Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.


Værelsestyper

Familie-værelser med 2 ord. senge for 2-3 personer. Familie-værelser med 4 ord. senge for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værelser var dejligt store
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotellet Smy Tahona Fuerteventura i Caleta de Fuste er der tre pools, hvoraf den ene har en børneafdeling. Solstole og parasoller kan lånes ved poolen. Poolhåndklæder kan lånes mod et depositum. Udskiftning af poolhåndklæder mod betaling. I Oasis poolbar er der for forfriskende drikkevarer og lettere retter i løbet af dagen.

Buffetrestauranten MySea serverer både indenlandske og internationale retter til morgenmad, frokost og middag tilberedt af lokale råvarer. Og i Vincit Sport Bar kan du sætte dig ned og nyde en drink efter middagen. Underholdning både dag og aften.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Flytrafikken kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

Tilkøber du halvpension eller All Inclusive indgår en nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restauranten MySea, kl. 07.30–10.30
  • Snacks såsom sandwich, hotdogs, hamburgere, frugt, kager og is, kl. 10.00–13.00
  • Frokostbuffet i restauranten MySea, kl. 13.00–15.00
  • Snacks såsom sandwich, hotdogs, hamburgere, frugt, kager og is, kl. 15.00–18.00
  • Middagsbuffet i restauranten MySea, kl. 18.30–21.30
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.30-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Der er i øjeblikket vejarbejde uden for hotellet, som til tider kan virke støjende. På grund af vejarbejdet stopper transferbussen omkring 100 meter fra hotellet. Bagage transporteres ikke.

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

På Elba Sara Beach & Golf Resort på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, en splashpool for børn og børneklub. Man bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der alle vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa. Vælg mellem halvpension eller All Inclusive. Gæster på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi. Gæster på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Flotte Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta er der kun en kort gåtur til den brede og lange sandstrand i Caleta Furste. Hotellet har et afslappende poolområde, komfortable og attraktive lejligheder, og du kan vælge at lave din egen mad til en afslappende stund på terrassen eller gå i hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er der et fitnessrum, og for familiens yngste medlemmer er der en privat pool og en sjov børneklub.