, hvor maden var ringe - det fremgik ikke af vores valg af halvpension, at man også her blev nedgraderet, når man bor i annekset. En stor skuffelse og vi føler os snydt. Mvh Pia

Bekræftet køb : 2021-07-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-22


10 ud af 10

+
Et dejligt sports Mekka.
-
Udvalget i buffeten husker jeg tidligere så meget mere varieret, samt større udvalg af salater.

Bekræftet køb : 2021-07-22


8 ud af 10

+
Service, beliggenhed, værelse
-
Bedre service fra receptionen, dårlig kommunikation mellem housekeeping og receptionen. Nogle stuepiger var ligeglade med det faktum at vi har allergi. Selv om vi gav besked om det flere gange. Der blev i nogle dage, ikke gjort rent under sengen. Vi fik allergi pga. det. Sylvia, vores faste stuepige, var super god og professionel. De andre, får karakter 3. Fjern Buddhaen fra restauranten. Vi har ikke noget med andre menneskes religion at gøre.

Bekræftet køb : 2021-07-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

20 bedømmelser
Meget godt
 
18
Godt
 
1
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

08-02-2021

Indlæg af Mathias G

Super godt hotel

Super godt hotel for både enlige og familier. Hotellet har mange gratis sportsfaciliteter med utroligt dygtige instruktører derudover har de også et godt program for børn med børneklub. Kan helt klart anbefale at besøge hotellet om man befinder sig på Fuerteventura

 
29-10-2019

Indlæg af Fizzmus København, Danmark

Skøn aktiv ferie

Både far, mor og barn havde alle en skøn tur til Playitas. Der var masser af gode træningsmuligheder og skøn mad. Vores søns tennis træner var en 🌟 Og så skader det heller ikke at vejret var helt perfekt.

 
03-10-2019

Indlæg af 753madsh Fuerteventura, Spanien

Fantastisk fitness ophold og sølvbryllups arrangement

Tak Playitas. Vi er en familie på 5 voksne og et spædbarn. Vi har inviteret vores børn/svigerbarn og vores dejlige lille barnebarn med på rejsen. Anledningen for rejsen er vores sølvbryllup. Til netop vores sølvbryllup skabe Playitas de bedste rammer til os på denne store dag. Lige fra bryllupskage til champagne på værelset, smuk opdækning til både morgenmad og frokost. Fantastisk entusiatiske fitness instruktører lige fra WOD/crossfit om morgenen henover dagen med alle mulige andre fysiske træninger/programmer. Endnu engang tak for jer. I har været med at gøre vores rejse og dag uforglemmelige. Rejser lykkelige hjem. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
09-02-2020

Indlæg af tiinamatkailee Vantaa, Finland

Amazing sport resort

We spent a week in this amazing sport resort. This resort provide great opportunities for all kinds of training. We loved the place! We trained at least twice a day: gym, wod, jumping fitness, bungee training, we rent a bike and grate trails for hiking! Friendly staff and service. We’ll be back for sure!

 
05-02-2020

Indlæg af Debby E Leigh-on Sea, Storbritannien

Perfect if you want to try different types of sports

This is such a great resort to try out different sports or just do the sports you love in the sun, it is ideal for families, for couples for friends or just going on your own. The resort is kept so clean and all the staff are helpful and friendly. We have been twice and thinking of going again. We tried new sports, we relaxed, we ate great food and even chilled by the pool for a while. Even though you can do loads of different sessions we really come away feeling happy, healthy and relaxed.