Barcelo Fuerteventura Mar

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til nyrenoverede Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle værelser såvel som store dele af fællesområderne er renoverede. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotellet var pænt, rent og vedligeholdt, med en central placering i El Castillo. Der var hurtig b...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Fuerteventura Mar (tidligere Barcelo Fuerteventura Thalasso & Spa) er et skønt hotel ved stranden i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her lokker stranden og naturligvis hotellets poolområde med saltvandspools, to for voksne og to for børn, hvoraf den ene er en lavvandet plaskepool for de små med to vandrutsjebaner. En af de større pools og plaskepoolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. Nyrenoveret pool-/snackbar.

Renoveret lobby og en lobbybar med områder for familier, par og grupper. Indretning i jordfarver og med meget træ. Den nyrenoverede buffetrestaurant serverer spanske og lokale specialiteter til morgenmad, frokost og middag.

Dejligt Thalassospa-center med udendørs og indendørs pools med massagefunktioner, sauna, dampbad og forskellige behandlinger mod betaling. Man skal være minimum 16 år for at besøge hotellets spa. Gratis fitnesscenter. Mange forskellige aktiviteter såsom padel, tennis, bordtennis, petanque, fodbold, basketball, volleyball og vandpolo i løbet af dagen og aftenen. Børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Souvenirbutik på hotellet. Udendørs parkering på hotelområdet. Nær butikker og restauranter. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension, julemiddag (25/12) og nytårsmiddag indgår. All Inclusive kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Tindaya
  • Frokostbuffet i restaurant Tindaya
  • Middagsbuffet i restaurant Tindaya
  • Snacks i Snack Bar Palo Santo All Inclusive-hjørne, kl. 11.00-17.00
  • 30% rabat på øvrigt udbud på snack-menuen i Palo Santo
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer samt visse internationale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Hotellets spa er lukket pga. Covid-19 restriktioner.

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara

På hotel Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, børnepool, minigolf og børneklub. I bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Puerto Caleta

Puerto Caleta er et lejlighedshotel i gåafstand til sandstranden ved Caleta de Fuste-bugten. De lyse og rummelige 2-værelses lejligheder er et perfekt udgangspunkt for en afslappende ferie på Fuerteventura. En god ide er at leje en bil og udforske alle øens flotte strande.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.