Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter, el-kedel samt lille køleskab. Gratis, centralstyret aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser med tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis, centralstyret aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser med 4 ord. senge

Familie-værelser med 4 ordinære senge er to dobbeltværelser med connecting door. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter, el-kedel samt lille køleskab. Gratis, centralstyret aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Stilfulde junior-suiter som består af et værelse med opholdsrumsdel. Tv med satellitkanaler. Kaffemaskine med kapsler samt lille køleskab. Gratis, centralstyret aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet (badekar i visse værelser). Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Stilfulde suiter som består af et soverum og et opholdsrum. Tv med satellitkanaler. Kaffemaskine med kapsler samt lille køleskab. Gratis, centralstyret aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.