Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

  • • Gode restauranter
  • • Stort Thalasso-spa
  • • Familievenligt

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser deluxe for 4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter premium for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter deluxe for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service og poolområdet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et familievenligt og dejligt hotel, beliggende på første parket ved havet ned til sandstranden i Caleta de Fuste. Der ligger to golfbaner i nærheden.

Skønt poolområde med tre pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Poolbar. Solstole og parasoller er mod betaling på stranden.

Legeplads og børneklub i hotellets regi seks dage om ugen for børn 4-12 år. I børneklubben findes der også en del for børn under 4 år, hvor de kan lege sammen med sine forældre.

En buffetrestaurant og tre a la carte-restauranter. El Faro tilbyder middelhavsretter, Wok & Zen serverer asiatisk mad og poolbaren La Veranda tilbyder frokostretter. Pæn påklædning kræves under middagen, mænd skal bære lange bukser. Pianobar og bar. Underholdning og livemusik.

Tennis og minigolf mod betaling. Gratis beachvolley. Døgnåbent fitnessrum (man skal minimum være 16 år). Multicourt for fodbold og basket. Stor Thalasso-spa (fra 18 år efter kl. 13.30). Indgang og behandlinger, sauna, hamam og jacuzzi mod betaling. Skønhedssalon og frisør. Gratis wifi og computere med internet i hotellets business center. Roomservice kl. 07.00-22.00 og vaskeservice mod betaling. Gratis hotelbus til Fuerteventura Golf Club og Castillo. Lokaltrafik.

Måltider

Deluxe-værelser, dobbeltværelser, familie-værelser, familie-værelser deluxe og junior-suiter deluxe:
Morgenmadsbuffet er inkluderet.
Halvpension, halvpension extra eller helpension mod tillæg.

Junior-suiter premium:
Halvpension er inkluderet.
Halvpension extra eller helpension mod tillæg.

Ved halvpension og helpension nydes måltiderne i buffetrestauranten. Et af ugens måltider kan nydes i en af hotellets à la carte-restauranter. Måltidsdrikke er ikke inkluderet.

Ved halvpension extra kan alle middage nydes i buffetrestauranten eller i en af hotellets à la carte restauranter. Måltidsdrikke er ikke inkluderet.

Værd at vide

Børn og unge under 18 år er kun velkommen i selskab med en voksen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara

På hotel Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, børnepool, minigolf og børneklub. I bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Puerto Caleta

Puerto Caleta er et lejlighedshotel i gåafstand til sandstranden ved Caleta de Fuste-bugten. De lyse og rummelige 2-værelses lejligheder er et perfekt udgangspunkt for en afslappende ferie på Fuerteventura. En god ide er at leje en bil og udforske alle øens flotte strande.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til nyrenoverede Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle værelser såvel som store dele af fællesområderne er renoverede. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa.

Villas Caleta Beach & Golf

Villas Caleta Beach & Golf ligger få kilometer syd for byen Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her bor du i rummelige villaer med privat pool og bor stort set på golfbanen Golf Club Salinas de Antigua.