Galera Beach

  • • Alle lejligheder har havudsigt
  • • Central beliggenhed i Corralejo
  • • Dejligt poolområde

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt hotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og at det er et lille hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bad i pool og hav
Galera Beach har et dejligt, lille poolområde med børnesektion samt solstole og parasoller. Hvis du hellere vil bade i havet, findes stranden i Corralejo lige uden for hotellet.

Lejligheder med havudsigt
På Galera Beach bor du i lyse og moderne lejligheder, alle med udsigt ud over havet. Lejlighederne er indrettet forskelligt, og her er alt, hvad du behøver for at lave din egen mad.

Øvrigt
Gratis wifi i receptionen. Receptionen er bemandet hverdage kl. 09.00-16.00 samt lørdage og søndage kl. 09.00-14.00. Kaffemaskiner kan lånes i receptionen. Lokaltrafik. Ved ankomst/afrejse standser bussen på nabohotellet Barcelo Corralejo Bay ca. 250 meter fra hotel Galera Beach, bagagen transporteres ikke. Lyd fra nærliggende strandbar kan virke forstyrrende om dagen.

Oplev omgivelserne
Galera Beach er placeret centralt i Corralejo med butikker og tapasrestauranter i nærheden. Vil du opleve mere, så anbefaler vi, at du kommer med på nogle af vores udflugter på Fuerteventura.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Støj fra renovering af et nærliggende hotel kan opfattes som forstyrrende. Den del af renoveringen, der giver mest støj, forventes at være færdig slut januar 2024.

Vær opmærksom på

Til sommeren 2024 er der ingen 3-værelses lejligheder med terrasse og havudsigt der kan bookes.

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt lejlighedshotel med pool. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Lejlighedshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub. Du kan selv bestemme, om du vil lave mad i lejligheden eller være lidt mere komfortabel og tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive.

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et lejlighedshotel i smukt design med fokus på sundhed og velvære. Her bor man i fint indrettede lejligheder, alle i to etager. Hotellet har et stort poolområde med tre opvarmede pools, herunder en børnepool. Hotellet har en velvære-sektion med fitnessrum, men du kan også deltage i forskellige træningstimer og få sundhedsråd om mad, dine personlige styrker og hvordan du får det godt i livet. Kort gåtur til havnen i Corralejo.

Riu Oliva Beach Resort

All Inclusive Riu Oliva Beach Resort er en frodig oase, der ligger midt i klitterne på den næsten fire kilometer lange sandstrand lige syd for Corralejo. Hotellet har flere restauranter og barer, som alle indgår i hotellets All Inclusive-program, så du kan prøve både det lokale og det asiatiske køkken, når du er i humør til det. Der er et fitnessrum og en børneklub for de mindste.