Elba Sara

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På hotel Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med god service og mange faciliteter for store og små. Her er børnevenligt med legeplads, børnepool, minigolf og børneklub. I bor i moderne dobbeltværelser og junior-suiter, som alle har balkon, der vender mod havet. Er du golfspiller, ligger øens bedste golfbaner nær Elba Sara.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med 2 ordinære senge for 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed Forplejning
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elba Sara er et pænt hotel lige udenfor Caleta de Fuste nær øens bedste golfbaner (gratis hotelbus til golfbanen og Caleta de Fustes centrum). Børn og unge under 18 år er meget velkomne, men skal rejse med en voksen.

Dejligt poolområde hvor den ene af de to pools samt børnepoolen er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Det er obligatorisk for børn under 6 år at bære svømmevinger, når de er i poolen. Solstole og parasoller. Balinesiske solsenge kan lejes. Jacuzzi. Håndklædeservice mod depositum (håndklæder kan skiftes hver 3. dag). Pool-/snackbar. Solstole på stranden mod betaling (ikke i hotellets regi). Stranden tættest på hotellet er en stenstrand, hvor det delvist er muligt at bade. Den nærmeste sandstrand ligger ca. 200 meter fra hotellet.

Buffetrestauranten Albatros serverer international mad nogle aftener om ugen, og andre aftener om ugen har de temaer som f.eks. kanarisk eller mexicansk. På hotellet er der også en italiensk á la carte-restaurant, Tucan, der har åben om aftenen, og som om dagen er hotellets poolbar. Dresscode - lange bukser for mænd til middag.

Legeplads. Børneklub i hotellets regi (4-12 år). Gratis fitnessfaciliteter (børn under 18 år er velkomne i selskab med voksne). Gratis bordtennis og beachvolley (bold mod betaling). Minigolf, multicourt (til tennis og fodbold) og billard mod betaling. Underholdning.

Gratis wifi på fællesområder. Ved hotellet ligger shoppingcentret Atlántico med butikker, restauranter, biograf og bowling. Flytrafik der kan virke forstyrrende i visse værelser.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middagen kl. 18.30-22.00.

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Albatros, kl. 08.00-10.30
 • Kontinental morgenmad i poolbaren Tucan, kl. 11.00-13.00
 • Frokostbuffet i restaurant Albatros, kl. 13.00-15.00
 • Snacks i poolbaren Tucan, kl. 13.30-17.00
 • Slush ice og is i poolbaren Tucan, kl. 10.30-18.00
 • Kaffe og kager, kl. 17.00-19.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum i nogle af hotellets barer frem til kl. 23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Caleta de Fuste

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den hyggelige by Caleta de Fueste. På hotellet findes en stor dejlig pool med børnesektion og en poolbar, som tilbyder enkle retter. Den lavvandede sandstrand Playa de Castillo er kun en kort gåtur væk.

Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa. Vælg mellem halvpension eller All Inclusive. Gæster på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo er et nyrenoveret hotel med mange faciliteter og skønne restauranter. Hotellet ligger nær stranden, og du bor i dejlige lejligheder. Her venter også et fint poolområde med udsigt over havet. Hvis du rejser med børn, findes her en separat børnepool og en børneklub i hotellets regi. Gæster på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle faciliteterne på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Flotte Barcelo Fuerteventura Royal Level, som byder gæster over 18 år velkommen, er det perfekte valg for par og venner, der ønsker en afslappet ferie i fredelige omgivelser lige ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpension inkluderet i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i rummelige familie-værelser og der er tre pools at køle af i på hotellet, hvis det bliver for varmt i solen. En dejlig femten minutters gang fra hotellet ligger stranden i Caleta de Fuste, og den er tæt på centrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pænt og stilfuldt hotel midt i centrum af Caleta de Fuste. Vælg mellem flere pools på hotellet eller stranden, der ligger i gåafstand. Her bor du i pæne værelser eller lejligheder.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Velkommen til Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotel, hvor navnet siger alt! Her kan du nyde gode service, som Sheraton står for, beliggenhed på den langstrakte sandstrand, nærheden til to 18-hullers golfbaner og hotellets store spaområde, hvor der er mange behandlinger at vælge mellem.