Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser deluxe for 4-5 personer eller 4-7 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter premium for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter deluxe for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God kvalitet, flotte omgivelser, lækkert hotel og godt værelse med udsigt og lækkert badeværelse...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et familievenligt og dejligt hotel, beliggende på første parket ved havet ned til sandstranden i Caleta de Fuste. Der ligger to golfbaner i nærheden. Børn og unge under 18 år er kun velkomne i selskab med en voksen.

Skønt poolområde med tre pools, hvoraf den ene er opvarmet (vinteren) til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Poolbar. Solstole og parasoller er mod betaling på stranden.

En buffetrestaurant og tre a la carte-restauranter. El Faro tilbyder middelhavsretter, Wok & Zen serverer asiatisk mad og poolbaren La Veranda tilbyder frokostretter. Pæn påklædning kræves under middagen, mænd skal bære lange bukser. Pianobar og bar. Underholdning og livemusik som varierer under sæsonen.

Tennis og minigolf mod betaling. Gratis beachvolley. Døgnåbent fitnessrum (man skal minimum være 16 år). Multicourt for fodbold og basket. Stor Thalasso-spa (fra 18 år efter kl. 13.30). Indgang og behandlinger, sauna, hamam og jacuzzi mod betaling. Legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Computere med internet i hotellets business center. Roomservice kl. 06.30-23.00. Gratis hotelbus til Fuerteventura Golf Club og Castillo. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Halvpension extra (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Frokosten kan serveres som buffet eller menu, afhængig af sæsonen.

Med halvpension og helpension kan et af ugens måltider indtages i en af hotellets tre à la carte-restauranter.

Med halvpension ekstra kan alle middage indtages i en af hotellets tre à la carte restauranter eller i hotellets buffetrestaurant.

Halvpension, ekstra halvpension og helpension inkluderer julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

På Elba Sara Beach & Golf Resort på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, en splashpool for børn og børneklub. Man bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der alle vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa. Vælg mellem halvpension eller All Inclusive. Gæster på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi. Gæster på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Flotte Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta er der kun en kort gåtur til den brede og lange sandstrand i Caleta Furste. Hotellet har et afslappende poolområde, komfortable og attraktive lejligheder, og du kan vælge at lave din egen mad til en afslappende stund på terrassen eller gå i hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er der et fitnessrum, og for familiens yngste medlemmer er der en privat pool og en sjov børneklub.