Barcelo Fuerteventura Royal Level

Flotte Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!


Værelsestyper

2-værelses suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Variationen på morgen- og aftenbuffet. Alt lækkert og frisk under hele serveringen. Stor fordel,...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Fuerteventura Royal Level ligger lige over den dejlige strand Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her venter en rolig og dejlig ferie ved den opvarmede pool (opvarmet til ca. 22 grader om vinteren - dog kan pooltemperaturen falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr).

Hotellets egen restaurant Terra Tana serverer buffet til morgenmad, frokost og middag, men serverer også internationale og lokalt producerede à la carte-retter fra det kanariske køkken om aftenen. Komfortable solstole, parasoller og selvfølgelig behagelige poolhåndklæder, som er inkluderet, venter på dig ved den dejlige pool. Poolbaren serverer drinks og snacks i løbet af dagen.

Hotellet er en separat hoteldel med 18 års aldersgrænse og tilhører Barceló Fuerteventura Beach Resort. Resortet har en dejlig Thalasso-spa med udendørs og indendørs pools med massagefunktioner, sauna og dampbad, der kan benyttes gratis. Forskellige behandlinger mod betaling og 20% rabat. Aldersgrænse 16 år for at besøge hotellets spa. Gratis fitnesscenter. Mange forskellige aktiviteter i løbet af dagen såsom padel, tennis, bordtennis, petanque, fodbold, basketball, volleyball og vandpolo. Aftenunderholdning.

Hotellet er en del af Barcelo Fuerteventura Beach Resort, og nogle af faciliteterne deles med søsterhotellerne. Gratis wifi på fællesområder. Cykeludlejning. Vaskeservice mod betaling. Souvenirbutik på resortet. Udendørs parkering på hotellets grund. Tæt på butikker og restauranter. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-22.00
 • Drikkevarer og snacks i poolbaren, kl. 10.30-18.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00
 • En middag pr. ophold (minimum 5 nætter) i en af resortets à la carte-restauranter
 • På Barcelo Fuerteventura Royal Level kan du også spise på enhver buffetrestaurant på Barceló Fuerteventura Beach Resort

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara

På hotel Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, børnepool, minigolf og børneklub. I bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa. Vælg mellem halvpension eller All Inclusive. Gæster på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi. Gæster på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.