Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa. Vælg mellem halvpension eller All Inclusive. Gæster på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Som helhed super godt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Fuerteventura Mar (tidligere Barcelo Fuerteventura Thalasso & Spa) er et skønt hotel ved stranden i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her lokker stranden og naturligvis hotellets poolområde med saltvandspools, to for voksne og to for børn, hvoraf den ene er en lavvandet splashpool for de små. En af de større pools og splashpoolen er opvarmet til ca. 25 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar.

Hotellets buffetrestaurant serverer spanske og lokale specialiteter til morgenmad, frokost og middag. Hotellet har også restauranten Palo Santo Mexican , som også fungerer som snackbar til frokost. På nabohotellet Barcelo Fuerteventura Castillo er der buffetrestauranten Mafasca, hvor du også kan spise morgenmad, frokost og middag. På Marina Down the Street ligger à la carte-restauranterne La Dolce Vita og Hamami.

Dejligt Thalassospa-center med udendørs og indendørs pools med massagefunktioner, sauna, dampbad og forskellige behandlinger mod betaling. Man skal være minimum 16 år for at besøge hotellets spa. Gratis fitnessrum. Mange forskellige aktiviteter såsom padel, tennis, bordtennis, petanque, fodbold, basketball, volleyball og vandpolo i løbet af dagen - nogle mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på fællesområder. Souvenirbutik på hotellet. Udendørs parkering på hotelområdet. Nær butikker og restauranter. Hotellets faciliteter deles med søsterhotellet Barcelo Fuerteventura Castillo.

I hotellets app kan du se åbningstider for de forskellige faciliteter, aktivitetsprogrammet mv.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Tindaya eller Mafasca kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet i restaurant Tindaya eller Mafasca kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant Tindaya eller Mafasca kl. 18.30-21.30
  • Snacks i Snack Bar Palo Santo All Inclusive-hjørne, kl. 11.00-17.00
  • Rabat på øvrigt udbud på snack-menuen i Palo Santo
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer samt visse internationale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer døgnet rundt

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

En af hotellets pools vil være lukket for en nødvendig og akut reparation fra den 8. januar 2024 og til 5. februar, hvor det forventes at være færdiggjort. Lyden fra reparationen kan opfattes som forstyrrende. Hotellets øvrige pools samt pools på Barcelo Fuerteventura Castillo vil fortsat være tilgængelige i perioden.

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

På Elba Sara Beach & Golf Resort på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, en splashpool for børn og børneklub. Man bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der alle vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi. Gæster på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Flotte Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta er der kun en kort gåtur til den brede og lange sandstrand i Caleta Furste. Hotellet har et afslappende poolområde, komfortable og attraktive lejligheder, og du kan vælge at lave din egen mad til en afslappende stund på terrassen eller gå i hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er der et fitnessrum, og for familiens yngste medlemmer er der en privat pool og en sjov børneklub.