Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1861 bedømmelser
Meget godt
 
970
Godt
 
583
Middel
 
187
Mindre godt
 
64
Dårligt
 
57

5 nyeste bedømmelser

20-03-2019

af loned41 Køge, Danmark

Slentretur 😋

Det er et skønt sted med havet brusende op af kysten så jeg hørte vandet imens jeg sad og spiste min veltillavede sandwich og lige så dejlige sangria 😋 da vi sad og nød maden blev vi opmærksomme på at der var papegøjer der byggede reder i palmerne over vores hoveder 🤗 skønt at opleve 💃

 
25-09-2018

af RejseFinn Vejle, Danmark

Selv en kop kaffe er paradis.

Interessant historisk hotel et par meter fra selve balkonen. Masser af tids-billeder og fine, klassiske møbler. Og så smager selv en kop kaffe til et par euro fantastisk. Kommer vi til byen igen, er det helt sikkert et af de hoteller, vi vil overveje at bo på.

 
18-02-2015

af AllanK1958 New Delhi, Indien

Godt hotel med god beliggenhed

Dette hotel ligger i centrum af Nerja med skøn udsigt over vandet. Desværre havde vi et værelse med udsigt til en baggård!! God service, venligt personale og lækker morgenmadsbuffet. Kun ganske få parkeringspladser ved hotellet, så vi blev anvist en parkeringskælder i nærheden. Parkeringsafgift 22 Euro pr. Dag!!! Så er man i bil skal man tage dette i betragtning ved reservation af dette hotel.

 
03-08-2011

af Jessie_dk

Gammelt 60' hotel med god beliggenhed!

Hotellet har en uovertruffen beliggenhed, lige ved balkonen. Men det er noget slidt i krogene, værelserne er ok - men upersonlige. Solstolene nedenfor hotellet koster, nøglen til minibaren koster?? Udsigten til havet er desværre ikke nok! Det er ikke et godt valg til pengene!

 
24-01-2024

af Staffan G Uppsala, Sverige

Fint läge, medioker servering.

Har inte bott på hotellet men besökt uteserveringen. Suveränt läge på ”balkongen ” med härlig solnedgång på eftermiddag/kväll. Dock slafsig och ointresserad betjäning. Efter en onödigt lång väntan levererades någonting annat än vad som beställts. Läget magnifikt men beställ lämpligen minsta möjliga, typ en kaffe eller en öl.