Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter deluxe for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alle omgivelser og specielt værelset. Vi boede i en junior suite med udsigt til poolområdet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Secrets Bahia Real Resort & Spa er et eksklusivt hotel, som har en rolig beliggenhed direkte på stranden i udkanten af Corralejo.

Poolområde og strand
Det hyggelige poolområde er omgivet af en smuk tropisk have. Her er to pools, hvoraf én er opvarmet til mindst 25 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Poolbar. Gratis solstole og parasoller ved poolområdet og stranden.

Foran hotellet er der en anlagt en 300 meter lang sandstrand med solstole og parasoller for hotellets gæster. Ved dele af stranden kan man ikke bade. Her er også to badebroer. Solterrasse med udsigt mod havet og naboøerne Los Lobos og Lanzarote.

Spis godt på ferien
På hotellet er der en buffetrestaurant Market, der er åben til morgenmad og middag. Seaside Grill som serverer middelhavsretter og eksklusive Bay Lounge er begge åbne til frokost. Til middagen er der flere a la carte-restauranter at vælge blandt. Canarian Restaurant fokuserer på lækre, lokale retter, Himitsu tilbyder asiatiske specialiteter, på Gohan kan man spise sushi og Teppanyaki, spise italiensk på Trattiora eller nyde middelhavsmad på Mediterráneo. Nobel påklædning kræves til middag (lange bukser, skjorte og lukkede sko til mænd. Bluse/skjorte eller kjole og lukkede sko for damer). Alle restauranter er ikke åbne dagligt. Bordreservation er påkrævet på à la carte restauranterne. Flere barer. Visse i lounge-stil med balinesiske solsenge, andre med livemusik. Coffee shop. Underholdning dagligt og livemusik hver aften.

Secrets Spa by Natura Bissé
Forkæl dig selv i hotellets spa, Secrets Spa by Natura Bissé. Gæster har én gratis adgang pr. person. Her findes blandt andet hamam, dampbad, isfontæne og jacuzzier. Et bredt udvalg af behandlinger mod betaling. Fitnessrum. Aktiviteter som vandaerobics, indoor cycling og tau chi.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra

Halvpension: Morgenmad og middag serveres i restaurant Market Café hhv. kl. 07.30-11.00 og 19.00-22.00.

Tilkøber du til halvpension eller All Inclusive Ultra, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Market Café, kl. 07.30-11.00
 • Tre-retters frokost på Seaside Grill og/eller The Bay Lounge, kl. 12.00-17.00 og 12.00-16.00
 • Middagsbuffet i restaurant Market Café, kl. 19.00-22.00
 • Middag i en af à la carte-restauranterne. Åbningstider mellem kl. 19.00-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 11.30-24.00
 • Opfyldning i minibaren hveranden dag (sodavand, øl og vand)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Visse dele af hotellet er forbeholdt gæster i hvad hotellet kalder "preferred room".

Eksklusivt hotel

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt lejlighedshotel med pool. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Lejlighedshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub. Du kan selv bestemme, om du vil lave mad i lejligheden eller være lidt mere komfortabel og tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt hotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et lejlighedshotel i smukt design med fokus på sundhed og velvære. Her bor man i fint indrettede lejligheder, alle i to etager. Hotellet har et stort poolområde med tre opvarmede pools, herunder en børnepool. Hotellet har en velvære-sektion med fitnessrum, men du kan også deltage i forskellige træningstimer og få sundhedsråd om mad, dine personlige styrker og hvordan du får det godt i livet. Kort gåtur til havnen i Corralejo.

Riu Oliva Beach Resort

All Inclusive Riu Oliva Beach Resort er en frodig oase, der ligger midt i klitterne på den næsten fire kilometer lange sandstrand lige syd for Corralejo. Hotellet har flere restauranter og barer, som alle indgår i hotellets All Inclusive-program, så du kan prøve både det lokale og det asiatiske køkken, når du er i humør til det. Der er et fitnessrum og en børneklub for de mindste.