Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.


Værelsestyper

Familie-værelser med 2 ord. senge for 2-3 personer. Familie-værelser med 4 ord. senge for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

belikenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotellet Smy Tahona Fuerteventura i Caleta de Fuste er der tre pools, hvoraf den ene har en børneafdeling. Solstole og parasoller kan lånes ved poolen. Poolhåndklæder er også inkluderet. I Oasis poolbar er der for forfriskende drikkevarer og lettere retter i løbet af dagen.

Buffetrestauranten Mysea serverer både indenlandske og internationale retter til morgenmad, frokost og middag tilberedt af lokale råvarer. Og i Vincit Sport Bar kan du sætte dig ned og nyde en drink efter middagen. Underholdning både dag og aften.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Lokal trafik i området. Flytrafikken kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Når du tilkøber All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07:30 – 10:30
  • Snacks såsom sandwich, hotdogs, hamburgere, sprød frugt, kager og is, kl. 10:30 – 13:00
  • Frokostbuffet, kl. 13.00 – 15.00
  • Snacks såsom sandwich, hotdogs, hamburgere, sprød frugt, kager og is, kl. 15.00 – 18.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30 – 21.30
  • Ubegrænset med lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer kl. 10.30-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara

På hotel Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, børnepool, minigolf og børneklub. I bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Puerto Caleta

Puerto Caleta er et lejlighedshotel i gåafstand til sandstranden ved Caleta de Fuste-bugten. De lyse og rummelige 2-værelses lejligheder er et perfekt udgangspunkt for en afslappende ferie på Fuerteventura. En god ide er at leje en bil og udforske alle øens flotte strande.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til nyrenoverede Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle værelser såvel som store dele af fællesområderne er renoverede. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Det nyrenoverede Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.