Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi. Gæster på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De forskellige pools og restaurantmuligheder - og at stranden lå lige midt i mellem
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Fuerteventura Castillo har et poolområde med to pools med udsigt over havet. Den ene pool er opvarmet til mindst 24 grader november-marts. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum (byttes mod betaling). Poolbarer og snackbarer, der serverer enklere retter. Separat børnepool nær børneklubben.

På hotelområdet er der to buffetrestauranter, en mexicansk à la carte restaurant, et italiensk pizzeria og en asiatisk restaurant. Dresscode - lange bukser for mænd.

Gratis beachvolley. Minigolf, tennis og padel mod betaling. Wellnesscenter (aldersgrænse 16 år) med fitnesscenter, spa, udendørs og indendørs pool, sauna med mere, mod betaling. Gratis fitnessrum og basketball. Ved poolområdet er der børneklub for børn i alderen 4-12 år (i hotellets regi og med engelsktalende personale). Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Stort hotelområde med op til 10 minutters gang mellem hotellets forskellige faciliteter. Gåafstand (900 meter) til de centrale dele af Caleta de Fuste og kun et stenkast fra stranden. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling (ikke i hotellets regi). Stranden er delvis stenet, og badesko anbefales.

Du kan finde information om åbningstider, aktiviteter og meget mere i hotellets app. Du kan få mere information om dette på stedet.

Hotellets faciliteter deles med søsterhotellet Barceló Fuerteventura Mar, så gæster på Barcelo Fuerteventura Castillo kan benytte faciliteterne på Barcelo Fuerteventura Mar.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

For gæster med halvpension eller All Inclusive er julemiddag (25/12) samt nytårsmiddag inkluderet.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Snacks i baren
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Den ikke-opvarmede pool er lukket for renovering mellem 8/4-30/4 2024. I denne periode kan pools på det nærliggende hotel Barcelo Fuerteventura Mar også bruges.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara

På hotel Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, en splashpool for børn og børneklub. Man bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der alle vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa. Vælg mellem halvpension eller All Inclusive. Gæster på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Flotte Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta er der kun en kort gåtur til den brede og lange sandstrand i Caleta Furste. Hotellet har et afslappende poolområde, komfortable og attraktive lejligheder, og du kan vælge at lave din egen mad til en afslappende stund på terrassen eller gå i hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er der et fitnessrum, og for familiens yngste medlemmer er der en privat pool og en sjov børneklub.