Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til nyrenoverede Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle værelser såvel som store dele af fællesområderne er renoverede. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Fuerteventura Mar (tidligere Barcelo Fuerteventura Thalasso & Spa) er et skønt hotel ved stranden i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her lokker stranden og naturligvis hotellets poolområde med saltvandspools, to for voksne og to for børn, hvoraf den ene er en lavvandet plaskepool for de små. En af de større pools og plaskepoolen er opvarmet til ca. 25 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. Nyrenoveret pool-/snackbar.

Renoveret lobby og en lobbybar med områder for familier, par og grupper. Indretning i jordfarver og med meget træ. Den nyrenoverede buffetrestaurant serverer spanske og lokale specialiteter til morgenmad, frokost og middag.

Dejligt Thalassospa-center med udendørs og indendørs pools med massagefunktioner, sauna, dampbad og forskellige behandlinger mod betaling. Man skal være minimum 16 år for at besøge hotellets spa. Gratis fitnesscenter. Mange forskellige aktiviteter såsom padel, tennis, bordtennis, petanque, fodbold, basketball, volleyball og vandpolo i løbet af dagen og aftenen. Børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Souvenirbutik på hotellet. Udendørs parkering på hotelområdet. Nær butikker og restauranter. Hotellets faciliteter deles med søsterhotellet Barcelo Fuerteventura Castillo. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Tindaya
 • Frokostbuffet i restaurant Tindaya
 • Middagsbuffet i restaurant Tindaya
 • Snacks i Snack Bar Palo Santo All Inclusive-hjørne, kl. 11.00-17.00
 • Rabat på øvrigt udbud på snack-menuen i Palo Santo
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer samt visse internationale drikkevarer ad libitum døgnet rundt

Ved All Inclusive Ultra indgår også:

 • Fyldt minibar ved ankomst (opfyldning mod betaling)
 • Gratis deponering på værelset
 • Poolhåndklæder med ubegrænset udskiftning
 • Separat del i buffetrestauranten samt mulighed for friskpresset juice, espresso og kager a la carte til morgenmad
 • 1 frokost eller middag i a la carte-restauranten
 • Frokost a la carte i poolbaren
 • 20% rabat på behandlinger i hotellets spa

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Gæster på Barcelo Fuerteventura Mar kan benytte faciliteterne på Barcelo Fuerteventura Castillo.

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara

På hotel Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, børnepool, minigolf og børneklub. I bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Det nyrenoverede Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.