2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Soveværelse og en kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab og fryser, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab, opvaskemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Vaskemaskine. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. To soveværelser og et kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i det ene soveværelse og en dobbeltseng i det andet soveværelse. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab, opvaskemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Vaskemaskine. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 54 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

4-værelses lejlighed i etage med privat pool

4-værelses lejligheder i etage med terrasse og privat pool. På terrassen er der solstole, borde og stole og en stige ned i poolen. Tre soveværelser og et kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i to soveværelser og en dobbeltseng i det tredje soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab og fryser, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab, opvaskemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Vaskemaskine. Hårtørrer. To badeværelser med badekar og bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 95 kvm.
Antal personer: 2-7 personer.