Elba Sara Beach & Golf Resort

På Elba Sara Beach & Golf Resort på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, en splashpool for børn og børneklub. Man bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der alle vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Må indrømme jeg synes værelset med balkon var det bedste. Dog vil det nok være en god ide at få s...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elba Sara Beach & Golf Resort er et pænt hotel lige udenfor Caleta de Fuste nær øens bedste golfbaner (gratis hotelbus til golfbanen og Caleta de Fustes centrum). Børn og unge under 18 år er meget velkomne, men skal rejse med en voksen.

Dejligt poolområde hvor den ene af de to pools samt børnepoolen er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Det er obligatorisk for børn under 6 år at bære svømmevinger, når de er i poolen. Solstole og parasoller. Balinesiske solsenge kan lejes. Håndklædeservice mod depositum (håndklæder kan skiftes hver 3. dag). Pool-/snackbar. Solstole på stranden mod betaling (ikke i hotellets regi). Stranden tættest på hotellet er en stenstrand, hvor det delvist er muligt at bade. Den nærmeste sandstrand ligger ca. 200 meter fra hotellet.

Buffetrestauranten Albatros serverer morgenmad, frokost og middag, temaaftener et par aftener om ugen med kanariske eller mexicanske retter. Hotellet har også den italienske à la carte restaurant La Nonna, som er åben om aftenen og byder på det bedste fra det italienske køkken. Tucan & Tex-Mex restaurant ligger ved poolen, og om dagen serveres lette frokostretter her og om aftenen bliver den til en mexicansk restaurant. Bordreservation påkrævet i à la carte-restauranterne. Lobbybar og Broadway Lounge Bar, som er åben, når hotellet byder på underholdning såsom shows og levende musik. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

Legeplads. Børneklub i hotellets regi (4-12 år). Gratis fitnessfaciliteter (børn under 18 år er velkomne i selskab med voksne). Gratis bordtennis og beachvolley (bold mod betaling). Minigolf, multicourt (til tennis og fodbold) og billard mod betaling. Underholdning.

Gratis wifi på fællesområder. Ved siden af hotellet ligger shoppingcentret Atlántico med butikker, restauranter og biograf. Flytrafik der kan virke forstyrrende i visse værelser.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.00 og middagen kl. 18.30-22.00.

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Albatros-restauranten, kl. 08.00-10.00
 • Frokostbuffet i Albatros-restauranten, kl. 13.00-15.00
 • Snacks i Tucan poolbar, kl. 10.30-18.00
 • Slush og is i Tucan poolbar, kl. 10.30-18.00
 • Eftermiddagskaffe i lobbybaren, kl. 17.00-19.00
 • Middagsbuffet i restaurant Albatros kl. 18.30-22.00
 • En middag hver sjette dag i en af à la carte-restauranterne La Nonna eller Tucán & Tex-Mex, kl. 18.30-21.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i en af hotellets barer indtil kl. 23.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa. Vælg mellem halvpension eller All Inclusive. Gæster på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi. Gæster på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Flotte Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta er der kun en kort gåtur til den brede og lange sandstrand i Caleta Furste. Hotellet har et afslappende poolområde, komfortable og attraktive lejligheder, og du kan vælge at lave din egen mad til en afslappende stund på terrassen eller gå i hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er der et fitnessrum, og for familiens yngste medlemmer er der en privat pool og en sjov børneklub.