Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der er en fremragende service, gode køkkener og man skal være heldig at finde en nullermand - selv med lup.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Corralejo Sands har et stort indbydende poolområde med to pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 22 grader november – april og et plaskebassin med vandleg for børn. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller.

Hotellet har en buffetrestaurant Tramontana, hvor der serveres morgenmad og middag. Der er også en poolbar, Alisos, der tilbyder enkle retter til frokost. Bar med underholdning et par aftener om ugen. Gastrobar, Aponier, der serverer skønne drinks (indgår ikke i All Inclusive-programmet).

Spa med bl.a. hydromassagepool, dampbad og en bred vifte af behandlinger mod betaling. Fitnessrum. Aldersgrænse 5-16 år i voksent selskab i spaen. Der er en aldersgrænse på 16 år i både fitnessrummet og spaen, og badehætte er påkrævet i visse dele af spaen.

Billard mod betaling. Bordtennis. Børne- og teenageklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Underholdning og aktiviteter som vandgymnastik, lege og træningspas fem gange om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. Suiterne er placeret i en separat bygning, deluxe-værelser og dobbeltværelser er placeret i samme bygning. Der er ingen elevator i bygningen, hvor suiterne ligger.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten Tramontana, kl. 07.30-10.30
  • Frokost i poolbaren Alisos, kl. 12.30-16.00
  • Snacks i poolbaren Alisos, kl. 12.30-19.00
  • Middagsbuffet i buffetrestauranten Tramontana, kl. 18.30-21.30
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.30-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

På dette hotel regnes man som voksen fra 13 år.

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt lejlighedshotel med pool. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Lejlighedshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub. Du kan selv bestemme, om du vil lave mad i lejligheden eller være lidt mere komfortabel og tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt hotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et lejlighedshotel i smukt design med fokus på sundhed og velvære. Her bor man i fint indrettede lejligheder, alle i to etager. Hotellet har et stort poolområde med tre opvarmede pools, herunder en børnepool. Hotellet har en velvære-sektion med fitnessrum, men du kan også deltage i forskellige træningstimer og få sundhedsråd om mad, dine personlige styrker og hvordan du får det godt i livet. Kort gåtur til havnen i Corralejo.

Riu Oliva Beach Resort

All Inclusive Riu Oliva Beach Resort er en frodig oase, der ligger midt i klitterne på den næsten fire kilometer lange sandstrand lige syd for Corralejo. Hotellet har flere restauranter og barer, som alle indgår i hotellets All Inclusive-program, så du kan prøve både det lokale og det asiatiske køkken, når du er i humør til det. Der er et fitnessrum og en børneklub for de mindste.