Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder deluxe for 1-4 personer, heraf 2 børn eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder superior for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

lys lejlighed og venligt personale og meget mere.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 550 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Broncemar Beach er godt placeret med centrum af Caleta de Fuste lige uden for døren. Hotellet har et stort og dejligt poolområde med to store pools med jacuzzi samt en separat børnepool og et sjovt plaskebassin til de mindste børn. En af de store pools er om vinteren opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller er inkluderet. Balinesiske solstole mod betaling. Poolbar, der serverer morgenmad, drikkevarer og lette måltider i løbet af dagen.

I buffetrestauranten La Arbequina serveres morgenmad, frokost og middag, og til middag serveres både internationale retter og mad fra De Kanariske Øer. I baren 3 Olivos kan du nyde kaffe, kager, drikkevarer og let musikalsk underholdning om aftenen. I hotellets à la carte restaurant Off Side kan du spise både internationale og lokale retter.

Hotellet har et spillelokale, hvor du kan spille billard, dart, bordfodbold og se forskellige sportsbegivenheder på storskærm. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Ønsker du at lave mad i lejligheden, er der et velassorteret minimarked på hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer til måltidet
  • All Inclusive

Halvpensionen inkluderer en måltidsdrink, hvilket vil sige vand, to glas øl, vin eller sodavand til middagen.

Tilkøber du All Inclusive hjemmefra, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restauranten La Arbequina, kl. 08.00-10.30
  • Frokostbuffet i restauranten La Arbequina, kl. 13.00-14.30
  • Middagsbuffet i restauranten La Arbequina, kl. 18.30-21.30
  • Snacks i Oliva Beach poolbar, kl. 11.00-18.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

På Elba Sara Beach & Golf Resort på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, en splashpool for børn og børneklub. Man bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der alle vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa. Vælg mellem halvpension eller All Inclusive. Gæster på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi. Gæster på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Flotte Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta er der kun en kort gåtur til den brede og lange sandstrand i Caleta Furste. Hotellet har et afslappende poolområde, komfortable og attraktive lejligheder, og du kan vælge at lave din egen mad til en afslappende stund på terrassen eller gå i hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er der et fitnessrum, og for familiens yngste medlemmer er der en privat pool og en sjov børneklub.