Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 95 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Der er en fremragende service, gode køkkener og man skal være heldig at finde en nullermand - selv med lup.
-
Det er et ledende spørgsmål - og forkert. Hotellet levede fuldt ud op til vore forventninger.

Bekræftet køb : 2024-06-11


9 ud af 10

+
Service
-
Til tider mangel på solvogne.

Bekræftet køb : 2024-06-04


10 ud af 10

+
Beliggenheden var super. Venligt personale og hyggelig atmosfære
-
Mere afvekslende og spændende kødtilbud om aftenen

Bekræftet køb : 2024-05-28


10 ud af 10

+
Placering , super lækker buffet og meget imødekommende personale
-
Alt var fint

Bekræftet køb : 2024-05-07


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-29


10 ud af 10

+
Det hele, men virkelig god service.
-

Bekræftet køb : 2024-03-25


9 ud af 10

+
beliggenhed og alt fungerede.
-
lidt trangt om pool området. maden synes ensformig, men det er også et udtryk for at man ikke hver dag behøves at prøve flere ting - det gør man jo ikke derhjemme. de gør meget ud af at fortælle om aftenens koncept, men stadig er det meget ens grundlæggende. det her er svært at bedømme sagligt. alle blev mætte og det var ok. forskellige restauranter at vælge mellem kunne være en mulighed.

Bekræftet køb : 2024-03-11


9 ud af 10

+
Velkomstpakker med vand, kaffe, shampoo, tandbørster, sæbe.............osv.
-
?

Bekræftet køb : 2024-03-08


9 ud af 10

+
Venligt personale fantastisk mad pæne værelser
-

Bekræftet køb : 2024-01-26


10 ud af 10

+
service, mad og stil/indretnng
-
en dag glemte de at gøre rent på værelset

Bekræftet køb : 2024-01-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

64% af gæsterne anbefaler

3695 bedømmelser
Meget godt
 
2585
Godt
 
856
Middel
 
201
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
18

5 nyeste bedømmelser

21-11-2023

af Henrik G

Dejlig ferie

Fremragende hotel. Jeg har været i corralejo mange gange på ferie, men første gang her. Og vi kommer igen da det er det bedste hotel vi har prøvet her. God og høflig betjening, rent og pænt og god mad.

 
22-07-2023

af sbessermann Allerød, Danmark

Super familiehotel

Vi boede en uge på dette hotel med halv-pension (hvilket ikke kunne fravælges, muligvis fordi vi havde booket gennem et rejseselskab?). Hotellet var fint og rent, og personalet meget serviceminded. Værelserne var fint udstyret, og vigtigst af alt (for os) med aircondition. Wifi var der også, gratis, men ikke en kvalitet som vi kender det i DK. Frokostrestauranten ved poolen prøvede vi to gange med skiftende succes. Først dag var det fint, anden dag noget ringere. Morgenmaden var en buffet med mange valgmuligheder, det samme var aftensmaden. Kvaliteten var middel (synes vi), så aftensmaden spiste vi ude i byen i stedet. Men det skal retfærdigvis siges, at maden på ingen måde er dårlig på hotellets restaurant! Vi kan bestemt anbefale dette hotel,og det skal siges, at vi så mange, som havde valgt all inclusive og nød det.

 
28-12-2022

af Søren Lange J Grindsted, Danmark

top class

Fantastisk dejlig hotel lige ved hovedgadens begyndelse, hvor der er masser af restauranter og indkøbsmuligheder. Og kun 300 meter fra havet. Poolen er indrammet af bygninger så der altid er læ når det blæser. Vi kunne lide alt ved dette hotel, og kommer helt sikkert tilbage.

 
28-07-2022

af Pernille L København, Danmark

Super

Vi har været på hotellet i 7 dage igennem en rejsearrangør. Så det var måske lidt tilfældigt at vi kom til at bo der. Men, skal vi til Fuerteventura igen, er der ingen tvivl om at vi ville vælge hotellet igen. Utrolig imødekommende, servicemindet og venligt personale. Gode faciliteter, på trods at vi var der i højsæsonen, var der ro og plads omkring poolen. Super beliggenhed med alt i gåafstand (butikker, restauranter, havnen mm.), men tilbagetrukkent nok til man ikke er midt i bylarmen, men kan fornemme den i det fjerne, når man er på hotellet igen. Meget høj standard på rengøring, gennemgribende rent på værelserne (vi havde to), fællesarealerne og restauranten. Alt i alt en rigtig god oplevelse og en god ferie.

 
28-03-2022

af Torben G Silkeborg, Danmark

Et HELT fantastisk hotel!

Vi har igen været på denne fremragende, dejlige ø. Og denne gang i den nordlige by Corralejo, som er virkelig hyggelig og en interessant perle. Og så boede vi på Barcelo Corralejo Sands. To uger. To fantastiske uger på det mest fantastiske hotel. Det ligger centralt placeret. Tæt på strøggaden og ikke langt til den gamle bydel og de dejlige strande ved byen. Ønsker man bedre og større strande kan man køre gratis med bus fra hotellet og ud til Dunerne. Las Dunas, som er en oplevelse. Men selve hotellet tager venligt imod en med det dygtige receptionspersonale. Stor service fra alle. Især stor ros til Magdalena. Værelserne er moderne og har gode senge og et dejligt badeværelse. Og rengøringen er bare i top. To uger med buffet kan være lang tid. Men den mad som der serveres, er både fantastisk godt tilberedt og samtidig varierende. Og så sidder man i dejlige lokaler med en udsøgt betjening af servicemindede tjenere. Stor ros til Camelo. Og speciel tak til Angel. Poolområdet er anlagt godt. Og bygningerne danner en form for læ omkring området. I det hele taget er hotelområdet anlagt både hyggeligt og interessant. Der er ingen støj overhovedet noget sted fra. Der er også rent og pænt i hele området. Efter vores ophold skulle vi skrive en anmeldelse til rejseselskabet. Og tro det - eller ej. Vi havde INTET dårligt at skrive om hotellet. Det er helt igennem et fantastisk hotel. Og det yder en ligeså stor service. Det er ABSOLUT ikke sidste gang vi kommer her. Kan virkelig anbefales!