Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 306 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Personalet var flinke og forstående
-
Kunne ikke være på de fine terrasser pga blæst…..da blæsten havde lagt sig kom regnen..desværre ned i køkkenet ( 3 dage) strømmen gik hver gang….vi blev tilbudt andet

Bekræftet køb : 2024-03-25


6 ud af 10

+
Absolut uovertruffen beliggenhed og udsigt fra hotellet.
-
Rengøring og manglende vedligehold. Låger på skabe hang og døren til badeværelse bandt.

Bekræftet køb : 2024-03-18


5 ud af 10

+
Beliggenhed, fin altan med havkig, ligger meget tæt på byen uden støj, fin bar nedenfor hotel.
-
Mgl rengøring, ordentlig sengeforhold

Bekræftet køb : 2024-03-11


3 ud af 10

+
Det så flot ud på overfladen - et sminket lig
-
Generelt var det snusket, hjørnerne var ikke rengjort, og det var ikke "ny" skrald/beskidte krogene. At der blev gjort rent mere end en gang på værelset, og at den rengørring som så var faktisk var hele værelset. At pool området blev holdt rent, fjernet håndklæder, solcreme, vandflasker, madrester o.l. blev fjernet måske mere end en gang om dagen. At de tog vores henvendelser om manglende rengøring og mus på værelset seriøst. At der blev tømt skraldespande på værelset og fælles områder dagligt.

Bekræftet køb : 2024-03-11


5 ud af 10

+
Ro om natten. Poolområdet
-
Larm fra Beachbar. Lugt af friture udenfor. Kakerlakker i køkkenet. Opvaskemiddel lugter råddent.

Bekræftet køb : 2024-03-11


2 ud af 10

+
Beliggenhed og dermed udsigten
-
Meget nedslidt. Brusekabinerne kunne ikke lukkes, hvorfor vandet fossede ud i badeværelset. Flere køkkenlåger skæve og kunne ikke lukkes. Safebox placeret i gulvhøjde inde i et skab, så man skal ligge på knæ for at kunne åbne lågen - absolut ikke ældrevenligt.

Bekræftet køb : 2024-03-04


9 ud af 10

+
Udsigten, beliggenhed centralt til byen, stranden, restauranter mv
-
Bedre rengøring

Bekræftet køb : 2024-03-01


7 ud af 10

+
Hotellet ligger skønt ned til stand og tæt på byen, men meget slidt og trænger til en up-date Sødt personale 😊 Dejlig ferie
-
Slidt hotel manglede div køkkenting

Bekræftet køb : 2024-02-12


8 ud af 10

+
Beliggenheden ud til stranden
-

Bekræftet køb : 2024-02-12


7 ud af 10

+
Fantastisk udsig, meget tæt på strandkanten.
-
Standarden var middel med plads til opstramning af general vedligehold. Beliggenhed og pris trækker opad.

Bekræftet køb : 2024-02-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

166 bedømmelser
Meget godt
 
59
Godt
 
50
Middel
 
29
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

01-08-2023

af katrinelunds Danmark

Jeg kan klart anbefale Galera Beach hotel

Jeg havde den mest fantastiske ferie på Galera Beach hotel sammen med mine to børn. Det var virkelig hyggeligt og roligt, hvilket gjorde opholdet til en afslappende og behagelig oplevelse for os alle. Hotellet havde den perfekte beliggenhed tæt på byen, hvilket gjorde det nemt at udforske lokale seværdigheder og restauranter. Personalet var utroligt imødekommende og venlige over for både mig og mine børn, og de sørgede for, at vi følte os velkomne og taget hånd om under hele opholdet. Vores værelse var komfortabelt og veludstyret med alt, hvad vi havde brug for. Poolområdet var dejligt, og det var fantastisk at slappe af ved poolen og nyde den vidunderlige udsigt over havet sammen med mine børn. Stranden var også inden for gåafstand, hvilket var en stor bonus for vores familie. Jeg kan klart anbefale Galera Beach hotel til alle, der leder efter en afslappende ferie med god service og en perfekt beliggenhed tæt på byen. Mine børn og jeg vil helt sikkert vende tilbage hertil ved næste lejlighed!

 
11-04-2023

af citybikeCPH København, Danmark

By og strandnære lejligheder

Rejste via Apollo last minute. Hotellet ligger få meter fra stranden i Corralejo. Det er små lejligheder med køkken, terrasse og fælles gårdmiljø med lille pool. Lejlighederne er ret basic og da vi ankom var rengøringen måske ikke helt i top. Men personalet var ualmindeligt søde og hjælpsomme og alt blev fikset hurtigt og effektivt. Strandbaren som andre nævner var lukket og det gav gevaldig ro - havde den været åben havde der været en anden stemning. Ikke nødvendigvis dårligt. Super tæt på strand, by og aktivitet. Lidt nedslidt, men stadig 4 stjerner - ikke mindst det venlige personale.

 
20-08-2022

af AEG287 København, Danmark

Gammelt, slidt - ikke pengene værd

Meget lille, slidt værelse - desværre fik vi terrasse med udsigt til strandbaren….. udover en Lind strøm af forbipasserende var der uafbrudt blæsevejr, så vi fik ikke meget fornøjelse af at sidde på terrassen. Det bedste var, at der på 10-15 minutter kan gås til hovedgaden og restauranter. Vi vælger helt klart et andet hotel, hvis vi kommer tilbage til Correljo

 
30-06-2022

af 905jannew Rørvig, Danmark

Dejlig udsigt til havet men pas på...

Hotellet ligger dejligt ud til havet men får man en lejlighed lige ved strandbaren skal man købe ørepropper, der spilles højt fra 2 højtalere fra kl. 12 til kl. 19, og DET er meget højt Ellers fin betjening og fint lille sted

 
12-06-2022

af 894janp

Super beliggenhed

Dejligt lejlighedskompleks med 16 lejligheder, med de nødvendige faciliteter til ferien. Beliggenheden er super - midt på stranden - med udsigt over havnen. Personale er søde og imødekommende. Et sted vi helt sikkert vil vende tilbage til.