Junior-suite

Junior-suite med balkon med havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Gratis wifi, centralt styret aircondition (varme om vinteren) og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite Deluxe

Junior-suite deluxe med balkon eller terrasse med udsigt eller med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, centralt styret aircondition (varme om vinteren) og deponering. Pudemenu. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badekar og separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 47 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Suite

Suite med balkon og havudsigt. Suiten består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med lænestole, sofa og bord. Stor balkon med lænestole og bord og solstole. Gratis wifi, centralt styret aircondition (varme om vinteren) og deponering. Loftsvifte. Pudemenu. Minibar indgår og genopfyldes dagligt med vand, sodavand og øl. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar med jacuzzi, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Suiten tilhører hotellets Preferred Club, hvor du får eksklusiv adgang til Preferred Club-loungen og afmærkede områder på hele hotellet.

Værelsesstørrelse: Ca. 75 kvm.
Antal personer: 2 personer/1-3 personer.