Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 102 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Venligt personale fantastisk mad pæne værelser
-

Bekræftet køb : 2024-01-26


10 ud af 10

+
service, mad og stil/indretnng
-
en dag glemte de at gøre rent på værelset

Bekræftet køb : 2024-01-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-01-19


10 ud af 10

+
-
Aftensmaden var ikke helt så god

Bekræftet køb : 2024-01-12


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-12-11


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Dårlig hygiejne i restaurant ang. manglende håndsprit og engangshandsker, tjenere uddeler bestik med hænder men serviet med bestik!

Bekræftet køb : 2023-12-01


8 ud af 10

+
Værelset og central beliggenhed
-
Mere varieret aften buffet

Bekræftet køb : 2023-08-22


8 ud af 10

+
Renlighed, omhyggelighed, service niveau
-
Sprog vanskeligheder og ensformighed i maden.

Bekræftet køb : 2023-08-15


8 ud af 10

+
Beliggenheden var god, personalet var rare og der var en god atmosfære for børn.
-
Aftensmaden var ikke god kvalitet.

Bekræftet køb : 2023-08-08


10 ud af 10

+
Dejligt rent over det hele og god service, imødekommende personale. Roligt på hotellet, ikke for mange mennesker.
-
Flere kroge på badeværelset til håndklæder og et større tørrestativ til badetøj osv.

Bekræftet køb : 2023-08-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

64% af gæsterne anbefaler

3590 bedømmelser
Meget godt
 
2509
Godt
 
839
Middel
 
194
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

21-11-2023

af Henrik G

Dejlig ferie

Fremragende hotel. Jeg har været i corralejo mange gange på ferie, men første gang her. Og vi kommer igen da det er det bedste hotel vi har prøvet her. God og høflig betjening, rent og pænt og god mad.

 
22-07-2023

af sbessermann Allerød, Danmark

Super familiehotel

Vi boede en uge på dette hotel med halv-pension (hvilket ikke kunne fravælges, muligvis fordi vi havde booket gennem et rejseselskab?). Hotellet var fint og rent, og personalet meget serviceminded. Værelserne var fint udstyret, og vigtigst af alt (for os) med aircondition. Wifi var der også, gratis, men ikke en kvalitet som vi kender det i DK. Frokostrestauranten ved poolen prøvede vi to gange med skiftende succes. Først dag var det fint, anden dag noget ringere. Morgenmaden var en buffet med mange valgmuligheder, det samme var aftensmaden. Kvaliteten var middel (synes vi), så aftensmaden spiste vi ude i byen i stedet. Men det skal retfærdigvis siges, at maden på ingen måde er dårlig på hotellets restaurant! Vi kan bestemt anbefale dette hotel,og det skal siges, at vi så mange, som havde valgt all inclusive og nød det.

 
28-12-2022

af Søren Lange J Grindsted, Danmark

top class

Fantastisk dejlig hotel lige ved hovedgadens begyndelse, hvor der er masser af restauranter og indkøbsmuligheder. Og kun 300 meter fra havet. Poolen er indrammet af bygninger så der altid er læ når det blæser. Vi kunne lide alt ved dette hotel, og kommer helt sikkert tilbage.

 
28-07-2022

af Pernille L København, Danmark

Super

Vi har været på hotellet i 7 dage igennem en rejsearrangør. Så det var måske lidt tilfældigt at vi kom til at bo der. Men, skal vi til Fuerteventura igen, er der ingen tvivl om at vi ville vælge hotellet igen. Utrolig imødekommende, servicemindet og venligt personale. Gode faciliteter, på trods at vi var der i højsæsonen, var der ro og plads omkring poolen. Super beliggenhed med alt i gåafstand (butikker, restauranter, havnen mm.), men tilbagetrukkent nok til man ikke er midt i bylarmen, men kan fornemme den i det fjerne, når man er på hotellet igen. Meget høj standard på rengøring, gennemgribende rent på værelserne (vi havde to), fællesarealerne og restauranten. Alt i alt en rigtig god oplevelse og en god ferie.

 
28-03-2022

af Torben G Silkeborg, Danmark

Et HELT fantastisk hotel!

Vi har igen været på denne fremragende, dejlige ø. Og denne gang i den nordlige by Corralejo, som er virkelig hyggelig og en interessant perle. Og så boede vi på Barcelo Corralejo Sands. To uger. To fantastiske uger på det mest fantastiske hotel. Det ligger centralt placeret. Tæt på strøggaden og ikke langt til den gamle bydel og de dejlige strande ved byen. Ønsker man bedre og større strande kan man køre gratis med bus fra hotellet og ud til Dunerne. Las Dunas, som er en oplevelse. Men selve hotellet tager venligt imod en med det dygtige receptionspersonale. Stor service fra alle. Især stor ros til Magdalena. Værelserne er moderne og har gode senge og et dejligt badeværelse. Og rengøringen er bare i top. To uger med buffet kan være lang tid. Men den mad som der serveres, er både fantastisk godt tilberedt og samtidig varierende. Og så sidder man i dejlige lokaler med en udsøgt betjening af servicemindede tjenere. Stor ros til Camelo. Og speciel tak til Angel. Poolområdet er anlagt godt. Og bygningerne danner en form for læ omkring området. I det hele taget er hotelområdet anlagt både hyggeligt og interessant. Der er ingen støj overhovedet noget sted fra. Der er også rent og pænt i hele området. Efter vores ophold skulle vi skrive en anmeldelse til rejseselskabet. Og tro det - eller ej. Vi havde INTET dårligt at skrive om hotellet. Det er helt igennem et fantastisk hotel. Og det yder en ligeså stor service. Det er ABSOLUT ikke sidste gang vi kommer her. Kan virkelig anbefales!